Allah yardımcısı olsun bir an evvel toparlansın kucağınıza gelsin inşallahKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Gözünüz aydın, insallah hemencecik çıkar.Inanin normal doğsa bile eli ayağı morariyor, kan şekerini ölçerek, topuk kani falan ,çok kan alınıyor. Üzmeyin kendinizi.Bu haftada ciğer gelişmiştir diye düşünüyordum ama şekerden demişsiniz.Her sey düzelir Allahin izniyleKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Canimm bebeginle saglikla evinize gecersiniz bi an once insallah rabbim size sifa versin guc versin insallah.Kızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
İnsaAllah sabırsızlıkla bekleyeceğim:/Hemen toparlayacaktır hiç merak etme annesi. Ne zorluklarla bugünlere geldin çok şükür güzel bir haftada doğurdun
Amin Allah razı olsun, şekerim insülin ile anca düzene girdi, diyet+insuline rağmen bazen yüksek çıktığı oluyordu, dengesizdi yani. Hem suyum fazla olduğu için,hem de daha önce septum ameliyati olduğum için erken doğum riskim hep vardı. Bebeğin durumu net değil, ne zaman toparlarsa o zaman vereceklermis yanıma. Dr garanti birsey diyemem belki 1 hafta belki 3 gün belki de 3 saat kalır dedi :/Canimm bebeginle saglikla evinize gecersiniz bi an once insallah rabbim size sifa versin guc versin insallah.
Peki sekerin nasildi takip ediyor muydun? Suyun fazla oldugu icin mi baslamis sancin? Ne kadar kalirmis bebis bi sey dediler mi?
Eger kendini iyi hissedersen biraz daha anlatmak istersen dinleriz, merakta birakma bizleri kendinden ve bebisten haberler ver mutlaka.
Hic uzulme hem, bebeginin haftasi guzel bi an once toparlanir insallah evinize gecersiniz inaniyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, insaAllah öyle olur. Sizlerin bebişleri vaktinde sağlıkla gelsin insaAllahAllah yardımcısı olsun bir an evvel toparlansın kucağınıza gelsin inşallahbu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum
Insallah 3 saat kalir cikar o zamanAmin Allah razı olsun, şekerim insülin ile anca düzene girdi, diyet+insuline rağmen bazen yüksek çıktığı oluyordu, dengesizdi yani. Hem suyum fazla olduğu için,hem de daha önce septum ameliyati olduğum için erken doğum riskim hep vardı. Bebeğin durumu net değil, ne zaman toparlarsa o zaman vereceklermis yanıma. Dr garanti birsey diyemem belki 1 hafta belki 3 gün belki de 3 saat kalır dedi :/
Bir gelişme olursa yazarım tabi iyi ki varsınız
Teşekkür ederim sağolunGözünüz aydın, insallah hemencecik çıkar.Inanin normal doğsa bile eli ayağı morariyor, kan şekerini ölçerek, topuk kani falan ,çok kan alınıyor. Üzmeyin kendinizi.Bu haftada ciğer gelişmiştir diye düşünüyordum ama şekerden demişsiniz.Her sey düzelir Allahin izniyle
Saat 13.30 da oldu ameliyatim. Bu saat oldu hâlâ yok. Bi süre kalacak sanırım. Odayı süsletmis eşim, çikolatası isimli hastane çıkışı, yastığı herşey gözümün önünde şu an ama o yok. Birazda kendimi suçluyorum.Insallah 3 saat kalir cikar o zamanuzmesin bizleri hemen toparlansin gelsin yanina insallah bu mubarek gunlerin hatrina rabbim sifa vereceeek
Gelecek insallah siz icinizi ferah tutunSaat 13.30 da oldu ameliyatim. Bu saat oldu hâlâ yok. Bi süre kalacak sanırım. Odayı süsletmis eşim, çikolatası isimli hastane çıkışı, yastığı herşey gözümün önünde şu an ama o yok. Birazda kendimi suçluyorum.
İğne ve ilaclardan çok sıkılmıştım, sahur vakti biraz sancim olunca keşke doğsa artık deyip ağlamıştım. Ama şu an diyorum ki keşke daha fazlasını cekseydim ama biraz daha kalsaydi yavrum benimle
Sizinkiler vaktinde sağlıkla gelsinler insaAllah
Ay gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün bebeğinizi. Maşallah kilosu gayet iyi hemencecik toparlayıp yanınıza geldin sağlıkla annesi. Bütün dualarım sizinleKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Canım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin. Haftası kilosu iyi bir an önce ciğerlerinin de toparlayacağına inanıyorum bu yüzdenKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Aa cok gecmis olsun rabbim acil bol sifalar versin insallah..Canım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Gunaydin canim masallah erkencisin yineGünaydın güzeller
Evet canım, uyku yok maalesef.1 saat yürüdüm geldim ,dün çok rahat yürümüştüm bugün biraz baskılı yürüdük ama vazgeçmedikGunaydin canim masallah erkencisin yine
Canım benim çok üzüldüm, Allah şifa versin.Anneanne çok başka bir bağ oluyor ,anlıyorum. Ben çok önce kaybetmiştim. Ama dua edelim mübarek günlerde inşallah.Sakin olmaya çalış, artık bebişlerimiz her şeyi hissediyor.Canım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Ben yatiyorum hala vallaEvet canım, uyku yok maalesef.1 saat yürüdüm geldim ,dün çok rahat yürümüştüm bugün biraz baskılı yürüdük ama vazgeçmediksen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?