2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hayırlısı olsun ,ben hastaneden nefret eden bir insan olduğum için evimde kalmayı tercih ederdim

Bana secenek sunsalar gece giderdim ya sabahin 6 si cok erken

Aa yakinmis sizin yahu gerek yok benim dogum yapacagim hastane 1 saat uzaklikta oyuzdende öyle dedim yakin olsa bende sabah geciverirdim hic bozmayin rahatinizi

Aa yakinmis sizin yahu gerek yok benim dogum yapacagim hastane 1 saat uzaklikta oyuzdende öyle dedim yakin olsa bende sabah geciverirdim hic bozmayin rahatinizi
Ben de o yuzden ev dedim galiba benim evim de 5 dakika bile değil, bir de hastaneden gerçekten nefret ediyorum.Allah düşürmesin, zamanında cok kaldim.Simdi bir gece nasıl dayanırım onu düşünüyorum

Kızlar cam silsem bir sey olur muki ya acaba ,bana bir sey olmaz gibi geliyor.Camlarım biraz büyük ama resmen canim silmek istiyor

Kızlar cam silsem bir sey olur muki ya acaba ,bana bir sey olmaz gibi geliyor.Camlarım biraz büyük ama resmen canim silmek istiyor
Bende gecen balkonun camlarini sildim yapmamak lazim ama dayanamadim cok kirliydi bide ben seviyorum cam silmeyi uzanmadan sildim ama bezi yikarken egil kalk yapmak yordu beni. Zor yerleride esime sildirdim.
Doktorum duysa kizar bana beni is yapmiyorum saniyo. Nerden bulacaksam surekli evin isini yapan birini yani mecbur yapiyoruz.

Uzanmadan olmaz iste benimkiler canım, boydan camlar ,cok enteresan ama canım temizlik yapmak istiyor.9 aydır nerdeyse hicbir şey yapmadım, sanki böyle silsem bir rahatlama gelecek bana bilemedim ,esim duysa kızar ama o isteyken her gün bir oda silsem bilemedim bence bir sey olmaz ama ya olur da pisman olursam diyorum.Bu arada sen de güle güle kirlet oh mis gibi

Sagol canim ama oyleyse silme bence. Benimki balkon camlari yarimdi ve boyumun yetecegi sekildeydi hic uzanmadim. Alt kisimlarida esime sildirdim. Yani allah korusun uzanmali is yapma su vakitten sonra yaprak dokumunde fikret hamileyken perde asmisti da bebek plesantasindan mi ayriliyodu neydi beynime yer etmis allah korusun yapma sen

Kizlar sizlerde terliyor musunuz ? Menopozlu kadinlar gibi sipir sipir terliyorum ya acaip boyle birden ter basiyo. Boyle bi sey yasayaniniz var mi acaba??

Evet ,gecen bir doktordan dinledim ,son zaman uzaninca plasentadan ayrılma olabiliyormuş.Fikret demi öyleydi bak onu kaçırmışım.Ay resmen aşeriyorum ya ,esime laf anlatmaktan bıktım artık, kendi isini yapabilmek ne büyük bir lüks, ne şükür. Temizlik aşeriyorum ,bakalım şirket alacağım temizliğe de ama bu hisse de engel olamiyorum

Seni cok iyi anliyoruz emin ol. Baskasina laf anlatmaktansa kalkip kendin yapmak insani daha az yoruyo gercekten

Kizlar sizlerde terliyor musunuz ? Menopozlu kadinlar gibi sipir sipir terliyorum ya acaip boyle birden ter basiyo. Boyle bi sey yasayaniniz var mi acaba??
Geceleri cok terliyorum kafam su icinde kalkiyorum ki cok usuyekli biriyimdir incecik pikeyle yatiyorum yine terliyorum aciyorum uzerimi o terle atlette giyemiyorum göbekde açık kaliyor her allahin gunu uusuterek kalkiyorum keh küh cigerlerim dolu baksana astım oldum terleyip çarpılmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…