- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
ooo yavrum benmkinin bana yaptıkları anlatsamCanım kızlar size bir şey soracağım benim bu bebek hiç durmuyor inanılmaz bir kasılma halindeyiz üç gündür karnımın bir yerlerinde sürekli toplanıyor. Ama sancım, ağrım yok o yüzden çok önemsemedim ama yine de sizlere sorayım dedim. Cumartesi randevum var bekleyeyim mi yoksa yarın arayayım mı doktorumu ne dersiniz?
Yok kuşum ağrım yok ama diyorum ya bir değişik hareketleri vardı. Hiç uyumuyor bu oğlan gündüz uyanık gece uyanık inşallah doğunca uyur ne diyeyimCanım benim düzenli ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece sorun yok diyor doktorlar. Benim regl ağrım oluyor arada sancı ve kasılma da eşlik ediyor. Daha salı günü doktor rahim kendini doğuma hazırlıyor bunlar normal şeyler dedi her ne kadar bize normal gelmese de
Yine de için nasıl rahat ediyorsa öyle yap
İyi ki varsınız canlarım vallahi burada hep destek tam destekArtık her şey normal arkadaşım, düzenli ve sık olursa gideceğiz doktora
Ay vallahi biz bu bebelerden çok çekeceğiz galiba, hiç uyumuyor gece tuvalete kalkıyorum yine uyanık gün içinde zaten uyanık sürekli bir ittirme kaktırma anneyi işimiz zorooo yavrum benmkinin bana yaptıkları anlatsamendişe etme ağrın olmadğı sürece.
Bence başka birine de danışmalısın. Bu değerler gayet normal benceKızlar cok moralim bozuk doktor 1 hafta kan şekeri sonuclarimi olcmemi istemisti hic karbonhidrat seker vs yemememe ragmen aclik 95-107 tokluk 135-160 arası cikiyordu az evel ses gondermis c.tesi kontrole geldiginde dogum planlamamiz lazim degerler yuksek dedi cok uzuldum sekeri olanlar yorumlayabilirmi acaba bi 38 i doldursaydim diyordum nasip olmayacak heralde
Yavru benim minik de öyle maşallah hep hareket halinde gündüzü gecesi yok, doktor hareketli bebek anne karnında mutlu olduğunu anlatıyor aslında, hep hareketli olsun işte ne güzel demişti rahatlamıştımYok kuşum ağrım yok ama diyorum ya bir değişik hareketleri vardı. Hiç uyumuyor bu oğlan gündüz uyanık gece uyanık inşallah doğunca uyur ne diyeyim
Bugün daha iyiyim hem siz içimi rahatlattınız
İyi ki varsınız canlarım vallahi burada hep destek tam destek
Ay vallahi biz bu bebelerden çok çekeceğiz galiba, hiç uyumuyor gece tuvalete kalkıyorum yine uyanık gün içinde zaten uyanık sürekli bir ittirme kaktırma anneyi işimiz zor
Ay olsunlar tabi ama insanlar bana anne karnında nasıl uyuyorsa dışarıda da o şekilde o saatlerde uyuyor diyorlar ve benim oğlan hiç uyumuyor. Geçen doktora sordum yok olur mu öyle şey dedi doktorlarımıza inanmak istiyorumYavru benim minik de öyle maşallah hep hareket halinde gündüzü gecesi yok, doktor hareketli bebek anne karnında mutlu olduğunu anlatıyor aslında, hep hareketli olsun işte ne güzel demişti rahatlamıştım
Ayyy bende doktorunuza inanmak istiyorumAy olsunlar tabi ama insanlar bana anne karnında nasıl uyuyorsa dışarıda da o şekilde o saatlerde uyuyor diyorlar ve benim oğlan hiç uyumuyor. Geçen doktora sordum yok olur mu öyle şey dedi doktorlarımıza inanmak istiyorum
Ayyy bende doktorunuza inanmak istiyorumbenimkide geceleri daha cok uyanik ne zaman uyansam gece bu cocuk kipir kipir gunduzleri daha cok uyuyo gibi
Ama oyle bile olsa dogunca alistirirz ya ogretiriz geceyle gunduz ayriminibiz super anneleriz
