2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar maşallahınız var yürüyüş yapıyorsunuz ev işi yemek yapıyorsunuz ben hiçbirşeyi tam yapamıyorum belden aşağı tüm kemiklerim ağrıyor çok ilginç yerlerim ağrıyor

Yok be canım hiçbişey tam degil zaten yarım yamalak yapıyorum bende
Öyle ağrım varki ama ben yatınca tutulduğum için mümkün olduğunca canım yansada hareket etmek zorundayım yoksa ağrım artıyor
Son haftaları nasıl geçireceğiz bakalım

Kızlar maşallahınız var yürüyüş yapıyorsunuz ev işi yemek yapıyorsunuz ben hiçbirşeyi tam yapamıyorum belden aşağı tüm kemiklerim ağrıyor çok ilginç yerlerim ağrıyor
Bizim de heryerimiz ağrıyor ama başka bir çocuk daha olunca naz yapamıyorsun. Esim yalnız olsa hicbir şey yapmazdım ,ev de daha az kirlenirdi ama ,sağlık olsun

Benim de yapamadıklarım ve gözüme batanların yanında maalesef hicbir şey yapmıyorum sayılır

Kmse hiç bişeyi tam yapmıyor canım yapıncada iki seksen yatıyoruz ben o kadar çabuk yoruluyorumki gün sonu genelde eşimin ayaklarıma masaj yapmasıyla bitiyor sonrada uyuyorum zaten.

Bizim de heryerimiz ağrıyor ama başka bir çocuk daha olunca naz yapamıyorsun. Esim yalnız olsa hicbir şey yapmazdım ,ev de daha az kirlenirdi ama ,sağlık olsun
Sadece eşte olsa illa ki bir şey yapmak zorunda kalıyorsun canım. Çocuk olunca ekstra şeyler çıkıyordur tabii. Bizde çocuk yok ama yemekti, çamaşırdı, bulaşıktı her gün yapıcak şeyler mutlaka çıkıyor.

Yapıyoruz ama kaç saatte dinlene dinlene kimse tam yapamıyor merak etmeyin.
Ağrılar bir kenara insan hareket etmeye üşeniyor bazen

Valla bugün yemek yapmadım eşim Adana söyledi onu bekliyoruz. Eşim bu hafta full nöbetçi yani hafta içi 08.30-17.30 mesai yapıp eve gelip 18.00-08.00 ekstra evden de çalışacak. Cumartesi ve pazar da çalışacak haftaya pazartesi izinli olur. Kaç haftadır hiç izin yapmıyor. Allahtan fazla mesai ücretlerini alıyor

Çıkar ama yapmazdım ya da geçistirirdim.Ama benim oğlan tam bir gurme, asla kolay memnun olmaz ,ona kıyamıyorum. Heryeri batırıyor kızamıyorum, esim olsa bir ters bakışa hallolur devamli ne deneyi biter, ne sanatı biter ,ne maçı biter ,yaramaz paşam. Yoksa bir kadının isi asla bitmez ama bu yakışıklıyı kıyamıyorum

Benim karnımın gergin balon saati başladı, bir yere çarpsam fos diye patlayacak sanki

Günlerce geçiştirsem, hiç yapmasam da eninde sonunda yine ben yapacağım sağolsun eşimin bana ev işleri konusunda pek faydası yok. Neyse ki senin işlerin sebebi oğluşun en mantıklı bahanen

Günlerce geçiştirsem, hiç yapmasam da eninde sonunda yine ben yapacağım sağolsun eşimin bana ev işleri konusunda pek faydası yok. Neyse ki senin işlerin sebebi oğluşun en mantıklı bahanen
Dün sabah sulu boyaları akrilik boyaları dizdi.Fırçalari getirdi mutfağa, yeni bir yöntem deniyormuş ,fırçayı sallaya sallaya resimler yaptı, bu sırada masa ,sandalye ,duvar,yer ve halı, hepsi gitti.Elleri ve kiyafetler zaten Allahın emri.Disimi sıkıyorum ama hiçbir şey demedim .Sabah okula gitmeden arabalarını degisik bir örüntü ile salona dizer ve döndüğünde aynı bulmak ister. Arabalar 100 küsür bu arada Yağız a araba ve lego almaya basla annesi

Ah ortamı tahmin edebiliyorum Ne yapalım onlar mutlu olsunda dağınıklık her türlü toplanır
İlk oyuncaklarımız arabalar
Ben de geçen gün eşime onu söyledim her alışverişte 1er tane hotwheels arabalardan almaya başlayalım ancak toplanır
Henüz lego almadım ama beğendiklerim var doğduktan sonra da lego almaya başlayacağım

Evet hotwheelsden aşağısı kurtarmaz ,onun bir de parkurları var, çeşit ćesit ,saklaması ayrı dert ,parasi ayrı dert ama mutlu oluyorum genede ,rabbim herkese evladının mutluluğu ile mutlu olabilmeyi nasip etsin ,inşallah

Kızlar karnım patlayacak azcık bişey yedim çocuk ayağıyla sanki mideme bastırıyor kustum kusacağım. Vallahi bende alan kalmadı yeter. Çatlamak üzereyim

Bende çok çok az yiyorum ama hemen sisiyor karnım bebekte iyice kastırıyor eşime tamam simdi yırtıp cikacak diyorum

Bende davul gibi gerildim yatıyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo bu akşamları yemek sonrası fenayım şişkinlikten nefesim daralıyo sanki

Kızlar ya içim, duygularım çok karışık. Simdi ben 8 yıl önce bebeğim kiz olsa adını Ela koyacaktım,çok sevdiğim bir isim aslında. Ama bu bebeğim de hamile kalmadan Mavi dedim, ama çok yorum aldım, falan filan etkilendim vazgeçtim. Çok değer verdiğim birisi de Mavi diyince Jean markasını hatırlatıyor dedi .Herhangi bir polemik olmasin dedim ,çünkü oğlumdan biliyorum bu isim ,soyisim olayları ilkokulda tam bir travmaya dönüşebiliyor.Kisa isimleri seviyorum ,net isimleri.Iki isim sevmiyorum bir de.Ama Mavi icimde kalacak gibi ,sırf icimde kalmasin diye iki isim koysam Ela Mavi ,ikisi de renk olunca bir değişik oluyor.Cikolata ,kapı süsü, kiyafet her sey hazır ama ben gene karıştım of ne zor ya.

Canım valla bizim de eşimle sevgililik dönemlerimizden kızımız olursa koyalım diye hayalini kurduğumuz isim vardı, sonra hamile kalınca bir isme daha çok ısındık, ve ikisini de koymaya karar verdik ikisinden de vazgeçmek istemedik, ikisi de kısa soyadımz da kısa , problem olmaz bence o yüzden. Benim kendimin de iki ismim var üstelik kızlık soyadım çok uzundu ona rağmen üniverste sınavnda kodlamanın uzun sürmesi dşnda hiçbi sorun yaşamamıştım, iki isme niye bu kadar önyargılı baklypr hiç anlamıyorum açıkçası , sonradan ya keşke koysaydım onu da diyip içinde kalcağna koy bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…