Yok canim bir sey yok
Ben de öyle istiyordum ama vermedi vicdansızBen 27 si olsun çocuğum belki kısmetli olur dedim de yine kendi bildiğini okudu sevgili doktorum
Ben de öyle istiyordum ama vermedi
Iyi iyi çok şükür. Az daha dayanasın minik , bi bakarsın kadir gecesinde kendileri gelirYok canim bir sey yokhatta deliksiz uyudum gibi wc dışında
Bana 30 dedi ama 1 mayısı hesaba kattı mı soracağım onu yarın, mantıken benimki de 29una çeker gibi.Bakalım arkadaşım kadir gecesi şansına ve maneviyatına bulaşsa iyi olur dimiIyi iyi çok şükür. Az daha dayanasın minik , bi bakarsın kadir gecesinde kendileri gelir
Beni de alın
sarılalım sıkı sıkıBeni de alın
Herkes doğururken biz nasıl bekleyeceğiz hiç bilmiyorum
Beni de alın
Herkes doğururken biz nasıl bekleyeceğiz hiç bilmiyorum
Ben nedense kadir gecesi olsun istedim. Hoş yine güzel bir ayda geliyorlar ama olsunBana 30 dedi ama 1 mayısı hesaba kattı mı soracağım onu yarın, mantıken benimki de 29una çeker gibi.Bakalım arkadaşım kadir gecesi şansına ve maneviyatına bulaşsa iyi olur dimi
Sarılalım vallahi, ben şimdiden doğumlar oldukça ay ne güzel kavuştular diyip sonra aman oğlum gününü bekle sen bana bakma diyorumsarılalım sıkı sıkıherkes doğururken kesn kavuşma günü için sabırsızlanacağım ben de
Hahahaha son günlerde bizim halay pek tatlı olur tosbik tosbikGel kuzum sende katıl halaya
Valla bendede bu sefer planli sezeryan ama eger erken gelirse yine sezeryana alcaklar o yuzden ben tarihten bir gun once bile gelse iyi olur moddayimHicbir şey yaşamadan sırf çatala yatamadım diye sezeryan oldum maalesef.Simdi hic öyle bir niyetim yok ,doktora yaptırıyor musun diye sormadım bile ama geçen esimle konuşuyorduk, şöyle plansız, dikişsiz kendiliğinden normal doğuruversem dedimhem ssvd hem hastaneye yetişemeden falan ,hayal dünyam çok gelişti galiba,TV'lerde oluyor ya yolda ,hastane koridorunda falan
Ben de üzülürüm kuzum o kadar da gecikmesin mümkünse her şey zamanında güzelmayıs anneleri aceleci gibi ama bakalım hazirana sarkarsa üzülürüm
Halaya beni de dahil edin gerçi benim ilki daha iki yaşında bile değil hiç acelem yok neyle karşılaşacağımı biliyorumGel kuzum sende katıl halaya
Özel sabun da mı varmış ,onu bilmiyordum vallaValla bendede bu sefer planli sezeryan ama eger erken gelirse yine sezeryana alcaklar o yuzden ben tarihten bir gun once bile gelse iyi olur moddayimyok sezeryandan onceki aksam ozel savunla yikan ac susuz kal bide heyecandan uykusuzluk diyorum erken olsa stressiz cik dogur gel
Bekliyoruz kuzum hayırlı haberlerini hahahahahP Purple07hakkim Kadindiyorki ben bugün hislerime bi danışayım bakalım ne zaman doğururum
Sizi de araya katıcam düşünürken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?