oy kuzum. Allah sabır versn sana ve ailene. sevdiğini kaybetmenin acısı hiç geçmiyor sadece hafifliyor. zaman en güzel ilaç. sen iyi olKızlar teşekkür ederim hepinize anneanneyi kaybetmek ne kadar zormuş canımın parçası.. ama dayanma gücüm kızım var, sabır diliyorum sadece. Allah geride kalanlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Amin Allah razı olsun, şekerim insülin ile anca düzene girdi, diyet+insuline rağmen bazen yüksek çıktığı oluyordu, dengesizdi yani. Hem suyum fazla olduğu için,hem de daha önce septum ameliyati olduğum için erken doğum riskim hep vardı. Bebeğin durumu net değil, ne zaman toparlarsa o zaman vereceklermis yanıma. Dr garanti birsey diyemem belki 1 hafta belki 3 gün belki de 3 saat kalır dedi :/
Bir gelişme olursa yazarım tabi iyi ki varsınız
Canım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Ben bir taneyi zor yiyorum onuda peynir ve maydonozla falan bastırarak yutmaya çalışıyorum2 yumurta yiyim dedim işkenceye döndü lokmalar ağzımda büyüdü of be
benmde sürekli elim ayağım titriyor açlıktan. şekermi ölçtürdüm 70 çıktı. herkesn böyle mi acaba.Günaydın kızlarrvalla ben buara acayip hamur işi tatlı sardım nolcak bu halim sbh sbh gözleme peynirli, krep nutellayıda bı guzel yedim suan cok mutluyum ama vicdanen .. yürüyüm bari bgün, kapı süsü ve yastık sipariş vericem kızıma bgün valizini düzenliyorum yavaş yavaş veeeee yarınnn 2,5 hafta sonraa kızımı görmeye gidicezz cook mutluyumm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ben de yedi sene oldu kaybedeli hala hatırladıkça bir kötü oluyorum çocuğumu görse çok mutlu olurdu diyorum annem kadar seviyordum Allah’ın takdiri Allah sabrını versin inşallah kolay değilKızlar teşekkür ederim hepinize anneanneyi kaybetmek ne kadar zormuş canımın parçası.. ama dayanma gücüm kızım var, sabır diliyorum sadece. Allah geride kalanlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
Ben bir taneyi zor yiyorum onuda peynir ve maydonozla falan bastırarak yutmaya çalışıyorum
benmde sürekli elim ayağım titriyor açlıktan. şekermi ölçtürdüm 70 çıktı. herkesn böyle mi acaba.ara öğünler artık ana öğün saatine kadar uzadı hiç ağzım boş durmuyor
Benide geceleri me yersem yiyim basladı o yanma hissi gece agzıma gelıyo acı tat sureklı bı kere boğuluyordum yanı basımı yüksek tutuyyorım ozellıkle .. ve cok fena olursam rennie surup atıyorum valla dayanılcak gbı degılOhh ye valla boşver zaten kilo da almadın bebeğe gidiyordur hepsiBenimde midemde bi yanma oluyo yemekten 1 saat sonra falan, o yanmayla başlıyo açlık hissi hep atıştırmak lazım
Sürekli ne yicem diye düşünmekten yoruldum
Aclık sekeri en alt ne kadrdı sınır 70 düşükmüş gerçekten, kilo almadıysanız ne alabenmde sürekli elim ayağım titriyor açlıktan. şekermi ölçtürdüm 70 çıktı. herkesn böyle mi acaba.ara öğünler artık ana öğün saatine kadar uzadı hiç ağzım boş durmuyor
Benide geceleri me yersem yiyim basladı o yanma hissi gece agzıma gelıyo acı tat sureklı bı kere boğuluyordum yanı basımı yüksek tutuyyorım ozellıkle .. ve cok fena olursam rennie surup atıyorum valla dayanılcak gbı degıl
Kilo değilki derdimOhh ye valla boşver zaten kilo da almadın bebeğe gidiyordur hepsiBenimde midemde bi yanma oluyo yemekten 1 saat sonra falan, o yanmayla başlıyo açlık hissi hep atıştırmak lazım
Sürekli ne yicem diye düşünmekten yoruldum
bende şeker düşüklüğündenmi acaba diye düşündüm. Çnkü normal olmayan halsizlik içeren bi açlığım var. Midem dolu olmasına rağmenAclık sekeri en alt ne kadrdı sınır 70 düşükmüş gerçekten, kilo almadıysanız ne alavLla bu kadar yemeğe giptayla bakıyorum ben 14 kilo aldım suana kdr
Benım kronik reflü normal hayatımdada var ben brz kacırayım aksamları normal hayatmdada olurdum , hamılelıkte dha bıle az oldu yanı korktıgum gbı olmadı bana doktorum verdi acıkcası sıkayetlerım artmaya basladı cnkü 32 den sonra mide yanmaları.. soda gaz sıkayetıne ıyı gelıyo ama yanmaya gelırmı bılmıyorumEvet son haftalar çok olur çok rahatsız ediyorsa tabi şurup iyi gelir
Bende şurupta yok bu gidişimde sorucam doktora
Elimde sodayla yapışık geziyorum soğuk ne varsa sanki yanmayı alcakmış gibi serinlik istiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?