Yap yap ,sabah ya bismillah de yap artık. Ay benimki de 10 gündür hazır, dik dursa kırışacak diye pufun ustune koydum yatay .Üstü toz olacak diye pike örttüm, yatağın üstünde de pike var her yer pike seriliÇanta sürüklenip duruyor önümde
nereden başlayacağımı bilememekten heralde bakıp bakıp bişey koymadan geri oturuyorum
Ütülerimde daha bitmediallahım bi tembelliktir gidiyor hayır olsun
Yap yap ,sabah ya bismillah de yap artık. Ay benimki de 10 gündür hazır, dik dursa kırışacak diye pufun ustune koydum yatay .Üstü toz olacak diye pike örttüm, yatağın üstünde de pike var her yer pike seriliArtık hayırlısı
Ay o tembellik hiç bitmiyordoğuma yakın bir enerji geliyormuş sabırsızlıkla o enerjiyi bekliyorum
Ayyy bu bende de var. Surekli diyorum ki yarin utu yapcam yok camasir yikicam ortaligi toplicam vs yarin oluyo hic bi sey yapamiyorumYa cidden niye böyle olduktembel tenekeler gibi her akşm yrn şunu bunu yapcam diyorum sabah oluyo tık yok
Evet bak son gürlüğü derler o hesap baktın pire gibisin o gün tetikte ol
Zaten aşırı hareketten muhakkak ogün bi ekşın oluyo
Ilik bir dus alabilirsin yada durusunu degistirebilirsin bak bakalim ozaman ayni ritmiklikte devam ediyormu. Mesela dustada oluyormu. Cunku gercek sancilar ne yaparsan yap adla gecmez ne yzikkiŞaka maka benim sancılar saatte 4,5 için bulmaya başladıbakalım sabaha belli olur herhalde
Aynen doktor dediki biraz sağa yat ,sonra sola yat ,sonra duş al hiçbirinde geçmez ve ritmik olursa ara dedi.Daha bu akşam ilk hissetmeye başladım,sorun olacağını sanmıyorumIlik bir dus alabilirsin yada durusunu degistirebilirsin bak bakalim ozaman ayni ritmiklikte devam ediyormu. Mesela dustada oluyormu. Cunku gercek sancilar ne yaparsan yap adla gecmez ne yzikki
Ben bir heves evi topluyorum süpürüp sileceğim diyorum ev toplanıyor ama süpürüp silmek başka bahara kalıyorYa cidden niye böyle olduktembel tenekeler gibi her akşm yrn şunu bunu yapcam diyorum sabah oluyo tık yok
Evet bak son gürlüğü derler o hesap baktın pire gibisin o gün tetikte ol
Zaten aşırı hareketten muhakkak ogün bi ekşın oluyo
Ah benim günlerdir regl ağrım var geceleri uyutmayan cinsten, saatlerce sürüyor asla hoşuma gitmiyorBir de hem nefessiz bırakıyor, hem hoşuma gidiyor ,çok enteresan
Yani onunla iletisim gibi hissediyorum galiba ,bir de henüz sık olmadığı için.Ay bir kac gün önce o regl ağrısı bende de vardı evet o hiç hoşa gitmiyor vallaAh benim günlerdir regl ağrım var geceleri uyutmayan cinsten, saatlerce sürüyor asla hoşuma gitmiyorbebiş kendi gelmek istiyor diye mi hoşuna gidiyor acaba?
Hicbir şey yaşamadan sırf çatala yatamadım diye sezeryan oldum maalesef.Simdi hic öyle bir niyetim yok ,doktora yaptırıyor musun diye sormadım bile ama geçen esimle konuşuyorduk, şöyle plansız, dikişsiz kendiliğinden normal doğuruversem dedim
Beni nefessiz bırakırken hiç hoşuma gitmiyorBir de hem nefessiz bırakıyor, hem hoşuma gidiyor ,çok enteresan
Benimki 3 sn falan sürüyor, havam civam o yüzden galibaBeni nefessiz bırakırken hiç hoşuma gitmiyorçünkü ne sağa ne sola dönebiliyorum o durumda of kabus bi de doğum sancısında şiddetinin artacağını düşünürsek
Oy saglikla icinde yatsin cok guzelKızlar bizim kızın yatağını kurduk hazır bakııın
Aynı gün geliyor bebişler deseneKizlar bende bugun kontrole gittim. Nstde yine kasilmalar ciktiama duzenli degil tabi.
Bebis 3400 cikti ama dr daha büyük oldugunu iddia ediyo
Veee 29 nisana okey dedik simdilik haftaya tam netlestirecegiz ama simdilik 29 nisani okeylediktabi 29undan once supriz yapabilir seninki diyor doktorum bi aksilik olmazsa insallah 2 haftam kaldiii cok heycanli
Ben 27 si olsun çocuğum belki kısmetli olur dedim de yine kendi bildiğini okudu sevgili doktorumAyy hadi sizinde bebisinizin dogum tarihi hayirli ugurlu olsunsaglikla gelsin bebislerimiz insallah
27side kadir gecesi haberiniz olsun
Canım geçen haftada beri bende de durumlar öyle. Doktora gittim hicbir sorun yok bebek hazırlanıyor normal dedi. Doğum belirtisi olsa sancılardan zaten nasıl olduğunu anlayacaksın hiç merak etme dedi. Bence senin de öyledir ama kendini iyi hissetmezsen erken git tabii. Bi de ben hareketlerini takip ediyorum. Ağrılara eşlik eden bi azalma vs olursa hemen giderim.Arkadaslar dün ve bugün asagida baskı inanilmaz artti zaten vardi zor adim atacak seviyedeyim 2 gundur kasilmalarda degisiklik yok hala duzensizler gobekde dustu asagiya biraz sadece bu dogum belirtisi olamaz sanirim degilmi c.tesi kontrolum var beklesemmi erkenemi alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?