Bu hafta cok kötü beslendim aslında. Işe gittiğim için her sabah tost yedim. Akşam yemeklerinde de genelde kahvaltı turu yumurta vs. Bebegin almasını beklemiyordumBiraz vardır illaki ama genede 3 ün üstünde anlaşılan ,maşallah. Bu hafta neler yedin bir fark var mi?
Aynen canım kesin ondan oldu inşallah biraz daha durur yine deCanım üzüldüğün icin de olabilir ,maşallah Vina da kurtardı kendini
Kızzzz ben daha Okurken ürperdim uuiiiyyygünaaaydın kızlar bende bugün rüyamda doğurdum. hemde 7 tanehepsini emziriyorum ama hepsi aç ağlıyor. sonra hangisini emzirdiğimi hangisini emzirmediğimi unutıyorum tam bir kaostu ya baya gerildm .
Ah canım ya iyice zorlaştı herşey dimiAllahım dün gece ben ne yaşadım
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndühıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen
Ooh günler alınmışşi maaşallahTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
Teyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle
Aman büyümüş minik VinaTeyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle
Buyumustur annesi senin bebisinde merak etmeAy ne güzel kilo büyümüş maşallahbende pazartesi gideceğim 35+1olacak inşallah bizimki de kilo almıştır bu arada sezeryan tarihi belirledimi canım senin doktor
Oy masallah gunumuz ayniyms benimde kontrolum bugundu bizimki 2700 29 nisana kadar 5 kiloya yaklasir sizin tospikTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
Maşallah senin bebiş daha normalmiş canım kilo da insani korkutuyor. Normal isterken maalesef sezeryana döndürdü bu kilolar bizi. Anası babası kilolu çocuk napsınOy masallah gunumuz ayniyms benimde kontrolum bugundu bizimki 2700 29 nisana kadar 5 kiloya yaklasir sizin tospikbana gün münde vermedi dur bakalm deyip duruyor sorunca sanciyla gelmek istemyrm dedikce bulcam belami gbi hssedyrm
Canım o sancıdan hiç korkan. Stres yaptın ya normaldir. Benim de çıkmıştı 3 hafta önce biliyorsun. Çok şükür artık hicbir şey yok. Ki zaten bu haftalarda artık sancıların olması normalmiş. Bebek kendini doğuma hazırlıyormuş bizim doktor öyle söyledi . Maşallah vina da büyüdü çok şükürTeyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle
Benim de 3 hafta önce suyun fazla şeker dediler de hiç korkma , eğer ciddi bir fazlalık yoksa önemi yokmuşŞuan nst den bildiriyorum bakalim bu nasil cikacak 35+2 yiz 49 cm 2705 gram olmus amaaa benim suyum biraz fazla cikti seker takibine basliycaz bakalim kesin cikmistir bukdr yemeyebakalm nst de kasilma cikacakmi
Yakındır galiba onlar, ya da beklerken ani sancılar daha da şaşırtıcıaslında tam üç hafta var. ama insan hamileyken doğacağına inanamıyor bir türlübana gün verseler bende bi şaşar kalırım sanırım.
