Ne riski olabilirmiş ki. Hiç öyle bir şey demedibizim doktor. HAtta ben keselim mi dedim , Sancın başladı bi kere, madem iyi geldi hiç riske atmayalım dedi. 35in içindeyim 32den beri kullanıyorumTeşekkür ediyorum cevabınız için. İnşallah sancılar durursa taburculukta bana neden vermeyecekler onu anlamlandıramadım. Sorduğumda riskli bir ilaç, nasılsa ciğer geliştirici de yapıldı dediler sadece. 30.haftadayım bu arada ben
Ben roborock s5 kullanıyorum.Çok memnunum.Tüm evi süpürüyor hala şarjı oluyor .Büyük evler için s 5 öneriyorlarEvet ozmn yeterli gayet
Tek seferde evi bitirmesi güzel olur
Roidmi ile roborock arasındayım mop pro bana küçük gelir gibime geldi dream in de bataryası daha güçlü bakalım hangisi var kısmetimizde
Adamı bi ikna edeyimde
Gerçek sevgiGünaydın kızlar mutlu haftalar dilerimBalkonda çay keyfisi birazdan evi temizleyin diyorum sonra çıkıp yürüyüş yapacağım. Bu arada kızlar dün eşime şaka yollu benim kılları jiletle alır mısın göbekten göremiyorum dedim ki gerçekten göremiyorum yalan değil. Aldı yatırdı beni yatağa altıma örtü örtü o kadar iyi aldı ki hiç bişey kalmadı. Adam tiksinmedi korkmadı. Ben şok valla adama bir kez daha aşık oldum.
Valla adam aşıkmış bana demek ki diyorumGerçek sevgibenimkide gel yapayim inat etme diyor güvenemiyorum keser beni diye biz hergün tras oluyoruz elimiz alışık gızının adını bile yazarım oraya diyor manyak sanki maymunum ben isim yazcak kılı buldu epilasyonluyum zaten cikani el yordamiyla fırtlatıyorum yakında kolumda yetismezse mecbur aldiracaz
Canım benim de ayak bileğim ve ayaklarım ödem oldu çorap bile sıkıyor boğumları. Ben de evde giymiyorum artık çorap rahatsız ediyor. Ben de evde her gün tartılıyorum. Şimdi de tartıldım 70 kilo olmuşum. Ama ben kiloyu çok takmıyorum allahtan.Kizlar Bende 3 gundur ayak bileklerimde sisme basladi ozellikle sol bilegim ve sson 3 4 gunde 1 kilo 600 gram almisim şok oldum bişeyde yemedim o kiloyu alcak bi güzel su tutuyorum sanırımm dün 5 bin adım attım 3.5 litre su ictim daha beter oldu ya bu
Ben zaten 69 kiloyla hamile kalmistim 89 oldum 20 kilo masallahim var olcak yakam kalmadıCanım benim de ayak bileğim ve ayaklarım ödem oldu çorap bile sıkıyor boğumları. Ben de evde giymiyorum artık çorap rahatsız ediyor. Ben de evde her gün tartılıyorum. Şimdi de tartıldım 70 kilo olmuşum. Ama ben kiloyu çok takmıyorum allahtan.
Boşver kuzum kiloyu eğer sağlık sıkıntın yoksa. Verilir nolcak.Ben zaten 69 kiloyla hamile kalmistim 89 oldum 20 kilo masallahim var olcak yakam kalmadıbebis dogsun halledicez artik saglikla dogsunlarda napalim veririz bi sekilde güncel resimde atayım size dinamitt gbi geziyorum bi çıtı pıtı hamiş olamadık
He napalım zaten 45 kilo verip hamile kalmistim bunuda veririz bi sekildeBoşver kuzum kiloyu eğer sağlık sıkıntın yoksa. Verilir nolcak.
Ay evet ihmal etme instada umranto varya kare surat biliyosundir belki oda oldu kız doguma girerken bile kasimislar kizi ilaclarla falan idare etmisti 38 dolana kadar bi baksinlar tabi degerlereKozlar bende dün akşamdan beri bir kaşıntıdır gidiyordu en son kanattım bacağımı o derece. Anneme sordum doktorunu ara diye ısrar etti. Aradım doktoru kesinlikle geliyorsun gebelik kolestazı olabilir dedi. Saat 13.30a bekliyorum dedi. Hatta kapattık telefonu 5 dakika sonra yine aradı ihmal etmiyorsun geliyorsun dimi falan dedi. Korktu doktor da. Allah Allah
Benimki de öyle diyip devam etseydi keşke. Kalple ilgili yan etkiler olabiliyormuş annede dediklerine göre. Daha 30.haftadayım benNe riski olabilirmiş ki. Hiç öyle bir şey demedibizim doktor. HAtta ben keselim mi dedim , Sancın başladı bi kere, madem iyi geldi hiç riske atmayalım dedi. 35in içindeyim 32den beri kullanıyorum
Canım kolestaz önemli bir durummuş doktorunun ihmal etmemesi çok iyi. Olması durumunda erken müdahale çok önemliymiş. Belki de bir şey yoktur ama görsün rahatla sen deKozlar bende dün akşamdan beri bir kaşıntıdır gidiyordu en son kanattım bacağımı o derece. Anneme sordum doktorunu ara diye ısrar etti. Aradım doktoru kesinlikle geliyorsun gebelik kolestazı olabilir dedi. Saat 13.30a bekliyorum dedi. Hatta kapattık telefonu 5 dakika sonra yine aradı ihmal etmiyorsun geliyorsun dimi falan dedi. Korktu doktor da. Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?