- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
günaydın bir ölçek duphalac içebilirsn dört gün çok uzun wc olmadanGünaydın kızlar. 2 gündür yüzüm vücudum çok fena ödem tuttu, 1 gün önce aldığın kilo hiç belli değil diyenler dün noldu sana dediler 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, dünden beri de karnında gaz sancısı mı farklı bir şey mi ayırt edemedigim bir sancı var. Düzenli olarak artan bir ağrı değil ama gün içinde sürekli oluyor. . şu an uyutmadı meselanidicard kullandigim için doğum sancısı olacak da bastırıyor olabilir mi, ya da tuvalet için ne yapayım.
Günaydın kızlar. 2 gündür yüzüm vücudum çok fena ödem tuttu, 1 gün önce aldığın kilo hiç belli değil diyenler dün noldu sana dediler4 gündür tuvalete çıkamıyorum, dünden beri de karnında gaz sancısı mı farklı bir şey mi ayırt edemedigim bir sancı var. Düzenli olarak artan bir ağrı değil ama gün içinde sürekli oluyor. . şu an uyutmadı mesela nidicard kullandigim için doğum sancısı olacak da bastırıyor olabilir mi, ya da tuvalet için ne yapayım.
Ela gece hiç oynamadı bu seferde oynamıyor diye uyumadımçocukcağızım ne yapsa yaranamıyor bana.Hava çok rüzgarlı, oğlum da evde ,yürüyüşümüz kaldı gene.
Kızlar selam bir konuda fikrinize ihtiyacım var çok mutsuzum kırıldım. Annem benim ve kardeşimin bebeklik kıyafetlerinin bir kısmını saklamış. Bana vermişti yıkayıp ütüleyip. Geçen annem ankaradayken kardeşim nerden aklına geldiyse konusunu açmış ben bebeklik kıyafetlerime arada bakıyorum hoşuma gidiyor falan demiş. Annem de diyememiş ben onları ablana verdim diye. Şimdi bizde laçinin odasını toplarken bana söyledi ben de al dedim. Utana sıkıla kardeşimin olan kıyafetleri nevresimleri falan aldı geri. Ben çok kırıldım üzüldüm ama bişey demedim hiç çaktırmadım. Şimdi mutfağa geldim oturdum çok üzüldüm hiç iş yapasım yok.
Benim bebeğiminde kafası 3 hafta kadar ileride doktor normal karşılıyorBugün tahlil yaptırayım diye devlet hastanesine geldim, doktor bebek 4 hafta ileride bi sıkıntı var dedi şeker yüklemesi isteyip perinatolojiye yönlendirdi, ben de apar topar kendi doktoruma gittim, kafası gerçekten 4 hafta ileri ama vücudu o kadar ileri değil dedi. Normal doğum yapamazsın ama 25inde gel tarih belirleyelim dedi. Şimdi devlet hastanesine geri döndüm tahliller, nst ve şeker yüklemesi için. Harap oldum sabahtan beri oradan oraya
Anneme git dedim kapıdan çıkar çıkmaz ağlama krizi geçirdim. O kadar çok ağladım ki kustum çok kalbim kırıldı çok. Çok üzüldüm. Hiç iyi değilim. Kardeşimi üzmemek için beni üzdü. Bilmiyorum ağlamadan duramıyorum. Kendimi tutamıyorum.Canım üzülme seninde varmış bişeylerin allahtan hatıra saklanmış hiç degilse
Benim hiçbişeyim yok olanlarla giydirirsin kızını
O da ileride kendine saklar belki
Ama hiç degilse onun olana kadar sana verebilirdi o ayrı. annen söyleseymiş bence belkide ses çıkarmazdı kardeşin
Kardesininmis kiyafetler bunun için neden üzüldün ki?Ben olsam kardeşimin kiyafetini istemem o kendine saklasin isterim.Allah baska dert vermesin ,hormonlardan hicbir detaya tahammülümüz kalmadı. Bunun için ne kendini üz ne anneni üz ,kötü bir şey olmamış bence.Daha sakin düşünürsen sorun olmadığını farkedersin. Bak annen senin için o kadar emek veriyor onu da üzme.Biraz yürüyüş yap ,derin bir nefes al, sakinleşirsin.Anneme git dedim kapıdan çıkar çıkmaz ağlama krizi geçirdim. O kadar çok ağladım ki kustum çok kalbim kırıldı çok. Çok üzüldüm. Hiç iyi değilim. Kardeşimi üzmemek için beni üzdü. Bilmiyorum ağlamadan duramıyorum. Kendimi tutamıyorum.
