2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Biraz vardır illaki ama genede 3 ün üstünde anlaşılan ,maşallah. Bu hafta neler yedin bir fark var mi?
Bu hafta cok kötü beslendim aslında. Işe gittiğim için her sabah tost yedim. Akşam yemeklerinde de genelde kahvaltı turu yumurta vs. Bebegin almasını beklemiyordum evet 3 üstü görünüyor doktor da öyle söyledi. Çok şükür testlerde bir şey çıkmadı ama bizim tek kaygımız ailede genetik şeker olduğu için öyle bir durum olabilir mi diye .

günaaaydın kızlar bende bugün rüyamda doğurdum. hemde 7 tane hepsini emziriyorum ama hepsi aç ağlıyor. sonra hangisini emzirdiğimi hangisini emzirmediğimi unutıyorum tam bir kaostu ya baya gerildm .
Kızzzz ben daha Okurken ürperdim uuiiiyyy

Ah canım ya iyice zorlaştı herşey dimi
Ben bu haftamda bile öyleyim dün akşam 3826263 defa dönüp uyandım
Hala öyle fır dönecek alanı nasıl buluyo bunlar anlamıyorum
Benim hıçkırıklar yine kasığa döndü

Teyzeler biz 29 nisana günümüzü aldık bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
Ooh günler alınmışşi maaşallah tosuncuk yanasılda güzel almış yanılma vardır ama illaki tabi

Maaşallah Vinoşuma kocaman oldular artık
Üzüntü stres de tabi yapmıştır dinlen artık canım az kaldı

Aman büyümüş minik Vina maşallah ona benim de bence sancım var hissediyorum ben alenen sancı kasılma adet sancısı gibi belime bacağıma vuruyor mesela kasılma düzenli hatta yani ama nstye giriyorum hiçbir şey yok senin de hissetmediğin halde sancın çıkmış çok ilginç acaba bu benim hissettiğim sancı değil mi ya şüphelenmeye başladım şimdi ben sağlıkla gelsin haftalarımız güzel kilolarımız da iyi çok şükür tabi inşallah iki hafta daha bekler o ayrı ama gelse de geçtik kritik dönemleri ne olsa hepimiz

Ay ne güzel kilo büyümüş maşallahbende pazartesi gideceğim 35+1olacak inşallah bizimki de kilo almıştır bu arada sezeryan tarihi belirledimi canım senin doktor
Buyumustur annesi senin bebisinde merak etme Sordum ama gün vercekmsnz dye yuzunu burusturdu dur daha erken falan dedi 1 hafta sonra tekrar cagardi 39 u dolduramaz bu cocuk dedi hatta 38 i doldururmu dedigimde bile yani doldurur yuksek ihtimal gbisinden konustu ama ona bile ihtimal vermedi gbi bi hali vardi ben sanciyla gelmek istemyrm dedim bakicaz bakicaz haftaya deyip savistirdi suyumda fazla cikti ilk defa seker takibi yapicam smdi bakalm ins sekerdir yoksa yazanlari okuyunca pskolojim bzuldu ins sekerdir dedim

Teyzeler biz 29 nisana günümüzü aldık bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
Oy masallah gunumuz ayniyms benimde kontrolum bugundu bizimki 2700 29 nisana kadar 5 kiloya yaklasir sizin tospik bana gün münde vermedi dur bakalm deyip duruyor sorunca sanciyla gelmek istemyrm dedikce bulcam belami gbi hssedyrm

Oy masallah gunumuz ayniyms benimde kontrolum bugundu bizimki 2700 29 nisana kadar 5 kiloya yaklasir sizin tospik bana gün münde vermedi dur bakalm deyip duruyor sorunca sanciyla gelmek istemyrm dedikce bulcam belami gbi hssedyrm
Maşallah senin bebiş daha normalmiş canım kilo da insani korkutuyor. Normal isterken maalesef sezeryana döndürdü bu kilolar bizi. Anası babası kilolu çocuk napsın sen sezeryan mi istiyordun. Bizim ki de vermiyordu. Ben dedim madem normal e veda ettik 25 nisana dogurayim bayram iznine denk gelmesin eşim babalık iznini kullanabilsin o da yok Öyle 15 gün evde keyif yapmak sonraki hafta alcaz dedi döndü gün verdi. Normalde sezeryan mi normal mi onu bile 38 den önce konuşmaya gerek yok diyordu

