Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün akşam bende çok kötüydüm canım sanırım son zamanlar olduğu için sık sık yaşayacağız bu durumları Allah sabır versin bizeAllahım dün gece ben ne yaşadım
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndühıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım
ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen
![]()
dün kmse boş geçmemiş anlaşılanAllahım dün gece ben ne yaşadım
Sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı. Son çare sırt üstü uyuyayım dedim yok olmadı.
Karnım bütün pozisyonlarda ağrıdı.
Dün akşam oğluşum baya bir şeyler yaptı. Sanırım döndühıçkırık sol aşağıda popo sağ göğsümün altındaydı. Dün akşamdan beri hıçkırık göğsümün altında sol aşağıya ayakları geldi sanırım
ayaklarıyla zıplıyor gibi hareketleri var resmen
![]()
Ay ne güzel kilo büyümüş maşallahŞuan nst den bildiriyorum bakalim bu nasil cikacak 35+2 yiz 49 cm 2705 gram olmus amaaa benim suyum biraz fazla cikti seker takibine basliycaz bakalim kesin cikmistir bukdr yemeyebakalm nst de kasilma cikacakmi
Dertleri neydi bilmiyorum kiBu gece Ela ve Yağız ataktaydı,günümüz de aynı ya![]()
Ohh masallah seninkide 4u gecer o zamanTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık
bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
![]()
günler düştükçe çok heyecanlı değilmi yaaaTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık
bebiş 3700 olmuş. Normal doğuma veda ettik bugün. 29u ya da 30Una alalım dedi doktor. 29 u dedik hayırlısı artık. Çok heycanlı
![]()
Valla geçen hafta 50 gram almıştı, bu hafta 650 almış. Ama 3 haftada 4u rahat bulur gibi. Sağlıkla gelsin de .Ohh masallah seninkide 4u gecer o zamanhadi gozun aydin olsun saglikla kucagina al insallah
![]()
Hem de nasıl. Günü alıp çıktık eşim dondu resmen kendine gelemiyor , çocuk doktoru bulmamız lazım. Bayramda çalışacak birileri lazım. Nasıl olacak , gidip yatağını kuralım falan. Heycan bastı çok fena . Ama daha çok uzun gibi geliyorgünler düştükçe çok heyecanlı değilmi yaaa![]()
aslında tam üç hafta var. ama insan hamileyken doğacağına inanamıyor bir türlüHem de nasıl. Günü alıp çıktık eşim dondu resmen kendine gelemiyor , çocuk doktoru bulmamız lazım. Bayramda çalışacak birileri lazım. Nasıl olacak , gidip yatağını kuralım falan. Heycan bastı çok fena . Ama daha çok uzun gibi geliyor![]()
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallahTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık
![]()
3700 bu haftada hey maşallahTeyzelerbiz 29 nisana günümüzü aldık
![]()
Allah sabır versin başınız sağolsun
Çok sağolun kızlar, eksik olmayın
Bence yanılma payi kesin var geçen hafta 50 gram alan çocuk bu hafta 650 gram da almaz heralde. Pek mantıklı gelmedi3700 bu haftada hey maşallah3 haftaya 5 kilo olur
ama yanılma payı da var tabi bir miktar. Gününüz de hayırlı olsun inşallah ,sağlıkla gelsin
Biraz vardır illaki ama genede 3 ün üstünde anlaşılan ,maşallah. Bu hafta neler yedin bir fark var mi?Bence yanılma payi kesin var geçen hafta 50 gram alan çocuk bu hafta 650 gram da almaz heralde. Pek mantıklı gelmedi![]()
Canım üzüldüğün icin de olabilir ,maşallah Vina da kurtardı kendiniTeyzeler bizim de bugün kontrolümüz vardı, 35+2 de güzel kızım 2500 kg a yaklaşmış 2488 gr 47 cm. Suyu plasentası iyi. Ama nst de düzenli sancım çıktı şiddeti çok değil ama düzenli olması sıkıntıymış sanırım. Erken doğum riskine karşı önlem amaçlı ciğer geliştirici olucam 24 saat arayla 2şer tane. Yürüyüş vs yasak dedi bol bol dinlenmece artık. Bizden haberler böyle![]()