2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaa tabi canım +10 kiloluk zirve

Bir şey oldu bugün aşırı halsizim, sadece yatıyorum ,buzluktan hazır yemek çıkardım sadece onu pisirdim. Tansiyonumu bile ölçemedim ,o mu düşük şeker mi ,bilmiyorum

Ebe gene aradı kesin 4. Gün diyor 4.gün bayram olacak sağlık ocağı da kapalı olacak bilemedim ben.Hastanede alırlar umarım 4.gün bir daha ,zira o halimle dolaşıp durmak istemiyorum
Sorma sansiniz olursa bizide bilgilendirirmisiniz nerede vermek gerekiyormus bayrama denk gelirse

Kızlar beni de topuk kanı için aradıklarında bi doğduğu zaman alıncağını bir de 10 gün içinde tekrar alıncağını söylediler. Kontrole gittiğinzde hastanede de alabilirler eğer almazlarsa biz alırız dediler. İlla şu gün diye bi şey demediler yani.

Benimki 4.gune takık ,anlamadım. Bayram olursa hastanede alırlar ama gene de ihmal etmeden hastaneye sorun ,bayram olduğu icin topuk kanı özel hastanede sorun olmasın dedi ,iyi dedim madem.Bu ikinci arayışı beni de panikletti.

Çok şükür oğlumun doğumdan sonra hastanede bir kere alınmıştı bir dahada sorun da mevzuda olmamıştı

Hem neden bilmiyorum ama 30 unu hic kabullenemedim ben ,gün sayıyorum ,daha erken olur gibi hissediyorum mu diyeyim ,istiyorum mu diyeyim

Günaydın kızlar. 2 gündür yüzüm vücudum çok fena ödem tuttu, 1 gün önce aldığın kilo hiç belli değil diyenler dün noldu sana dediler 4 gündür tuvalete çıkamıyorum, dünden beri de karnında gaz sancısı mı farklı bir şey mi ayırt edemedigim bir sancı var. Düzenli olarak artan bir ağrı değil ama gün içinde sürekli oluyor. . şu an uyutmadı mesela nidicard kullandigim için doğum sancısı olacak da bastırıyor olabilir mi, ya da tuvalet için ne yapayım.

Günaydın şişmek çok iyi değil, doktoru bilgilendirmende fayda var. Tansiyonunu da dikkat et arkadaşım. Ilactan da olabilir başka bir şey de olabilir.İçin rahat etsin

Ela gece hiç oynamadı bu seferde oynamıyor diye uyumadım çocukcağızım ne yapsa yaranamıyor bana.Hava çok rüzgarlı, oğlum da evde ,yürüyüşümüz kaldı gene.

Günaydın kızlar Laçin hanımın odasını toplamaya annem gelecek onu bekliyorum. Beşik yatak odasına geçecek falan baya iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…