Turkiyede sezeryan kolay is valla burda izdirap. Normal dogumda cektiremediklerini sezeryanda cekiyorsunÖzel sabun da mı varmış ,onu bilmiyordum valla
Ahh minicik yerde çokk işleri var çookkYok kuşum ağrım yok ama diyorum ya bir değişik hareketleri vardı. Hiç uyumuyor bu oğlan gündüz uyanık gece uyanık inşallah doğunca uyur ne diyeyim
Bugün daha iyiyim hem siz içimi rahatlattınız
İyi ki varsınız canlarım vallahi burada hep destek tam destek
Ay vallahi biz bu bebelerden çok çekeceğiz galiba, hiç uyumuyor gece tuvalete kalkıyorum yine uyanık gün içinde zaten uyanık sürekli bir ittirme kaktırma anneyi işimiz zor
Kızlar cok moralim bozuk doktor 1 hafta kan şekeri sonuclarimi olcmemi istemisti hic karbonhidrat seker vs yemememe ragmen aclik 95-107 tokluk 135-160 arası cikiyordu az evel ses gondermis c.tesi kontrole geldiginde dogum planlamamiz lazim degerler yuksek dedi cok uzuldum sekeri olanlar yorumlayabilirmi acaba bi 38 i doldursaydim diyordum nasip olmayacak heralde
Ahh minicik yerde çokk işleri var çookk
Hareket etmeleri çok güzel uyku konusunu biz de eşimle şok olarak konuşuyorduk doğsunlarda hayırlısıyla bakacağız artık duruma göre
Bazı yerlerde annenin son zamanlardaki uyku düzeni bebeğin doğduğunda ki uyku düzenini belirler yazıyor artık doğduklarında göreceğiz gerçeğitek başına yine bir şey değil hareket+yaramazlık olunca insan bir acaba diyor benim yaramaz oğlum yerinde durmadı durmadı baş aşağı pozisyonu bırakıp yan dönmüş
Ay havalar yemin etti tam düzelmemeye, ben tarihi düşününce hastaneye elbiseyle gider gelirim hem rahat olur diyordum ama bu şekilde ısınmazsa elbise hayal olacak gibi duruyor.Normalde bu mevsim de buralar çok sıcak olurdu
Baş aşağı dönmezse ben de sezaryen olacağım canımBenim zilli de öyle baş aşağıydı sonra yan dönmüş şimdide kafa yukarda popo aşağıda makat duruşhadi ben serzaryen olucam ama yinede baş geliş ameliyat için de konforluymuş inşallah dönerler tekrar
Baş aşağı dönmezse ben de sezaryen olacağım canımsalı yeniden gideceğiz 37+6 oluyorum. Hem duruştan hem de iri bebek olduğu için sezaryen günü verme ihtimali var.
Senin daha zamanın var inşallah yeniden döner annesini üzmezz
Ah yaramaz kuzum benim ama ben de tekrar yan ya da ters döndüğünden şüpheleniyorum zaten bu kadar harekete aynı pozisyonda kalsalar şaşıracağım.Ahh minicik yerde çokk işleri var çookk
Hareket etmeleri çok güzel uyku konusunu biz de eşimle şok olarak konuşuyorduk doğsunlarda hayırlısıyla bakacağız artık duruma göre
Bazı yerlerde annenin son zamanlardaki uyku düzeni bebeğin doğduğunda ki uyku düzenini belirler yazıyor artık doğduklarında göreceğiz gerçeğitek başına yine bir şey değil hareket+yaramazlık olunca insan bir acaba diyor benim yaramaz oğlum yerinde durmadı durmadı baş aşağı pozisyonu bırakıp yan dönmüş
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHangisi hayırlısıysa inşallah o olsun canım
Bencede senin oğlan 4 kg olmuştur
inşallah dönmüştür tabi de denersin normali
Dönmemiştir dönmemiştir hiç öyle düşünme güzel düşünelim güzel olsunnAh yaramaz kuzum benim ama ben de tekrar yan ya da ters döndüğünden şüpheleniyorum zaten bu kadar harekete aynı pozisyonda kalsalar şaşıracağım.
Gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah canım benim belki tekrar döner minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?