Canım o sancıdan hiç korkan. Stres yaptın ya normaldir. Benim de çıkmıştı 3 hafta önce biliyorsun. Çok şükür artık hicbir şey yok. Ki zaten bu haftalarda artık sancıların olması normalmiş. Bebek kendini doğuma hazırlıyormuş bizim doktor öyle söyledi . Maşallah vina da büyüdü çok şükür

Şuan nst den bildiriyorum bakalim bu nasil cikacak 35+2 yiz 49 cm 2705 gram olmus amaaa benim suyum biraz fazla cikti seker takibine basliycaz bakalim kesin cikmistir bukdr yemeye bakalm nst de kasilma cikacakmi
Benim de 3 hafta önce suyun fazla şeker dediler de hiç korkma , eğer ciddi bir fazlalık yoksa önemi yokmuş

Benim ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda mecburen sezeryan olacak basindan belliydi ama zaten nornal dogum fobim oldugu icin onu basarabilecek bi insan degilm maalesef keske cesaretim olabilseydi vallahi kotu zamana denk geliyor ya bebislerin 2 gunluk 4 gunluk 1 haftalik muaynesi topuk kani olaylari vs oluyor bayramda heryer kapali olacak nasi olacak diye dusunuyorum kara kara esimde erken gelsin az da babalk izni kullanayim kafasinnda takiliyor yoksa bayram dolayisiyla mesailere veda edemeyip mecburen calisip bayramdan snra yillik izne cikicak

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah Çok heyecanlı valla 9 ayı yedik resmen doğuracağımız günler geldi çattı bakalım bizimkiler nasıl olacak ne zaman gelecekler
Yaa öyle gerçekten. Çok şükür artık en güzel en heycanlı amandayız. Sağlıkla gelsinler de tek tek sevincimizi paylaşalım

Ben de eşinin kafadaydım da olmadı ya aslında ben normalden çok korkuyordum ama cesaretli davranmaya çalışıyordum, bir de son zamanlarda normalde de yaşanan sorunları, doğum anında aniden sezeryanla dönenleri gördükçe korkum daha da artmıştı. Hayırlısı olsun diye bekliyordum hayırlısı buymuş bu topuk kani olayı çok aklıma takılıyor şimdi benim. Bugün ebe doğunca haber ver o hafta topuk kanı almamız lazım dedi sizlerden de 5. Gun diye okudum. Tam bayrama geliyor bizim 5. Gün. Sorun olur mu acaba

Aynen canım bundan sonra dinlenme faslı zaten hem bedenen hem ruhen çok yorulmuştum biraz dinlenmek en iyisi Kocaman oldulae valla bende inanamıyorum hala
Ay inan varsada hissedebiliceğim bi sancı karambole geldi valla. Ama bu sıra iki göğsümün arasında bi tümsek oluyo sık sık kesin o kasılma he ara arada regl ağrısı gibi şeyler oluyo onu da sallamıyodum hep bu sallamamazlık
Senin kontrol ne zaman? Belki onda bi şeyler çıkar aman çıkmasında
Ben pek kendimi dinleyemediğim için hiç anlamadım canım benim ama stresten olduğu bencede kesin. Zaten doktor da bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi zaman açısından. Bakalım sabırsız kız kaça kadar durucak Evet kilosu vs gayet iyi çok şükür hepimizinki zamanında sağlıkla gelsin inşallahh

Hic
Hic blmiyorm en kotu hastaneye acile falan mi gotururuz neyapariz arastiracagz artik topuk kani onenli cnku

Canım bana 7.gün dedi hemşire. Tatil gününe ya da bayrama denk gelirse hastaneye gidip aldırmak gerekiyormuş.

Hic

Hic blmiyorm en kotu hastaneye acile falan mi gotururuz neyapariz arastiracagz artik topuk kani onenli cnku
Bugün ebe de öyle baya önemli diye anlattı allah korusun yaptırılmaması durumuna fark edilmeyen hastalıklar zihinsel engele kadar yol açabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…