2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Kuzum alt sınırda kan şekerin bak benımki 85 cıkmıs aclık kan sekerim, sekerin ani düşmeside problem olmasın, sorsana doktoruna kan degerın en alt sınırda çünkü

Eki Görüntüle 3043085
Kuzum alt sınırda kan şekerin bak benımki 85 cıkmıs aclık kan sekerim, sekerin ani düşmeside problem olmasın, sorsana doktoruna kan degerın en alt sınırda çünkü
valla ya banada düşük geldi gerçekten şüphelendim vücut kendindeki sıkıntıyı söylüyor aslında salı günü gideceğim bir sorayım doktoruma. elimde yiyecek içecekle bayılıp gitmiyim sonra.

benmde sürekli elim ayağım titriyor açlıktan. şekermi ölçtürdüm 70 çıktı. herkesn böyle mi acaba. ara öğünler artık ana öğün saatine kadar uzadı hiç ağzım boş durmuyor
Canim doktor seker düşmesi dedi ,yemegi birden yeme ,yavas yavas ye ,bir kac porsiyona böl dedi.Malum durmadan baygınlık geciriyorum ben.Hipoglisemi dedi

Vallahi ben english homedan bir tane aldım cok fresh kokuyor.Maalesef bebege hepsi zarar verir.Ama gelenlerin hijyeni açısından kolonyanın derecesi önemli 80 derece olursa iyi olur.Ay bence kimse gelmesin maskesiz yaaaaa cok geriliyorum ,halen covid çok yaygın

Canim doktor seker düşmesi dedi ,yemegi birden yeme ,yavas yavas ye ,bir kac porsiyona böl dedi.Malum durmadan baygınlık geciriyorum ben.Hipoglisemi dedi
bizdede ne varsa ortak canım ya mide yanması şeker düşmesi sürekli ara öğün beslencez herhalde doğuma kadar. ana öğüünleri kaldırıp.

bizdede ne varsa ortak canım ya mide yanması şeker düşmesi sürekli ara öğün beslencez herhalde doğuma kadar. ana öğüünleri kaldırıp.
Evet canim ben de cok endiseliydim doktora sordum ,direkt hipoglisemi dedi.Öğünlerim zaten minik dedim olsun dedi, yavaş yavaş bölerek beslen dedi.E peki dedim ,hatta şu an gene dönüyor dünyam.Kader arkadaşım

Ben zaten çok kişi geleceğini pek sanmıyorum eşim bu konularda çok hassas ve titizdir herkeste onu bildigi icin çekinir açıkçasıAma tedbir amaçlı düşündük yine de küçük kolonya şişeleri aldık kolonya doldurup gelenlere vereceğiz kullansınlar diye çok hızlı bir kararla

Ah canım benim aynı kaderi yaşamışız resmen. Bende de hamileliği söylediğim videom var emzikle söylemiştim onu seviyor videoda, nasıl sevicez şimdi onu diyordu. Neler neler örmüştü ama göremedi. Ama diyorum dayanmam için vinoşum gelicekmiş senin de dayanma gücün bebişin olmuş
Ah ah hepimiz anneanneciymişiz meğerse, ama görüyorkii senden önce gördü sarıldı öptü sana göndericek canım benim
sağolun kızlar hepiniz, eksik olmayın
Allah tüm ölmüşlerinize rahmet kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin

Kasılmam yok ama sancım var yani karnım acıyor, vajinam acıyor değişik bir sancım var anlamadım, kasılma değil galiba ama keyfimi kaçırıyor

Kasılmam yok ama sancım var yani karnım acıyor, vajinam acıyor değişik bir sancım var anlamadım, kasılma değil galiba ama keyfimi kaçırıyor
2 gündür ben de değişik şeyler hissediyorum canım Allahtan geçiyorda rahat nefes alıyorum. Ama hep tedirginim artık

2 gündür ben de değişik şeyler hissediyorum canım Allahtan geçiyorda rahat nefes alıyorum. Ama hep tedirginim artık
Sorma ya ,çok boş kalıyorum ondan mı diyorum,kendime sarıyorum.Ama ne yapayım ki ,covid var ,ramazan var ,e işte yapamiyorum ahım şahım. Ne bileyim ya insallah geçer. Ben gene de bir duş alayım da hazır olayım

Sağlık ocağından eşimi aramışlar, hastanede topuk kanı alınırsa ilk gün ki topuk kanını kabul etmiyoruz .4 .gün alınması gerekiyor demiş. Kafam karıştı oğlumun ki hastanede doğunca alınmıştı ne değişti acaba

Bence boş kalmakla alakası yok canım. Hissetmemek mümkün olmuyor artık. Hareket, kasılma, sancı öncesine göre daha sert ve uzun artık. Ama başka şeylerle ilgilenmek iyi geliyor anlıkta olsa. Yoksa ne olcak diye beklemek pek iyi gelmiyor.

Ben de geçen hafta son kez gitmiştim. Hastanede 1 kez alınıyormuş 2. Topuk kanı sağlık ocağında alınıyormuş ama bana 7.gün dedi hemşire. Hatta bayram tatiline, haftasonuna falan denk gelirse mutlaka hastaneye götürüp aldırın dedi. Bir kere zaten alınıyor 2.ye topuk kanı almanın ısrarı ne ben de onu anlamadım

Allahallah 2 kere dememis ama ilk gün alınan kabul olmuyor demis.Ben de anlamadim.Ama hastanede doğum icin kalırken alınıyordu oğlum da o da ya ilk gün ya 2.gün oluyor iste.Anlamadim ben de 2 kere alinsin kesin olsun dedim ,esim hicte bile kızımın canını durmadan yakacaklar diye kızıyor. Bakalim onu da sorarım unutmazsam.

Oturdum kendime topuklu ayakkabı siparişi verdimkafamın güzelliğine bak.Normalde zor giyiyorum ,bebekle topuklu yazlık ayakkabı ile gezeceğim galiba.Neyse eşim yanımdayken ben giyerim ,o kızı götürür

Sağlık ocağındaki hemşire ilk gün alınan topuk kanı sağlıklı sonuç vermiyor beşinci gün alınması gerekiyor buna dikkat edin dedi başka bir şehirde doğum yapacağımı söylediğimde

Sağlık ocağındaki hemşire ilk gün alınan topuk kanı sağlıklı sonuç vermiyor beşinci gün alınması gerekiyor buna dikkat edin dedi başka bir şehirde doğum yapacağımı söylediğimde
4,5 ,7 yok mu arttıran

Biraz araştırdım da doğumdan 48 saat içinde alınan topuk kanına ek 2.defa alınması gerekiyormuş. Allah korusun bazı hastalıklar 48 saatten sonra beslenmeyle birlikte ortaya çıkabiliyormuş. Onun tespiti için gerekliymiş. Ama 48 saat sonra ilk kez alındıysa 2.ye gerek kalmıyormuş

Allahim korusun ,insallsh sağlıklı çıksında ne yapalım alsınlar. Ama kuzular nasil ağlıyorlar, benimki ayağına dokununca ürker olmuştu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…