Yaa tabi canım +10 kiloluk zirveben bayadır tartılmadım rahat rahat yedmyarın tartılınca yazarm canım. kiloları dert etme ya veririz bebişlerin peşinden koşarken zaten grupta en az alanlardansın.
kuzu sennki zirve resmenben böyle bişey ne gördm ne duydum
Sorma sansiniz olursa bizide bilgilendirirmisiniz nerede vermek gerekiyormus bayrama denk gelirseEbe gene aradı kesin 4. Gün diyor 4.gün bayram olacak sağlık ocağı da kapalı olacak bilemedim ben.Hastanede alırlar umarım 4.gün bir daha ,zira o halimle dolaşıp durmak istemiyorum
Doktora gidince soracağım, tamam yazarımSorma sansiniz olursa bizide bilgilendirirmisiniz nerede vermek gerekiyormus bayrama denk gelirse
Bayrama ya da haftasonuna denk gelirse hastaneye gidip vermek gerekiyormuş canım bana hemşire öyle söylemişti.Sorma sansiniz olursa bizide bilgilendirirmisiniz nerede vermek gerekiyormus bayrama denk gelirse
Öylemiymis bende saglk ocagi muaynem gelince sorayim bakalm burdakiler ne diyeceklerBayrama ya da haftasonuna denk gelirse hastaneye gidip vermek gerekiyormuş canım bana hemşire öyle söylemişti.
Günü farklı söyleyebiliyorlar. Onun dışında sağlık ocağı kapalı olunca tek seçenek hastaneye götürmek kalıyor zatenÖylemiymis bende saglk ocagi muaynem gelince sorayim bakalm burdakiler ne diyecekler
Kuzu nerdeyse 30. Haftadan beri kilo almıyorsun bence çok iyi. En çok alınan haftalar diyorlarYaa tabi canım +10 kiloluk zirve
28inde alsa tam 39.haftada , ertesi gün de cuma günü oluyo mis gibi taburcu olursunuz işte, niye 39+2 ,siz bi söyleyin bence kabul ederHem neden bilmiyorum ama 30 unu hic kabullenemedim ben ,gün sayıyorum ,daha erken olur gibi hissediyorum mu diyeyim ,istiyorum mu diyeyim
Bakalim biraz ilerlesin de28inde alsa tam 39.haftada , ertesi gün de cuma günü oluyo mis gibi taburcu olursunuz işte, niye 39+2 ,siz bi söyleyin bence kabul eder
Evet orda şuan her yer gaz, her yer süt, her yer uykusuzlukMart annelerini okuyorum ,içim şiştiçokta acele etmeyelim .
Günaydın şişmek çok iyi değil, doktoru bilgilendirmende fayda var. Tansiyonunu da dikkat et arkadaşım. Ilactan da olabilir başka bir şey de olabilir.İçin rahat etsinGünaydın kızlar. 2 gündür yüzüm vücudum çok fena ödem tuttu, 1 gün önce aldığın kilo hiç belli değil diyenler dün noldu sana dediler4 gündür tuvalete çıkamıyorum, dünden beri de karnında gaz sancısı mı farklı bir şey mi ayırt edemedigim bir sancı var. Düzenli olarak artan bir ağrı değil ama gün içinde sürekli oluyor. . şu an uyutmadı mesela nidicard kullandigim için doğum sancısı olacak da bastırıyor olabilir mi, ya da tuvalet için ne yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?