Döndü mü onuda bilmiyorum ama o kadar yukarıdan hıçkırınca öyle düşündüm, kendimceHee anladım benim ki başından beri hep aynı duruyor, dönse nasıl farklar olur ben de merak edyorm ondan sordum
Benimkine hic oyle yorumlar yapmadi vallaBu grupta kafası küçük tek bebek benim ki galiba kızlar , çoğunuzdan kafası önde gidiyor diye duyuyorumbenimkine de hep minnoş kafalı diyo doktor , kilosu da muhtemelen o sebepten düşük hesaplanıyormuş hep
Demediyse tam ortalamadadırBenimkine hic oyle yorumlar yapmadi vallaküçük büyük bilmiyorum hiç.Normaldir inşallah ama bebekler bir süre koca kafalı olur zaten
Ay ben korkuyorum çocuk sadece kafa doğacak diyeBu grupta kafası küçük tek bebek benim ki galiba kızlar , çoğunuzdan kafası önde gidiyor diye duyuyorumbenimkine de hep minnoş kafalı diyo doktor , kilosu da muhtemelen o sebepten düşük hesaplanıyormuş hep
Neyse ki çok az kaldıHayırlısıyla bi gelsinler o koca kafalarını sevelim bol bol
Ahahah güldürdün beniAy ben korkuyorum çocuk sadece kafa doğacak diyeher bebek farklı oluyor canım. Sağlıkları yerinde olsunda büyüklük küçüklük pek önemli değil. Doğunca hepsi bir şekilde büyüyor
Buarada sana doğumla ilgili bişey dedimi canım dönmüş mü, yada daha önceden dönmüşmüydü baş aşağı senin bebiş unuttum:)Demediyse tam ortalamadadırbenim kendi kafam çok küçük , genetik bana çekmiş , sınırın altında ya da sınırın üstünde olmadığı sürece problem olmyomuş zaten çok şükür
Koca kafalı bebişler bu gruba toplanmış demekAhahah güldürdün beniöyle canım tabii ki yeter ki sağlıkları yerinde olsun, sadece dikkatimi çekti kafasına büyük denilen bebekler çoğunlukta grupta diye
Senin doktorun iri kafayı normal doğuma engel görmüyor sanırım değil mi?Koca kafalı bebişler bu gruba toplanmış demek
Normalde baş aşağı duruyordu çatı muayenesi ve bebeğin durumuna göre karar verecektik ama duruşundan dolayı sezaryen gözüktüğü için şimdilik çatı muayenesi yapmadı.Senin doktorun iri kafayı normal doğuma engel görmüyor sanırım değil mi?
Hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla alalım kucağımıza inşallahNormalde baş aşağı duruyordu çatı muayenesi ve bebeğin durumuna göre karar verecektik ama duruşundan dolayı sezaryen gözüktüğü için şimdilik çatı muayenesi yapmadı.
Baş büyüklüğünü tek başına normal doğuma engel görmüyor. Çatı müsaitliği, bebeğin duruşu ve kilosunu değerlendirip ona göre karar vercektik canım.
İnşallah canımHayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Canım benimki sabah kaburga tarafında hıçkırık akşam kasıkta hıçkırıyorDöndü mü onuda bilmiyorum ama o kadar yukarıdan hıçkırınca öyle düşündüm, kendimce
Canım benim de tüm vücut 3 4 hafta önce gidiyor. 32. Haftada şeker yüklemesi tekrar yapıldı suyum da biraz fazlaydı hatta. Kendi doktorun perinatolog o şüphelendi yükleme istedi, devlette yaptırdım ordaki herkes de aaa çok büyükmüş deyip durdu. Canım çok sıkıldı. Sonra sonuç geldi hicbir şey yok. Doktor da içiniz rahatlamış oldu demek ki kendi büyükmüş dedi. Sen yüklemeni tahlilini yaptır ama çok takılma. Ne stres olmuştum o haftaHayırlısıyla bi gelsinler o koca kafalarını sevelim bol bol
Canım benim de tüm vücut 3 4 hafta önce gidiyor. 32. Haftada şeker yüklemesi tekrar yapıldı suyum da biraz fazlaydı hatta. Kendi doktorun perinatolog o şüphelendi yükleme istedi, devlette yaptırdım ordaki herkes de aaa çok büyükmüş deyip durdu. Canım çok sıkıldı. Sonra sonuç geldi hicbir şey yok. Doktor da içiniz rahatlamış oldu demek ki kendi büyükmüş dedi. Sen yüklemeni tahlilini yaptır ama çok takılma. Ne stres olmuştum o hafta
Dün gece sanki vajina kemiğimin üzerinde hıçkırıyoduYa bu hıçkırık benimde kafamı karıştırıyor
Bi yukarda pıtlıyor bazende tam kasıkta en altta
Yeri bu kadar da nasıl bol anlamadımFır dönüyor heralde bu kız ben anlamadım bu işi yarın görüş günü anlayacağız bakalım
Aynen canim ben de gördüm, icimde hep bir acaba var ama Ela da kaldık, çok zor kararsızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?