• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Iyi iyi çok şükür. Az daha dayanasın minik , bi bakarsın kadir gecesinde kendileri gelir😁😁
Bana 30 dedi ama 1 mayısı hesaba kattı mı soracağım onu yarın, mantıken benimki de 29una çeker gibi.Bakalım arkadaşım kadir gecesi şansına ve maneviyatına bulaşsa iyi olur dimi

Bana 30 dedi ama 1 mayısı hesaba kattı mı soracağım onu yarın, mantıken benimki de 29una çeker gibi.Bakalım arkadaşım kadir gecesi şansına ve maneviyatına bulaşsa iyi olur dimi
Ben nedense kadir gecesi olsun istedim. Hoş yine güzel bir ayda geliyorlar ama olsun 🥰 29u derse sana aynı gün olacak bakalım. 😁 bana da 29 ya da 30 demişti. Ben 29 u seçtim. Sen 1 mayısta zahmet olmasın gelmeyin boşuna de.29a çeker 😅🤣

sarılalım sıkı sıkı :D herkes doğururken kesn kavuşma günü için sabırsızlanacağım ben de 😊
Sarılalım vallahi, ben şimdiden doğumlar oldukça ay ne güzel kavuştular diyip sonra aman oğlum gününü bekle sen bana bakma diyorum 😂

Gel kuzum sende katıl halaya :halay::halay::halay:
Hahahaha son günlerde bizim halay pek tatlı olur tosbik tosbik 🥰🥰🥰

Hicbir şey yaşamadan sırf çatala yatamadım diye sezeryan oldum maalesef.Simdi hic öyle bir niyetim yok ,doktora yaptırıyor musun diye sormadım bile ama geçen esimle konuşuyorduk, şöyle plansız, dikişsiz kendiliğinden normal doğuruversem dedim😅 hem ssvd hem hastaneye yetişemeden falan ,hayal dünyam çok gelişti galiba,TV'lerde oluyor ya yolda ,hastane koridorunda falan🤣
Valla bendede bu sefer planli sezeryan ama eger erken gelirse yine sezeryana alcaklar o yuzden ben tarihten bir gun once bile gelse iyi olur moddayim 😂😂 yok sezeryandan onceki aksam ozel savunla yikan ac susuz kal bide heyecandan uykusuzluk diyorum erken olsa stressiz cik dogur gel 😂😂

Valla bendede bu sefer planli sezeryan ama eger erken gelirse yine sezeryana alcaklar o yuzden ben tarihten bir gun once bile gelse iyi olur moddayim 😂😂 yok sezeryandan onceki aksam ozel savunla yikan ac susuz kal bide heyecandan uykusuzluk diyorum erken olsa stressiz cik dogur gel 😂😂
Özel sabun da mı varmış ,onu bilmiyordum valla

Kızlar belli olmaz artık doğum nasip işidir bu haftadan sonra ,sona kalacağım diyen ,öne de geçebilir.Önemli olan sağlıklı olsunlar tabi ,ama zaman konusu sürpriz😄

33+6 dan bildiriyoruuum
Doktordan geldik şimdi. Tospiğim 2230 gr 44 cm😍 ilk defa uyurken denk geldi uyansında yüZünü görelim diye bastırırken karnımın içine etti desem doktor abartmış olmam😢 hala acıyor🥴
Suyum fazlaymış😔Suyu bol diye de dönüyomyş ha bire tabi kafa yukarda kaburgamda, ayaklar ve popo kasıkta😒 diyet verdi şekerli hamurişi karbonhidrat yemiyoruz dedi ve beni bitirdi🙄 belliydi bu kadar tatlı yemenin başıma iş açacağı🤷‍♀️ Napıcam ben nasıl durucam yemeden ya çok zor benim için en sevdiğim şeyler tatlı hamurişi pilav patates falan diyo😭 ne yicez yani üff

Back