2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
ooo yavrum benmkinin bana yaptıkları anlatsam endişe etme ağrın olmadğı sürece.

Yok kuşum ağrım yok ama diyorum ya bir değişik hareketleri vardı. Hiç uyumuyor bu oğlan gündüz uyanık gece uyanık inşallah doğunca uyur ne diyeyim
Bugün daha iyiyim hem siz içimi rahatlattınız
Artık her şey normal arkadaşım, düzenli ve sık olursa gideceğiz doktora
İyi ki varsınız canlarım vallahi burada hep destek tam destek
ooo yavrum benmkinin bana yaptıkları anlatsam endişe etme ağrın olmadğı sürece.
Ay vallahi biz bu bebelerden çok çekeceğiz galiba, hiç uyumuyor gece tuvalete kalkıyorum yine uyanık gün içinde zaten uyanık sürekli bir ittirme kaktırma anneyi işimiz zor

Ay havalar yemin etti tam düzelmemeye, ben tarihi düşününce hastaneye elbiseyle gider gelirim hem rahat olur diyordum ama bu şekilde ısınmazsa elbise hayal olacak gibi duruyor.Normalde bu mevsim de buralar çok sıcak olurdu

Bence başka birine de danışmalısın. Bu değerler gayet normal bence

Yavru benim minik de öyle maşallah hep hareket halinde gündüzü gecesi yok, doktor hareketli bebek anne karnında mutlu olduğunu anlatıyor aslında, hep hareketli olsun işte ne güzel demişti rahatlamıştım

Yavru benim minik de öyle maşallah hep hareket halinde gündüzü gecesi yok, doktor hareketli bebek anne karnında mutlu olduğunu anlatıyor aslında, hep hareketli olsun işte ne güzel demişti rahatlamıştım
Ay olsunlar tabi ama insanlar bana anne karnında nasıl uyuyorsa dışarıda da o şekilde o saatlerde uyuyor diyorlar ve benim oğlan hiç uyumuyor. Geçen doktora sordum yok olur mu öyle şey dedi doktorlarımıza inanmak istiyorum

Ayyy bende doktorunuza inanmak istiyorum benimkide geceleri daha cok uyanik ne zaman uyansam gece bu cocuk kipir kipir gunduzleri daha cok uyuyo gibi

Ama oyle bile olsa dogunca alistirirz ya ogretiriz geceyle gunduz ayrimini biz super anneleriz

Ayyy bende doktorunuza inanmak istiyorum benimkide geceleri daha cok uyanik ne zaman uyansam gece bu cocuk kipir kipir gunduzleri daha cok uyuyo gibi

Ama oyle bile olsa dogunca alistirirz ya ogretiriz geceyle gunduz ayrimini biz super anneleriz

Ay öğretiriz değil mi küçükler daha tam çözemediler içeride de sıkıldılar artık ben biraz da ona yoruyorum bu kadar hareketi

Sağlıkla alalım kucağımıza da artık bir şekilde öğretiriz bence de

Özel sabun da mı varmış ,onu bilmiyordum valla
Turkiyede sezeryan kolay is valla burda izdirap. Normal dogumda cektiremediklerini sezeryanda cekiyorsun aksam ozel sabunla (antibakteriyelmis) yikan aksamdan kendin evde lavman yap hadtaneye gitmeden bidaha yikan sondayi spinalden once takiyorlar. Nasil eziyet adli calismalari valla turkiyedeki sagligin gozunu yiyim modundayim

Ahh minicik yerde çokk işleri var çookk
Hareket etmeleri çok güzel uyku konusunu biz de eşimle şok olarak konuşuyorduk doğsunlarda hayırlısıyla bakacağız artık duruma göre
Bazı yerlerde annenin son zamanlardaki uyku düzeni bebeğin doğduğunda ki uyku düzenini belirler yazıyor artık doğduklarında göreceğiz gerçeği tek başına yine bir şey değil hareket+yaramazlık olunca insan bir acaba diyor benim yaramaz oğlum yerinde durmadı durmadı baş aşağı pozisyonu bırakıp yan dönmüş

Ben o değerlerden anlamıyorum hiç canım ama
Canını sıkma sen artık büyüdü bebişler doğsalarda iyiler çok şükür
Dr da planlayalım dediyse hemen degildir belki telaşlanma daha konuşmadan hayırlısı olsun inşallah

Benim zilli de öyle baş aşağıydı sonra yan dönmüş şimdide kafa yukarda popo aşağıda makat duruş hadi ben serzaryen olucam ama yinede baş geliş ameliyat için de konforluymuş inşallah dönerler tekrar

Burası da öyle çok dengesiz bigün 30 derece ertesi gün üşüyosun elbise büyük kolaylık ama işte üşünüyor hala Zaten 2 parça kıyafetim var şaşırdım napıcamı

Günaydın kızlar bugün yine baya bi uyumuşum. O değil gece tuvalete de kalkmamışım patlayacak gibi uyandım. Zor yetiştim tuvalete

Baş aşağı dönmezse ben de sezaryen olacağım canım salı yeniden gideceğiz 37+6 oluyorum. Hem duruştan hem de iri bebek olduğu için sezaryen günü verme ihtimali var.
Senin daha zamanın var inşallah yeniden döner annesini üzmezz

Hangisi hayırlısıysa inşallah o olsun canım
Bencede senin oğlan 4 kg olmuştur
inşallah dönmüştür tabi de denersin normali

Ah yaramaz kuzum benim ama ben de tekrar yan ya da ters döndüğünden şüpheleniyorum zaten bu kadar harekete aynı pozisyonda kalsalar şaşıracağım.

Gönlüne göre sağlıkla olsun inşallah canım benim belki tekrar döner minik kuş

Hangisi hayırlısıysa inşallah o olsun canım
Bencede senin oğlan 4 kg olmuştur
inşallah dönmüştür tabi de denersin normali
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Ay kilo konusuna asla inanamıyorum yanılma payları çok olabiliyormuş. Doğunca inanacağım ancak
Denemeyi çok istiyorum ama deneyemesem de kendisi gelmek ister öyle kavuşuruz inşallah

Dönmemiştir dönmemiştir hiç öyle düşünme güzel düşünelim güzel olsunn
Bakalım canım hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah

Selam teyzelerr biz de kontrolden çıktık 36+2 de 2800 olmuş minnak kızım. 1 haftada 300 gr almış bol bol yiyip yattı heralde her şey yolunda gözüküyor kasılmalar var yine ama şiddetli değil. 15 dk yürüyüş ile başlayalım yavaş yavaş dedi. Normal doğum istiyodum, onun için de bi engelimiz yokmuş şimdiye kadar, sana normal doğum gözüyle bakıyorum dedi Çatı muayenesi için de acele etmeyelim önümüzdeki haftalarda bakarız dedi. Zaten geçen hafta açıklık muayenesi + diğer muayenelere bakarak onu da iyi gibi düşünüyorum öyle hatırlıyorum dedi. İnşallah onda da bi sorun çıkmaz da doğru hatırlıyodur bizden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…