Benim ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda mecburen sezeryan olacak basindan belliydi ama zaten nornal dogum fobim oldugu icin onu basarabilecek bi insan degilm maalesef keske cesaretim olabilseydi vallahi kotu zamana denk geliyor ya bebislerin 2 gunluk 4 gunluk 1 haftalik muaynesi topuk kani olaylari vs oluyor bayramda heryer kapali olacak nasi olacak diye dusunuyorum kara kara esimde erken gelsin az da babalk izni kullanayim kafasinnda takiliyor yoksa bayram dolayisiyla mesailere veda edemeyip mecburen calisip bayramdan snra yillik izne cikicakMaşallah senin bebiş daha normalmiş canım kilo da insani korkutuyor. Normal isterken maalesef sezeryana döndürdü bu kilolar bizi. Anası babası kilolu çocuk napsınsen sezeryan mi istiyordun. Bizim ki de vermiyordu. Ben dedim madem normal e veda ettik 25 nisana dogurayim bayram iznine denk gelmesin eşim babalık iznini kullanabilsin o da yok Öyle 15 gün evde keyif yapmak sonraki hafta alcaz dedi döndü gün verdi. Normalde sezeryan mi normal mi onu bile 38 den önce konuşmaya gerek yok diyordu
Yaa öyle gerçekten. Çok şükür artık en güzel en heycanlı amandayız. Sağlıkla gelsinler de tek tek sevincimizi paylaşalımHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahÇok heyecanlı valla 9 ayı yedik resmen doğuracağımız günler geldi çattı bakalım bizimkiler nasıl olacak ne zaman gelecekler
Ciddi sanirim.blmiyorum ki 8 i gecmemesi lazim senin 9.5 a yakin dedi umarim bi sknti yktur braz kafaya taktim bu durumuBenim de 3 hafta önce suyun fazla şeker dediler de hiç korkma , eğer ciddi bir fazlalık yoksa önemi yokmuş
Ben de eşinin kafadaydım da olmadıBenim ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda mecburen sezeryan olacak basindan belliydi ama zaten nornal dogum fobim oldugu icin onu basarabilecek bi insan degilm maalesef keske cesaretim olabilseydi vallahi kotu zamana denk geliyor ya bebislerin 2 gunluk 4 gunluk 1 haftalik muaynesi topuk kani olaylari vs oluyor bayramda heryer kapali olacak nasi olacak diye dusunuyorum kara kara esimde erken gelsin az da babalk izni kullanayim kafaanda takiliyor yoksa bayram dolayisiyla mesailere veda edemeyip mecburen calisip yillik izne cikicak
Aynen canım bundan sonra dinlenme faslı zaten hem bedenen hem ruhen çok yorulmuştum biraz dinlenmek en iyisiKızzzz ben daha Okurken ürperdim uuiiiyyy
Ah canım ya iyice zorlaştı herşey dimi
Ben bu haftamda bile öyleyim dün akşam 3826263 defa dönüp uyandım
Hala öyle fır dönecek alanı nasıl buluyo bunlar anlamıyorum
Benim hıçkırıklar yine kasığa döndü
Ooh günler alınmışşi maaşallahtosuncuk ya nasılda güzel almış yanılma vardır ama illaki tabi
Maaşallah Vinoşumakocaman oldular artık
Üzüntü stres de tabi yapmıştırdinlen artık canım az kaldı
Ay inan varsada hissedebiliceğim bi sancı karambole geldi valla. Ama bu sıra iki göğsümün arasında bi tümsek oluyo sık sık kesin o kasılma he ara arada regl ağrısı gibi şeyler oluyo onu da sallamıyodum hep bu sallamamazlıkAman büyümüş minik Vinamaşallah ona benim de bence sancım var hissediyorum ben alenen sancı kasılma adet sancısı gibi belime bacağıma vuruyor mesela kasılma düzenli hatta yani ama nstye giriyorum hiçbir şey yok senin de hissetmediğin halde sancın çıkmış çok ilginç acaba bu benim hissettiğim sancı değil mi ya şüphelenmeye başladım şimdi ben sağlıkla gelsin haftalarımız güzel kilolarımız da iyi çok şükür tabi inşallah iki hafta daha bekler o ayrı ama gelse de geçtik kritik dönemleri ne olsa hepimiz
