2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın kızlar gece 4 kere uyandım resmen en son sabah 8de uyandım geri uyumuşum 11 de kalktım. Kahvaltı kahve falan ama hala kendime gelemedim kafam Kaya gibi ağır geliyor. Ben bu aralar su işini biraz abarttım içip içip çişe koşuyorum. Aman neyse içmemekten iyidir herhalde. E havalar da ısındı Antalya’da. İhtiyaç duyuyorum. Siz nasılsınız hanımlar

Larissam çok geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur anneanneciğin.

Geçmiş olsun anneannene canım umarım bir an önce iyileşir kuzum

Canim uzulme hemencecik toparlanacKtir bebisin allahin izniyle saglikla sihatle alin kucaginiza insallah gozun aydin benim oglumda 35+2 de dogmustu haftasi cok guzel merak etme nasi kilo alacak bak goreceksin prematureler oyle oluyor hemen toparlayacaktir yanina gelecektir allahn iznyle

Ay Kıvanç Tatlıtuğ un bebeğine Kurt adını koyuyorlarmış.Ne bileyim ya Kurt diye isim mi olur ,o da bir abartı geldi bana

Bugün kontrol günümdü,nst ye sokmuyo sokmuyo dedim. Tansiyonum 14-8 çıkınca idrar ve nst istedi doktor.çok sıkıcı bişeymiş önce 25 dk çekildi, sonra bişeyi görememiş ne oldğnu blmyorum bir 40 dk daha çekildi, neyseki sorun çıkmadı, bende bebeğin kalp atşlarna baktlar tansyonum yüksek çknca. Evde ölç hergün dedi tansyonunu. İki hafta sonra anestezi uzmanıyla görüştürcem seni dedi 38+2 de , bir kaç test istcekler senden dedi. 39 da da inşallah doğum. Tabi bu sırada su gelirse geçmeyen sıklaşan sancın olursa geliceksin dedi , kısa süreli sancın olursa çok normal hemen endişelenip hastaneye koşmana gerek yok dedi,benim zaten yapısal durumumdan dolayı sezeryandı, ama bebek de hala kafa yukarda ayaklar aşağıda. Nst çok skıcı bişeymiş ya inşallah 39 a kadar bidaha nst ye girmeme gerek kalmadan uslu uslu durur kızım da gününde hayırlısıyla gelir Buarada amleyat günü sabah 6 da hastanede olcakmışım, istersen gece 12 den sonra yatış yapabilirsin dedi, siz olsanız grce 12 de gidip yatış yaparmıydınız, evde mi olup sabah kalkıp gitmeyi mi terch ederdiniz kızlar??

Kızlar kaburgam ağrıyor ya kaburgamı tepikleyip ayağını dayayıp duruyor vallahi Allah’ın gücüne gitmesin ama bir an önce 38. Hafta gelsin istiyorum nedense bana 38den sonra doğum olur gibi geliyor 3 hafta daha dayanacak gücüm kalmadı. Bunaldım

Ela mavi olmaz bence. Tek ela yada mavi. Karar size ait. Bizde hastane isimli setini vs yaptırdıktan sonra isim değiştirdik. Oluyor öyle şeyler :)

Kaburga agrisi beni de benden alıyor valla.uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor bazen elimle bastırıyorum hafiften hemen rahatsız oluyor beyfendi

Harika bir renk. Güle güle kullanın

Kaburga agrisi beni de benden alıyor valla.uzanıyorum olmuyor oturuyorum olmuyor bazen elimle bastırıyorum hafiften hemen rahatsız oluyor beyfendi
Yok ben elimle bastırıyorum inadına daha çok itiyor. Çocuk inatçı ya. Gıcık şey doğsun o köfte ayaklarını ısırcam

Ela mavi olmaz bence. Tek ela yada mavi. Karar size ait. Bizde hastane isimli setini vs yaptırdıktan sonra isim değiştirdik. Oluyor öyle şeyler :)
Evet ben de olmaz diye yazdım zaten ,ikisi de renk olmasa koyardım ama .Esimle konuştuk Ela da sabit kaldık

Kızlar maalesef larissa anneannesini kaybetti, şu an zor bir süreç içinde olduğu için benim buraya yazmamı istedi dualarımızı esirgemeyelim anneanneciğinden..
Çok üzüldüm dua edeceğim Allah rahmet eylesin

Şu an hastanede yattığım için takip eden doktor dışında birine danışamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…