• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
sadece peynirli sandiviç yedm ve midem alev alev. sabah sabah kızartma yesem hastanelik olurum :KK70: yiyebiliyorken yiyin :anneadayı::emir_bebek:
Genelde benim de mide gazım ve reflü oluyor ama canım çekti napam 😂

Mutlu haftalarrr canlar🥰
herkesler iiyidir umarım🥳
Güneşli haftasonu yerini yağmurlu buz havaya bıraktı🥶 bu ne çelişki nasıl nisan ayı ben anlamadım😜
Dün biraz kızım rahatsızdı bugün iyi uyandık şükür mutluyum o yüzden.
Kahvaltı ettik ama midem nasıl yanıyor çok fena😞

Oglum krep istedi yaptık beraber ,oturdum yedim sonra çok kötü çıkardım geri.
Şimdi de basketbol oynayalım bahçeye çıkıp diye tutturdu ,ya ben basket atsam sanki sıkıntı olur gibi bilemedim,simdiden ikisinin arasında kaldım, benimle oynamıyorsun diye taktı bu ara tatil benim için zor geçecek gibi

Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 2.500 Gr olmuş 46 cm boyu var haftasiyla uyumlu dedi ama karın çevresi 4,5 gün öndeymis oda senden kaynaklı sende kilo almışsın çok dedi nst bir kere çektik uyuyordu miniğim doktor beğenmedi tekrar et dedi iki defa nst çekmek zorunda kaldık ama ikincisi tertemiz çıktı sezeryan tarihi istedim henüz erken dedi iki hafta sonra tekrar kontrol bakalım o zamana daha netleşir heralde🤷

Ebe gene aradı kesin 4. Gün diyor 4.gün bayram olacak sağlık ocağı da kapalı olacak bilemedim ben.Hastanede alırlar umarım 4.gün bir daha ,zira o halimle dolaşıp durmak istemiyorum

sadece peynirli sandiviç yedm ve midem alev alev. sabah sabah kızartma yesem hastanelik olurum :KK70: yiyebiliyorken yiyin :anneadayı::emir_bebek:
Canim sen kac kilo aldın ben bu sabah 7 yi gördüm baya canım sıkıldı ama dün hic lavaboya çıkmamıştım 6dir o diye kendimi avutuyorum.Almak istemiyorum artık :anneadayı:

Total de

7 kg mu aldınız masallah valla ben totalde 11 kg aldım 🙈
Görende 20 aldınız sanır🥰üzülmeyin eğer başlangıç kilonuz fazla değilse 11 de gayet normal.Benim kilo konusunda takıntı yapmamın sebebi hamile kalırken zaten normal kilo aralığının en üst sınırında olmamdı yoksa ,normal kiloda olsam ya da zayıf olsam hiç takmazdım, kac kere hamile kalıyoruz ki.Ama cok zor kilo veriyorum ve zaten balık etliyim, benim takıntım biraz o yüzden

Canim sen kac kilo aldın ben bu sabah 7 yi gördüm baya canım sıkıldı ama dün hic lavaboya çıkmamıştım 6dir o diye kendimi avutuyorum.Almak istemiyorum artık :anneadayı:
canım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadı :D

Ebe gene aradı kesin 4. Gün diyor 4.gün bayram olacak sağlık ocağı da kapalı olacak bilemedim ben.Hastanede alırlar umarım 4.gün bir daha ,zira o halimle dolaşıp durmak istemiyorum
Topuk kanı için mi canım, ben şimdi bizim ebe yi aradım. 29unda doğum doktorla konuşup tarih degistireyim mi 4 ya da 5. Gün alıyorlarmış dedim. Gerek yok bayramdan sonraki gün hemen alırız dedi

Topuk kanı için mi canım, ben şimdi bizim ebe yi aradım. 29unda doğum doktorla konuşup tarih degistireyim mi 4 ya da 5. Gün alıyorlarmış dedim. Gerek yok bayramdan sonraki gün hemen alırız dedi
Evet canım. Benim ebe de takıntılı çıktı desene.Bu ikinci arayışı. Benim doğumu da acaba 29 una alır miki mantıken 1 mayıstan dolayı, bakalım soracağım

canım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadı :KK70:
Seninle aynı gidiyorduk ya o yüzden merak ettim canım.2 haftadır baskül beni hic dinlemiyor valla, aldı başını gitti:KK51:

Kızlar saat 12.00da bir uyumuşum şimdi uyandım başım ağrımış salak gibiyim. 😢 siz nasılsınız?

Evet canım. Benim ebe de takıntılı çıktı desene.Bu ikinci arayışı. Benim doğumu da acaba 29 una alır miki mantıken 1 mayıstan dolayı, bakalım soracağım
1gunden bir şey olmaz bence ya. Hatta daha iyi olur 1 mayısta hastaneden çıkmakla uğraşmak yerine resmi tatil sonuçta. Bence dene bii.

canım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadı :KK70:
Ben de yarın kontrolde tartılacağım bakalım 1 aydır kilo almayışım 1,5 aya çıkcak mı🥲🥲🥲

Bugün aile hekimliğine çağırılmıştım son tahliller için, ebe hanım hastanede de topuk kanı alacaklar ama biz de 5 ile 7 gün arasında alacağız, sen doğum yapınca bana mesaj at ben haftasonu durumuna göre sana ne zaman geleceğini söylerim dedi. Giderken bebeğin nüfus kağıdını (çıkmadıysa geçici belgeyi) ve hastanede yapılan işitme testini götürecekmişiz

Seninle aynı gidiyorduk ya o yüzden merak ettim canım.2 haftadır baskül beni hic dinlemiyor valla, aldı başını gitti:KK51:
ben bayadır tartılmadım rahat rahat yedm :KK70:yarın tartılınca yazarm canım. kiloları dert etme ya veririz bebişlerin peşinden koşarken zaten grupta en az alanlardansın.
Ben de yarın kontrolde tartılacağım bakalım 1 aydır kilo almayışım 1,5 aya çıkcak mı🥲🥲🥲
kuzu sennki zirve resmen :D ben böyle bişey ne gördm ne duydum :halay:

Back