Insallah sorun çıkmaz, farkli doktorlara gidince kafa karışıklığı çok oluyor maalesefBugün tahlil yaptırayım diye devlet hastanesine geldim, doktor bebek 4 hafta ileride bi sıkıntı var dedi şeker yüklemesi isteyip perinatolojiye yönlendirdi, ben de apar topar kendi doktoruma gittim, kafası gerçekten 4 hafta ileri ama vücudu o kadar ileri değil dedi. Normal doğum yapamazsın ama 25inde gel tarih belirleyelim dedi. Şimdi devlet hastanesine geri döndüm tahliller, nst ve şeker yüklemesi için. Harap oldum sabahtan beri oradan oraya
Bizim de kafa gelişimi 4 hafta önde doktor koca kafa olcak diyor ama sorun görmüyor kendi gelişimi de önde haftasına göre.devlet hastaneleri biraz fazla endişeci beni 28 haftadan beri ne hale getirdiler bilseniz.yine tahlillerinizi yaptırın tabii ama endişe etmeyin Allah’ın izni ile hiçbir şey olmazBugün tahlil yaptırayım diye devlet hastanesine geldim, doktor bebek 4 hafta ileride bi sıkıntı var dedi şeker yüklemesi isteyip perinatolojiye yönlendirdi, ben de apar topar kendi doktoruma gittim, kafası gerçekten 4 hafta ileri ama vücudu o kadar ileri değil dedi. Normal doğum yapamazsın ama 25inde gel tarih belirleyelim dedi. Şimdi devlet hastanesine geri döndüm tahliller, nst ve şeker yüklemesi için. Harap oldum sabahtan beri oradan oraya
Ben anladım ki boş kalmak bana hic iyi gelmiyor.Sabah kalktim rutinlerden sonra ütüleri yaptım. Sonra yaprak ici hazirladim ,baya bir sarma sardım, ic kaldı yarinda devam edeceğim. Dogum sonrasi ve bayramda ikram olur diyorum.Aksama da güzel farkli bir yemek deneyeceğim. Yarin da oğlumun odasini temizleyeceğim, gerçekten boş kalmak hic iyi bir sey degil.Yaprak bitene kadar her gün biraz biraz sarıp buzluğa atacağım, falan filan.Gunler geçsin hayırla inşallah
Dün çok kötüydüm canım ben de gün boyu yattım hep sekerim tansiyonum düştü, buda psikilojimi iyice kötü yaptı. Bakma benim temizlikte halen yapılacak, yağmurların durmasını bekliyorum bu hafta geçerse umudum var.O yuzden dedim ki bugün yatmayacağım ,huzursuzluk en kötüsü oluyor.Hafta da ilerlediği için doğumun başlamasından da korkmuyorsun ya biraz da ondan galibaOhh vallahi ne güzel hamaratız maaşallah
Ben iyiki o bebek eşyalarını erkenden yapmışım bu ara hiç enerjim yok istek yok şurdan kalkıp öte tarafa oturmak dahi istemiyo canım herşeyi zorla yapıyorum gözüm hep yatakta
Devletteki doktor taktı resmen, bu durum normal değil deyip duruyor. Kendi doktorum 25inde karar verecek son durumaBenim bebeğiminde kafası 3 hafta kadar ileride doktor normal karşılıyorKafa büyüklüğü için değil karın çevresi 2-3 haftadan fazla ileri olsaydı o zaman şekerden şüpheleniliyor diye biliyorum.
Bence kötü bir şey yok doktorunuzda söylemiş zaten hem daha doğuma var belki gelişimi biraz yavaşlar.
Ben de pişman oldum hiç devlete gitmeseydim diye, durduk yere aklım karıştıInsallah sorun çıkmaz, farkli doktorlara gidince kafa karışıklığı çok oluyor maalesef
Aklımda soru kalmasın diye yaptırdım ne derlerse ama çok takılmıyorum perinatolog da ılımlı konuştu ama sabah gittiğim ısrarla sorun var deyip duruyor, onu da benn takmayacağımBizim de kafa gelişimi 4 hafta önde doktor koca kafa olcak diyor ama sorun görmüyor kendi gelişimi de önde haftasına göre.devlet hastaneleri biraz fazla endişeci beni 28 haftadan beri ne hale getirdiler bilseniz.yine tahlillerinizi yaptırın tabii ama endişe etmeyin Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz
Devletteki doktoru boşverin bence. Hem ölçümler cihazdan cihaza farklı çıkabiliyor. Benim de bugün randevum var bakalım bizim kafa ne durumdaDevletteki doktor taktı resmen, bu durum normal değil deyip duruyor. Kendi doktorum 25inde karar verecek son duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?