Çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesinKızlar maalesef larissa anneannesini kaybetti, şu an zor bir süreç içinde olduğu için benim buraya yazmamı istedidualarımızı esirgemeyelim anneanneciğinden..
Hayırlısı olsun ,ben hastaneden nefret eden bir insan olduğum için evimde kalmayı tercih ederdimBugün kontrol günümdü,nst ye sokmuyo sokmuyo dedim. Tansiyonum 14-8 çıkınca idrar ve nst istedi doktor.çok sıkıcı bişeymiş önce 25 dk çekildi, sonra bişeyi görememiş ne oldğnu blmyorum bir 40 dk daha çekildi, neyseki sorun çıkmadı, bende bebeğin kalp atşlarna baktlar tansyonum yüksek çknca. Evde ölç hergün dedi tansyonunu. İki hafta sonra anestezi uzmanıyla görüştürcem seni dedi 38+2 de , bir kaç test istcekler senden dedi. 39 da da inşallah doğum. Tabi bu sırada su gelirse geçmeyen sıklaşan sancın olursa geliceksin dedi , kısa süreli sancın olursa çok normal hemen endişelenip hastaneye koşmana gerek yok dedi,benim zaten yapısal durumumdan dolayı sezeryandı, ama bebek de hala kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst çok skıcı bişeymiş ya inşallah 39 a kadar bidaha nst ye girmeme gerek kalmadan uslu uslu durur kızım da gününde hayırlısıyla gelirBuarada amleyat günü sabah 6 da hastanede olcakmışım, istersen gece 12 den sonra yatış yapabilirsin dedi, siz olsanız grce 12 de gidip yatış yaparmıydınız, evde mi olup sabah kalkıp gitmeyi mi terch ederdiniz kızlar??
Dimi yaa bencedeHayırlısı olsun ,ben hastaneden nefret eden bir insan olduğum için evimde kalmayı tercih ederdim
Bana secenek sunsalar gece giderdim ya sabahin 6 si cok erkenBugün kontrol günümdü,nst ye sokmuyo sokmuyo dedim. Tansiyonum 14-8 çıkınca idrar ve nst istedi doktor.çok sıkıcı bişeymiş önce 25 dk çekildi, sonra bişeyi görememiş ne oldğnu blmyorum bir 40 dk daha çekildi, neyseki sorun çıkmadı, bende bebeğin kalp atşlarna baktlar tansyonum yüksek çknca. Evde ölç hergün dedi tansyonunu. İki hafta sonra anestezi uzmanıyla görüştürcem seni dedi 38+2 de , bir kaç test istcekler senden dedi. 39 da da inşallah doğum. Tabi bu sırada su gelirse geçmeyen sıklaşan sancın olursa geliceksin dedi , kısa süreli sancın olursa çok normal hemen endişelenip hastaneye koşmana gerek yok dedi,benim zaten yapısal durumumdan dolayı sezeryandı, ama bebek de hala kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst çok skıcı bişeymiş ya inşallah 39 a kadar bidaha nst ye girmeme gerek kalmadan uslu uslu durur kızım da gününde hayırlısıyla gelirBuarada amleyat günü sabah 6 da hastanede olcakmışım, istersen gece 12 den sonra yatış yapabilirsin dedi, siz olsanız grce 12 de gidip yatış yaparmıydınız, evde mi olup sabah kalkıp gitmeyi mi terch ederdiniz kızlar??
