Döner canim insallah ,bir hafta daha bekle sonra internette bazi videolar var bebek dönmesi için, pilates falan hareketleri, onlari yaparsın olmazsa.Ben de bugün tartildim şükür 6ymis ,7 lavaboya çıkamadığım icin görmüşüm .Sezeryan olmasa tabi iyi ama olursa da dünyanın sonu değil, saglik olsun
Dönsün diye bişeyler yaparken doğumu başlatırım diye korkuyormDöner canim insallah ,bir hafta daha bekle sonra internette bazi videolar var bebek dönmesi için, pilates falan hareketleri, onlari yaparsın olmazsa.Ben de bugün tartildim şükür 6ymis ,7 lavaboya çıkamadığım icin görmüşüm .Sezeryan olmasa tabi iyi ama olursa da dünyanın sonu değil, saglik olsun
yolları karıştırmış bizimkiMaşallah türkütoşumaa çok şükürryolu bulur annesi daha vakti varrr
O yüzden bir hafta sonra dedim canım, şöyle ciğerinden emin olursak biraz denersin ,olmazsa ne yapalım.Dönsün diye bişeyler yaparken doğumu başlatırım diye korkuyormaltı yedi sona geldin zaten cnm bir iki kilo artk bu saatten snra sorun olmaz senin için hiç dert etme.doğumdan snra sana kalmaz bile Sezo dünyanın sonu değil elbet bebişler seçiyor nasıl geleceklerni bize kabul etmek düşüyor.
yolları karıştırmış bizimkiinat ya bi kol bi bacak gelmeye kalkmaz inş sezo olursa 39+2 dedi 19 mayısa denk geliyor
Güzel tarih kuzuumDönsün diye bişeyler yaparken doğumu başlatırım diye korkuyormaltı yedi sona geldin zaten cnm bir iki kilo artk bu saatten snra sorun olmaz senin için hiç dert etme.doğumdan snra sana kalmaz bile Sezo dünyanın sonu değil elbet bebişler seçiyor nasıl geleceklerni bize kabul etmek düşüyor.
yolları karıştırmış bizimkiinat ya bi kol bi bacak gelmeye kalkmaz inş sezo olursa 39+2 dedi 19 mayısa denk geliyor
Ayagiyla ittiriyodur kuzum. Kafalari asagida ayaklari yukarda degil mi artik. Dönen geri donmez heralde bu saatten sonra ya kafalari asagi dogru yerlesiyor ya cunku yavas yavasBenim bebek Bayadır dönmüştü, doktorla sezeryan diye hic bu muhabbete girmiyoruz zaten ama simdi bu annemin kalmayacağı muhabbetini duyunca birden çok kötü hissettim.Ela da ne yaptı anlamadim su an kaburgamın altından ittiriyor ters yönde ve hıçkırıyor.Oda stres oldu ters mi döndü anlamadım, çok enteresan.Of sakinleşmem lazım, çocuk yerini ve nereyi ittireceğini şaşırdı
Ben de öyle düşünüyordum canım ama kaburgamın altında hıçkırınca noluyor dedim yaAyagiyla ittiriyodur kuzum. Kafalari asagida ayaklari yukarda degil mi artik. Dönen geri donmez heralde bu saatten sonra ya kafalari asagi dogru yerlesiyor ya cunku yavas yavas
Ama tabiki sakinles sen toparlanirsin insallah ya
Sezaryen olacağı kesinse dönmesinin ne gibi bi etkisi oluyo, ayaklar aşağıda olunca mesaneye tekme atyor benmki olur olmadık yerlerde o açıdan zorlanyorım kafası aşağıda olsa daha mı rahat olyo acabaBen de öyle düşünüyordum canım ama kaburgamın altında hıçkırınca noluyor dedim ya
Benimkinin kafası yukarda ayakları aşağıda hıçkırığı da kasığıma yakın biyerlerde hissedyorum hepBen de öyle düşünüyordum canım ama kaburgamın altında hıçkırınca noluyor dedim ya
Devletteki doktoru boşverin bence. Hem ölçümler cihazdan cihaza farklı çıkabiliyor. Benim de bugün randevum var bakalım bizim kafa ne durumda
Gittim canım bugün 36+6yız kafası 41+3 günlükNeess gittin mi doktora sana ne dediler.
Bir etkisi olduğundan demedim sadece nasil döndü diye şaşırdım galibaSezaryen olacağı kesinse dönmesinin ne gibi bi etkisi oluyo, ayaklar aşağıda olunca mesaneye tekme atyor benmki olur olmadık yerlerde o açıdan zorlanyorım kafası aşağıda olsa daha mı rahat olyo acaba
Hee anladım benim ki başından beri hep aynı duruyor, dönse nasıl farklar olur ben de merak edyorm ondan sordumBir etkisi olduğundan demedim sadece nasil döndü diye şaşırdım galiba
Hayırlısıyla bi gelsinler o koca kafalarını sevelim bol bolGittim canım bugün 36+6yız kafası 41+3 günlükkoca kafalı bir oğluş geliyor. Doktorum hiç takılmıyor. Seninde için rahat olsun. Sorun olma ihtimali olsa benim doktorumda söylerdi.
Bu grupta kafası küçük tek bebek benim ki galiba kızlar , çoğunuzdan kafası önde gidiyor diye duyuyorumGittim canım bugün 36+6yız kafası 41+3 günlükkoca kafalı bir oğluş geliyor. Doktorum hiç takılmıyor. Seninde için rahat olsun. Sorun olma ihtimali olsa benim doktorumda söylerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?