2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kadindiyorki gittin mi kontrole ,umarım her şey yolundadır, bebisin kilosu ,seninki ne alemde ? N Neess senin de güzel haberlerini bekleriz canım

Döner canim insallah ,bir hafta daha bekle sonra internette bazi videolar var bebek dönmesi için, pilates falan hareketleri, onlari yaparsın olmazsa.Ben de bugün tartildim şükür 6ymis ,7 lavaboya çıkamadığım icin görmüşüm .Sezeryan olmasa tabi iyi ama olursa da dünyanın sonu değil, saglik olsun

Maşallah türkütoşumaa çok şükürr yolu bulur annesi daha vakti varrr

Dönsün diye bişeyler yaparken doğumu başlatırım diye korkuyorm altı yedi sona geldin zaten cnm bir iki kilo artk bu saatten snra sorun olmaz senin için hiç dert etme.doğumdan snra sana kalmaz bile Sezo dünyanın sonu değil elbet bebişler seçiyor nasıl geleceklerni bize kabul etmek düşüyor.
Maşallah türkütoşumaa çok şükürr yolu bulur annesi daha vakti varrr
yolları karıştırmış bizimki inat ya bi kol bi bacak gelmeye kalkmaz inş sezo olursa 39+2 dedi 19 mayısa denk geliyor

O yüzden bir hafta sonra dedim canım, şöyle ciğerinden emin olursak biraz denersin ,olmazsa ne yapalım.

Benim bebek Bayadır dönmüştü, doktorla sezeryan diye hic bu muhabbete girmiyoruz zaten ama simdi bu annemin kalmayacağı muhabbetini duyunca birden çok kötü hissettim.Ela da ne yaptı anlamadim su an kaburgamın altından ittiriyor ters yönde ve hıçkırıyor.Oda stres oldu ters mi döndü anlamadım, çok enteresan.Of sakinleşmem lazım, çocuk yerini ve nereyi ittireceğini şaşırdı

Güzel tarih kuzuum

Ayagiyla ittiriyodur kuzum. Kafalari asagida ayaklari yukarda degil mi artik. Dönen geri donmez heralde bu saatten sonra ya kafalari asagi dogru yerlesiyor ya cunku yavas yavas
Ama tabiki sakinles sen toparlanirsin insallah ya

Ayagiyla ittiriyodur kuzum. Kafalari asagida ayaklari yukarda degil mi artik. Dönen geri donmez heralde bu saatten sonra ya kafalari asagi dogru yerlesiyor ya cunku yavas yavas
Ama tabiki sakinles sen toparlanirsin insallah ya
Ben de öyle düşünüyordum canım ama kaburgamın altında hıçkırınca noluyor dedim ya

Ben de öyle düşünüyordum canım ama kaburgamın altında hıçkırınca noluyor dedim ya
Sezaryen olacağı kesinse dönmesinin ne gibi bi etkisi oluyo, ayaklar aşağıda olunca mesaneye tekme atyor benmki olur olmadık yerlerde o açıdan zorlanyorım kafası aşağıda olsa daha mı rahat olyo acaba

Kızlar benim oğluşta 36+6da 3.635 gr 51 cm olmuş. Ama geçen gün ki değişik hareketlerinin sebebi duruşunu değiştirmiş. Normal doğum pozisyonundan çıkmış yan duruyor ve sırtını karnıma dönmüş doktorum dedi ki en olmayacak şekilde duruyor bu şekilde normal doğum mümkün değil. O yüzden çatı muayenesini bugün yapmadı. Haftaya salı yine gideceğiz duruş şekline göre sezaryen günü alma ihtimalimiz yüksek. Hakkımızda hayırlısı olsun artık

Sezaryen olacağı kesinse dönmesinin ne gibi bi etkisi oluyo, ayaklar aşağıda olunca mesaneye tekme atyor benmki olur olmadık yerlerde o açıdan zorlanyorım kafası aşağıda olsa daha mı rahat olyo acaba
Bir etkisi olduğundan demedim sadece nasil döndü diye şaşırdım galiba

Gittim canım bugün 36+6yız kafası 41+3 günlük koca kafalı bir oğluş geliyor. Doktorum hiç takılmıyor. Seninde için rahat olsun. Sorun olma ihtimali olsa benim doktorumda söylerdi.
Bu grupta kafası küçük tek bebek benim ki galiba kızlar , çoğunuzdan kafası önde gidiyor diye duyuyorum benimkine de hep minnoş kafalı diyo doktor , kilosu da muhtemelen o sebepten düşük hesaplanıyormuş hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…