2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Çanta sürüklenip duruyor önümde
nereden başlayacağımı bilememekten heralde bakıp bakıp bişey koymadan geri oturuyorum
Ütülerimde daha bitmedi allahım bi tembelliktir gidiyor hayır olsun
Yap yap ,sabah ya bismillah de yap artık. Ay benimki de 10 gündür hazır, dik dursa kırışacak diye pufun ustune koydum yatay .Üstü toz olacak diye pike örttüm, yatağın üstünde de pike var her yer pike serili Artık hayırlısı

Ya evet bide o var buruşacak vs derdi
Sanırım gecelikleri falan aslıyla götürücem ben yoksa sıgamam ufak valize
Senin gibi beşiğin üzerine çarşaf falan attım bende
Evin hali içler acısı heryerden aynı bi eşya sarkıyo

Ay o tembellik hiç bitmiyor doğuma yakın bir enerji geliyormuş sabırsızlıkla o enerjiyi bekliyorum

Ya cidden niye böyle olduk tembel tenekeler gibi her akşm yrn şunu bunu yapcam diyorum sabah oluyo tık yok
Evet bak son gürlüğü derler o hesap baktın pire gibisin o gün tetikte ol
Zaten aşırı hareketten muhakkak ogün bi ekşın oluyo

Ayyy bu bende de var. Surekli diyorum ki yarin utu yapcam yok camasir yikicam ortaligi toplicam vs yarin oluyo hic bi sey yapamiyorum

Şaka maka benim sancılar saatte 4,5 i bulmaya başladı bakalım sabaha belli olur herhalde

Şaka maka benim sancılar saatte 4,5 için bulmaya başladı bakalım sabaha belli olur herhalde
Ilik bir dus alabilirsin yada durusunu degistirebilirsin bak bakalim ozaman ayni ritmiklikte devam ediyormu. Mesela dustada oluyormu. Cunku gercek sancilar ne yaparsan yap adla gecmez ne yzikki

Ilik bir dus alabilirsin yada durusunu degistirebilirsin bak bakalim ozaman ayni ritmiklikte devam ediyormu. Mesela dustada oluyormu. Cunku gercek sancilar ne yaparsan yap adla gecmez ne yzikki
Aynen doktor dediki biraz sağa yat ,sonra sola yat ,sonra duş al hiçbirinde geçmez ve ritmik olursa ara dedi.Daha bu akşam ilk hissetmeye başladım,sorun olacağını sanmıyorum

Bir de hem nefessiz bırakıyor, hem hoşuma gidiyor ,çok enteresan

Ya ben su gelmesi sancilar 10 cm acilmalar ve ustune sezeryan olarak herseyi yasamis biri olarak sunu diyebilirim ki hala sancilarda bende nefessiz kaliyorum. Yani hic mi birsey ogrenmedim diye dusunuyorum M Mvikdn

Ben bir heves evi topluyorum süpürüp sileceğim diyorum ev toplanıyor ama süpürüp silmek başka bahara kalıyor düşündüklerimin hepsini yaptığım gün nadir

Bir de hem nefessiz bırakıyor, hem hoşuma gidiyor ,çok enteresan
Ah benim günlerdir regl ağrım var geceleri uyutmayan cinsten, saatlerce sürüyor asla hoşuma gitmiyor bebiş kendi gelmek istiyor diye mi hoşuna gidiyor acaba?

Ah benim günlerdir regl ağrım var geceleri uyutmayan cinsten, saatlerce sürüyor asla hoşuma gitmiyor bebiş kendi gelmek istiyor diye mi hoşuna gidiyor acaba?
Yani onunla iletisim gibi hissediyorum galiba ,bir de henüz sık olmadığı için.Ay bir kac gün önce o regl ağrısı bende de vardı evet o hiç hoşa gitmiyor valla buda sn lik olduğu ve henüz sıklaşmadığı için galiba

Ya ben su gelmesi sancilar 10 cm acilmalar ve ustune sezeryan olarak herseyi yasamis biri olarak sunu diyebilirim ki hala sancilarda bende nefessiz kaliyorum. Yani hic mi birsey ogrenmedim diye dusunuyorum M Mvikdn
Hicbir şey yaşamadan sırf çatala yatamadım diye sezeryan oldum maalesef.Simdi hic öyle bir niyetim yok ,doktora yaptırıyor musun diye sormadım bile ama geçen esimle konuşuyorduk, şöyle plansız, dikişsiz kendiliğinden normal doğuruversem dedim hem ssvd hem hastaneye yetişemeden falan ,hayal dünyam çok gelişti galiba,TV'lerde oluyor ya yolda ,hastane koridorunda falan

Beni nefessiz bırakırken hiç hoşuma gitmiyor çünkü ne sağa ne sola dönebiliyorum o durumda of kabus bi de doğum sancısında şiddetinin artacağını düşünürsek
Benimki 3 sn falan sürüyor, havam civam o yüzden galiba

Aynı gün geliyor bebişler desene hadi inşallah sağlıkla gelsin canım. Bizde de durumlar aynı doktor da 29u dedi. Ama belki de sancıyla gelirsin dedi

Canım geçen haftada beri bende de durumlar öyle. Doktora gittim hicbir sorun yok bebek hazırlanıyor normal dedi. Doğum belirtisi olsa sancılardan zaten nasıl olduğunu anlayacaksın hiç merak etme dedi. Bence senin de öyledir ama kendini iyi hissetmezsen erken git tabii. Bi de ben hareketlerini takip ediyorum. Ağrılara eşlik eden bi azalma vs olursa hemen giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…