• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
L Larissa canm çok uzuldum başın sağolsun Allah sabır versin kendini çok uzmemeye çalış vinos için😘

Allahım dün gece ben ne yaşadım🤯🤯🤯
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndü😢 hıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım🤷🏻‍♀️ ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen💆🏻‍♀️
Dün akşam bende çok kötüydüm canım sanırım son zamanlar olduğu için sık sık yaşayacağız bu durumları Allah sabır versin bize 🤷akşam mideme bır sancı girdi öluyorum zannetim sonra belime kasıklarıma kadar indi en son mide bulantısı ile kendimi lavaboya attım sabah kadar yatamadım ama kendi rahatsizligim bı yana oğluma çok üzüldüm daha üç buçuk yaşında o minik elleriyle yanağıma dokunup anne sana ne oluyor babasına da annem öluyormu diye sormuş:(((Rabbim su son haftalarimizi sağlıkla geçirsin hepimizin inşallah 🤲

Allahım dün gece ben ne yaşadım🤯🤯🤯
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndü😢 hıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım🤷🏻‍♀️ ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen💆🏻‍♀️
dün kmse boş geçmemiş anlaşılan :D ben dün çok yoruldm, kızım resmen yeter artık anne dedi. öyle oturdum artık.

Şuan nst den bildiriyorum bakalim bu nasil cikacak 35+2 yiz 49 cm 2705 gram olmus amaaa benim suyum biraz fazla cikti seker takibine basliycaz bakalim kesin cikmistir bukdr yemeye 😂 bakalm nst de kasilma cikacakmi

Şuan nst den bildiriyorum bakalim bu nasil cikacak 35+2 yiz 49 cm 2705 gram olmus amaaa benim suyum biraz fazla cikti seker takibine basliycaz bakalim kesin cikmistir bukdr yemeye 😂 bakalm nst de kasilma cikacakmi
Ay ne güzel kilo büyümüş maşallah😍bende pazartesi gideceğim 35+1olacak inşallah bizimki de kilo almıştır bu arada sezeryan tarihi belirledimi canım senin doktor

Teyzeler 🙋‍♂️ biz 29 nisana günümüzü aldık 🥰 bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı 🥰
Ohh masallah seninkide 4u gecer o zaman 😄 hadi gozun aydin olsun saglikla kucagina al insallah 🥰

günler düştükçe çok heyecanlı değilmi yaaa:KK200:
Hem de nasıl. Günü alıp çıktık eşim dondu resmen kendine gelemiyor , çocuk doktoru bulmamız lazım. Bayramda çalışacak birileri lazım. Nasıl olacak , gidip yatağını kuralım falan. Heycan bastı çok fena . Ama daha çok uzun gibi geliyor 🤣🤣

Hem de nasıl. Günü alıp çıktık eşim dondu resmen kendine gelemiyor , çocuk doktoru bulmamız lazım. Bayramda çalışacak birileri lazım. Nasıl olacak , gidip yatağını kuralım falan. Heycan bastı çok fena . Ama daha çok uzun gibi geliyor 🤣🤣
aslında tam üç hafta var. ama insan hamileyken doğacağına inanamıyor bir türlü :D bana gün verseler bende bi şaşar kalırım sanırım.

Teyzeler 🙋‍♂️ biz 29 nisana günümüzü aldık 🥰 bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı 🥰
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah 🌸Çok heyecanlı valla 9 ayı yedik resmen doğuracağımız günler geldi çattı bakalım bizimkiler nasıl olacak ne zaman gelecekler😍

3700 bu haftada hey maşallah🧿 3 haftaya 5 kilo olur🥰 ama yanılma payı da var tabi bir miktar. Gününüz de hayırlı olsun inşallah ,sağlıkla gelsin

Sabahtan beri bir sağa yattım bir sola,hic keyfim yok,doğum sancısı değil ama sancım var, acıyor. Sabah cok fena rüzgar vardı, yürümedim de,bunaldım da. Böyle giderse zaten pek yürüyemem,esim iftardan sonra çıkarız dedi ama benim oğlan pek yürümeyi sevmez 😅 az yürürüz gibi .Yarın kontrol var bakalım ne çıkacak

3700 bu haftada hey maşallah🧿 3 haftaya 5 kilo olur🥰 ama yanılma payı da var tabi bir miktar. Gününüz de hayırlı olsun inşallah ,sağlıkla gelsin
Bence yanılma payi kesin var geçen hafta 50 gram alan çocuk bu hafta 650 gram da almaz heralde. Pek mantıklı gelmedi 🤣

Bence yanılma payi kesin var geçen hafta 50 gram alan çocuk bu hafta 650 gram da almaz heralde. Pek mantıklı gelmedi 🤣
Biraz vardır illaki ama genede 3 ün üstünde anlaşılan ,maşallah. Bu hafta neler yedin bir fark var mi?

Teyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle ☺️

Teyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle ☺️
Canım üzüldüğün icin de olabilir ,maşallah Vina da kurtardı kendini

Back