Bana secenek sunsalar gece giderdim ya sabahin 6 si cok erken
Aa yakinmis sizin yahu gerek yok benim dogum yapacagim hastane 1 saat uzaklikta oyuzdende öyle dedim yakin olsa bende sabah geciverirdim hic bozmayin rahatiniziher türlü evde de hastanede de uyku tutcağnı sanmyorum beni evim hastaneye arabayla 4-5 dakika gerçi o açıdan bakınca, ay ne biliyim işte doktor da sağolsun bana rahatlık olsun diye söyledi ama kafamı karştrdı halbuki
Ben de o yuzden ev dedim galiba benim evim de 5 dakika bile değil, bir de hastaneden gerçekten nefret ediyorum.Allah düşürmesin, zamanında cok kaldim.Simdi bir gece nasıl dayanırım onu düşünüyorumAa yakinmis sizin yahu gerek yok benim dogum yapacagim hastane 1 saat uzaklikta oyuzdende öyle dedim yakin olsa bende sabah geciverirdim hic bozmayin rahatinizi
Bende gecen balkonun camlarini sildimKızlar cam silsem bir sey olur muki ya acaba ,bana bir sey olmaz gibi geliyor.Camlarım biraz büyük ama resmen canim silmek istiyor
Uzanmadan olmaz iste benimkiler canım, boydan camlar ,cok enteresan ama canım temizlik yapmak istiyor.9 aydır nerdeyse hicbir şey yapmadım, sanki böyle silsem bir rahatlama gelecek banaBende gecen balkonun camlarini sildimyapmamak lazim ama dayanamadim cok kirliydi bide ben seviyorum cam silmeyi uzanmadan sildim ama bezi yikarken egil kalk yapmak yordu beni. Zor yerleride esime sildirdim.
Doktorum duysa kizar banabeni is yapmiyorum saniyo. Nerden bulacaksam surekli evin isini yapan birini yani mecbur yapiyoruz.
Sagol canim ama oyleyse silme bence. Benimki balkon camlari yarimdi ve boyumun yetecegi sekildeydi hic uzanmadim. Alt kisimlarida esime sildirdim. Yani allah korusun uzanmali is yapma su vakitten sonra yaprak dokumunde fikret hamileyken perde asmisti da bebek plesantasindan mi ayriliyodu neydiUzanmadan olmaz iste benimkiler canım, boydan camlar ,cok enteresan ama canım temizlik yapmak istiyor.9 aydır nerdeyse hicbir şey yapmadım, sanki böyle silsem bir rahatlama gelecek banabilemedim ,esim duysa kızar ama o isteyken her gün bir oda silsem bilemedim bence bir sey olmaz ama ya olur da pisman olursam diyorum.Bu arada sen de güle güle kirlet oh mis gibi
Evet ,gecen bir doktordan dinledim ,son zaman uzaninca plasentadan ayrılma olabiliyormuş.Fikret demi öyleydiSagol canim ama oyleyse silme bence. Benimki balkon camlari yarimdi ve boyumun yetecegi sekildeydi hic uzanmadim. Alt kisimlarida esime sildirdim. Yani allah korusun uzanmali is yapma su vakitten sonra yaprak dokumunde fikret hamileyken perde asmisti da bebek plesantasindan mi ayriliyodu neydibeynime yer etmis allah korusun yapma sen
Ben de yok canımKizlar sizlerde terliyor musunuz ? Menopozlu kadinlar gibi sipir sipir terliyorum ya acaip boyle birden ter basiyo. Boyle bi sey yasayaniniz var mi acaba??
Seni cok iyi anliyoruz emin ol. Baskasina laf anlatmaktansa kalkip kendin yapmak insani daha az yoruyo gercektenEvet ,gecen bir doktordan dinledim ,son zaman uzaninca plasentadan ayrılma olabiliyormuş.Fikret demi öyleydibak onu kaçırmışım.Ay resmen aşeriyorum ya ,esime laf anlatmaktan bıktım artık, kendi isini yapabilmek ne büyük bir lüks, ne şükür. Temizlik aşeriyorum ,bakalım şirket alacağım temizliğe de ama bu hisse de engel olamiyorum
Yapınca çok temiz yapıyor, Allah var.Ancak ona göre çoğu iş gereksizSeni cok iyi anliyoruz emin ol. Baskasina laf anlatmaktansa kalkip kendin yapmak insani daha az yoruyo gercekten
Geceleri cok terliyorum kafam su icinde kalkiyorum ki cok usuyekli biriyimdir incecik pikeyle yatiyorum yine terliyorum aciyorum uzerimi o terle atlette giyemiyorum göbekde açık kaliyor her allahin gunu uusuterek kalkiyorum keh küh cigerlerim dolu baksana astım oldum terleyip çarpılmaktanKizlar sizlerde terliyor musunuz ? Menopozlu kadinlar gibi sipir sipir terliyorum ya acaip boyle birden ter basiyo. Boyle bi sey yasayaniniz var mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?