- 18 Mart 2021
- 3.327
- 3.395
- 83
- 33
Hickimseyi takmayin herkesin her isme bir lakabi var zaten ki dalga gecilecek bir isim degil gecmek isteyen herseye bi kilif buluyor hic karartmayin iciniziKızlar ya içim, duygularım çok karışık. Simdi ben 8 yıl önce bebeğim kiz olsa adını Ela koyacaktım,çok sevdiğim bir isim aslında. Ama bu bebeğim de hamile kalmadan Mavi dedim, ama çok yorum aldım, falan filan etkilendim vazgeçtim. Çok değer verdiğim birisi de Mavi diyince Jean markasını hatırlatıyor dedi .Herhangi bir polemik olmasin dedim ,çünkü oğlumdan biliyorum bu isim ,soyisim olayları ilkokulda tam bir travmaya dönüşebiliyor.Kisa isimleri seviyorum ,net isimleri.Iki isim sevmiyorum bir de.Ama Mavi icimde kalacak gibi ,sırf icimde kalmasin diye iki isim koysam Ela Mavi ,ikisi de renk olunca bir değişik oluyor.Cikolata ,kapı süsü, kiyafet her sey hazır ama ben gene karıştımof ne zor ya.
Canım valla bizim de eşimle sevgililik dönemlerimizden kızımız olursa koyalım diye hayalini kurduğumuz isim vardı, sonra hamile kalınca bir isme daha çok ısındık, ve ikisini de koymaya karar verdik ikisinden de vazgeçmek istemedik, ikisi de kısa soyadımz da kısa , problem olmaz bence o yüzden. Benim kendimin de iki ismim var üstelik kızlık soyadım çok uzundu ona rağmen üniverste sınavnda kodlamanın uzun sürmesi dşnda hiçbi sorun yaşamamıştım, iki isme niye bu kadar önyargılı baklypr hiç anlamıyorum açıkçası , sonradan ya keşke koysaydım onu da diyip içinde kalcağna koy bence
Ya neden bilmiyorum ,iki isme ön yargım var ,hadi onu aştım diyelim ,icimde kalmasın diye .Ama iki isim olacak ikisi de renk olunca komik olacak iste o da ayrı bir dertHickimseyi takmayin herkesin her isme bir lakabi var zaten ki dalga gecilecek bir isim degil gecmek isteyen herseye bi kilif buluyor hic karartmayin icinizi
Benimde aklimda cok sevdigim 2 isim vardi esim ve herkes israr etti 2 isim olsun diye yok yani biri birini soluyo biri birini soluyo hosuma gitmio sahsi olarak o sebeple tek olmasini istedim bende tek isim de karar kıldık sizde mesela mavi diye seslenirsiniz bi baskasi ela dediginde caniniz sikilacaksa hic bulasmayin bide dediginz gbi ikisi yan yana gelince olmuyo ama ayri ayri cok guzellerYa neden bilmiyorum ,iki isme ön yargım var ,hadi onu aştım diyelim ,icimde kalmasın diye .Ama iki isim olacak ikisi de renk olunca komik olacak iste o da ayrı bir dert
Canım iki isimde birbirinden güzel. 2si birlikte seninde dediğin gibi renk olduğu için pek hoş durmuyor. Sen kendin düşün taşın hangisi daha çok içine siniyorsa onu koy önemli olan içinin rahat etmesi.Ya neden bilmiyorum ,iki isme ön yargım var ,hadi onu aştım diyelim ,icimde kalmasın diye .Ama iki isim olacak ikisi de renk olunca komik olacak iste o da ayrı bir dert
Benimde var hemde benimki 20 aylık ama ben ona bile yetişemiyorum eksik gedik kalıyor bezini değiştir yemeğini yedir uyut enerjim olursa az da oyun oynuyoruz üzerindeki uyku tulumunu bazen nerdeyse dörde kadar çıkartamıyorum ev işi yürüyüş yemek bunları yapamıyorum herşeyi geçiştiriyorum idare eder vaziyette bırakıyorumBizim de heryerimiz ağrıyor ama başka bir çocuk daha olunca naz yapamıyorsun. Esim yalnız olsa hicbir şey yapmazdım ,ev de daha az kirlenirdi ama ,sağlık olsun
Ela ismi çok güzel ve asil elalar hep ayrı bi havası olan kızlar bence karar vermişsin kafanı bulandırma bu saatten sonra ha mavi de çok güzel ve farklı ama iki isim birlik olmamışKızlar ya içim, duygularım çok karışık. Simdi ben 8 yıl önce bebeğim kiz olsa adını Ela koyacaktım,çok sevdiğim bir isim aslında. Ama bu bebeğim de hamile kalmadan Mavi dedim, ama çok yorum aldım, falan filan etkilendim vazgeçtim. Çok değer verdiğim birisi de Mavi diyince Jean markasını hatırlatıyor dedi .Herhangi bir polemik olmasin dedim ,çünkü oğlumdan biliyorum bu isim ,soyisim olayları ilkokulda tam bir travmaya dönüşebiliyor.Kisa isimleri seviyorum ,net isimleri.Iki isim sevmiyorum bir de.Ama Mavi icimde kalacak gibi ,sırf icimde kalmasin diye iki isim koysam Ela Mavi ,ikisi de renk olunca bir değişik oluyor.Cikolata ,kapı süsü, kiyafet her sey hazır ama ben gene karıştımof ne zor ya.
Çok minişmiş yavrumBenimde var hemde benimki 20 aylık ama ben ona bile yetişemiyorum eksik gedik kalıyor bezini değiştir yemeğini yedir uyut enerjim olursa az da oyun oynuyoruz üzerindeki uyku tulumunu bazen nerdeyse dörde kadar çıkartamıyorum ev işi yürüyüş yemek bunları yapamıyorum herşeyi geçiştiriyorum idare eder vaziyette bırakıyorum
Ya neden bilmiyorum ,iki isme ön yargım var ,hadi onu aştım diyelim ,icimde kalmasın diye .Ama iki isim olacak ikisi de renk olunca komik olacak iste o da ayrı bir dert
GunaydiiinGünaydın kızlarBugün terapi günü 45 dakika rahatlamak için 690 TL ödeyeceğim hayırlı olsun
Günaydın, penguen gibi de olsa bir saat yürüdük geldik kızımla, hava mükemmel, çok mutlu oldum. Rüyamda kızım doğmuştu, yanımda kimse yoktu ama ben emziriyordum falan ,vay be diyorum tek başıma ne güzel becerdim, bakıyorum kızıma.Ama rüyamda da yüzünü hatırlamıyorum
Gunaydiiin
Simdiden bi rahatlama gelmistir heralde
Iyi dayanmissin kiz valla ben olsam gece yerdimSahurda tost yaptım bizimkilere nasıl canım çekti resmen tost diye uyandım şimdi mutfağa dalacağum
Benim bugun kontrolum var kizlaaar 2 bucukta2de gider nstye gireriz ayyy cok merak ediyorum ne alemdeyiz acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?