Ben pek kendimi dinleyemediğim için hiç anlamadım canım benim ama stresten olduğu bencede kesin. Zaten doktor da bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi zaman açısından. Bakalım sabırsız kız kaça kadar durucakCanım o sancıdan hiç korkan. Stres yaptın ya normaldir. Benim de çıkmıştı 3 hafta önce biliyorsun. Çok şükür artık hicbir şey yok. Ki zaten bu haftalarda artık sancıların olması normalmiş. Bebek kendini doğuma hazırlıyormuş bizim doktor öyle söyledi . Maşallah vina da büyüdü çok şükür
Aynen canım bundan sonra dinlenme faslı zaten hem bedenen hem ruhen çok yorulmuştum biraz dinlenmek en iyisiKocaman oldulae valla bende inanamıyorum hala Aynen canım bundan sonra dinlenme faslı zaten hem bedenen hem ruhen çok yorulmuştum biraz dinlenmek en iyisiKocaman oldulae valla bende inanamıyorum hala
Ay inan varsada hissedebiliceğim bi sancı karambole geldi valla. Ama bu sıra iki göğsümün arasında bi tümsek oluyo sık sık kesin o kasılma he ara arada regl ağrısı gibi şeyler oluyo onu da sallamıyodum hep bu sallamamazlık
Senin kontrol ne zaman? Belki onda bi şeyler çıkar aman çıkmasında
Ben pek kendimi dinleyemediğim için hiç anlamadım canım benim ama stresten olduğu bencede kesin. Zaten doktor da bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi zaman açısından. Bakalım sabırsız kız kaça kadar durucakEvet kilosu vs gayet iyi çok şükür hepimizinki zamanında sağlıkla gelsin inşallahh
Ay inan varsada hissedebiliceğim bi sancı karambole geldi valla. Ama bu sıra iki göğsümün arasında bi tümsek oluyo sık sık kesin o kasılma he ara arada regl ağrısı gibi şeyler oluyo onu da sallamıyodum hep bu sallamamazlık
Senin kontrol ne zaman? Belki onda bi şeyler çıkar aman çıkmasında
Benim haftaya pazartesi randevum üç haftaya yaklaştım da gitmeyeli merak ediyorum artık ne oldu diye bakalım nstde bu sefer ne çıkacak ben ilk hamilelik her şeye pimpirik yaptım doktora koştum artık son haftalarda saldım aman ne olsa bir şey yok diyecek yollayacak beni diye ne doktora gidiyorum ne de mesaj yazıyorum buyum var oyum var diye karambole doğurmasam iyidir
Hic blmiyorm en kotu hastaneye acile falan mi gotururuz neyapariz arastiracagz artik topuk kani onenli cnkuBen de eşinin kafadaydım da olmadıya aslında ben normalden çok korkuyordum ama cesaretli davranmaya çalışıyordum, bir de son zamanlarda normalde de yaşanan sorunları, doğum anında aniden sezeryanla dönenleri gördükçe korkum daha da artmıştı. Hayırlısı olsun diye bekliyordum hayırlısı buymuş bu topuk kani olayı çok aklıma takılıyor şimdi benim. Bugün ebe doğunca haber ver o hafta topuk kanı almamız lazım dedi sizlerden de 5. Gun diye okudum. Tam bayrama geliyor bizim 5. Gün. Sorun olur mu acaba
Canım bana 7.gün dedi hemşire. Tatil gününe ya da bayrama denk gelirse hastaneye gidip aldırmak gerekiyormuş.Ben de eşinin kafadaydım da olmadıya aslında ben normalden çok korkuyordum ama cesaretli davranmaya çalışıyordum, bir de son zamanlarda normalde de yaşanan sorunları, doğum anında aniden sezeryanla dönenleri gördükçe korkum daha da artmıştı. Hayırlısı olsun diye bekliyordum hayırlısı buymuş bu topuk kani olayı çok aklıma takılıyor şimdi benim. Bugün ebe doğunca haber ver o hafta topuk kanı almamız lazım dedi sizlerden de 5. Gun diye okudum. Tam bayrama geliyor bizim 5. Gün. Sorun olur mu acaba
Bugün ebe de öyle baya önemli diye anlattı allah korusun yaptırılmaması durumuna fark edilmeyen hastalıklar zihinsel engele kadar yol açabiliyormuşHic
Hic blmiyorm en kotu hastaneye acile falan mi gotururuz neyapariz arastiracagz artik topuk kani onenli cnku
Bizim bayram bitimi tam 7 . Gün oluyor kurtarırız o zaman inşallah bakalimmCanım bana 7.gün dedi hemşire. Tatil gününe ya da bayrama denk gelirse hastaneye gidip aldırmak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?