sancı oluyor ya bişey olmazBen yatiyorum hala vallaiyiyim cok sukur arada gelen sancilarla bogusuyorum alistim artik
Yururken gobusu alttan destekleyin oyle dedi dr bana. Belki o zaman baski olmaz.
Larissam çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur anneanneciğin.Canım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Geçmiş olsun anneannene canım umarım bir an önce iyileşir kuzumCanım sağol sorduğun için. Anneannem rahatsızdı bu sıralar, yoğun bakıma aldılar. Bi kaç gündür de kritik durumu. O yüzden hiç keyfimde yok. Bi yandan da bebişimi düşünüyorum üzüntümden etkilenmesin diye. Böyle durumlar
Canim uzulme hemencecik toparlanacKtir bebisin allahin izniyle saglikla sihatle alin kucaginiza insallah gozun aydin benim oglumda 35+2 de dogmustu haftasi cok guzel merak etme nasi kilo alacak bak goreceksin prematureler oyle oluyor hemen toparlayacaktir yanina gelecektir allahn iznyleKızlar hayırlı akşamlar, bugün dr kontrolüm vardı, suyum aylardır fazlaydı sancım da başlamıştı acil Sezaryene aldılar spinal ameliyat oldum. 35+5te Bebeğim 2570 gr 48 cm doğdu, şekerden dolayı ciğerleri pek gelişmemiş şu an kuvozde.gittim gördüm eli, ayağı iğneden hep morarmış. Çok ağladım kendimi tutamadım. Bu mübarek ay da dualarınızı eksik etmeyin lütfen bebeğim için dua edin olur mu
Allahtan efe yi de eklemişler en azndan normal bir ismi de olucak , tek kurt olsaydı daha fena benceAy Kıvanç Tatlıtuğ un bebeğine Kurt adını koyuyorlarmış.Ne bileyim ya Kurt diye isim mi olur ,o da bir abartı geldi bana
Öylemiymiş Efe yi bilmiyordumAllahtan efe yi de eklemişler en azndan normal bir ismi de olucak , tek kurt olsaydı daha fena bence
Ela mavi olmaz bence. Tek ela yada mavi. Karar size ait. Bizde hastane isimli setini vs yaptırdıktan sonra isim değiştirdik. Oluyor öyle şeyler :)Kızlar ya içim, duygularım çok karışık. Simdi ben 8 yıl önce bebeğim kiz olsa adını Ela koyacaktım,çok sevdiğim bir isim aslında. Ama bu bebeğim de hamile kalmadan Mavi dedim, ama çok yorum aldım, falan filan etkilendim vazgeçtim. Çok değer verdiğim birisi de Mavi diyince Jean markasını hatırlatıyor dedi .Herhangi bir polemik olmasin dedim ,çünkü oğlumdan biliyorum bu isim ,soyisim olayları ilkokulda tam bir travmaya dönüşebiliyor.Kisa isimleri seviyorum ,net isimleri.Iki isim sevmiyorum bir de.Ama Mavi icimde kalacak gibi ,sırf icimde kalmasin diye iki isim koysam Ela Mavi ,ikisi de renk olunca bir değişik oluyor.Cikolata ,kapı süsü, kiyafet her sey hazır ama ben gene karıştımof ne zor ya.
Kaburga agrisi beni de benden alıyor valla.uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor bazen elimle bastırıyorum hafiften hemen rahatsız oluyor beyfendiKızlar kaburgam ağrıyor ya kaburgamı tepikleyip ayağını dayayıp duruyor vallahi Allah’ın gücüne gitmesin ama bir an önce 38. Hafta gelsin istiyorum nedense bana 38den sonra doğum olur gibi geliyor 3 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı. Bunaldım
Harika bir renk. Güle güle kullanınBen gittim kızlar çok iyi geliyorr , balyaj olduğu için biraz uzun sürdü sadece bikaç kere wc ye gitmek zorunda kaldım kuaförde , ben çok sık gidiyorum çünkü,bide birden baskı yapıyo tam fön çekiyolar mesela yarıda kesiyorumsürekli erteliyodum üşeniyodum ama sarı saçlarımı da çok özlemiştim
Yok ben elimle bastırıyorum inadına daha çok itiyor. Çocuk inatçı ya. Gıcık şey doğsun o köfte ayaklarını ısırcamKaburga agrisi beni de benden alıyor valla.uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor bazen elimle bastırıyorum hafiften hemen rahatsız oluyor beyfendi
Evet ben de olmaz diye yazdım zaten ,ikisi de renk olmasa koyardım ama .Esimle konuştuk Ela da sabit kaldıkEla mavi olmaz bence. Tek ela yada mavi. Karar size ait. Bizde hastane isimli setini vs yaptırdıktan sonra isim değiştirdik. Oluyor öyle şeyler :)
Çok üzüldüm dua edeceğim Allah rahmet eylesinKızlar maalesef larissa anneannesini kaybetti, şu an zor bir süreç içinde olduğu için benim buraya yazmamı istedidualarımızı esirgemeyelim anneanneciğinden..
Şu an hastanede yattığım için takip eden doktor dışında birine danışamıyorum malesefN Nurhafsa Aklına takıldiysa bir doktora daha daniş istersen için rahatlar hem. Benim o ilacı kullandığından beri her nst de sancı yok görünüyor. Hatta bu hafta sonrasında o bırakma derse ben bırakayım diye teklif edecem artık risk kalmamış olur diye ama dediğin gibi 1 ay daha kullansan en azından. Rahatlardin, tabi yan etki durumunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?