Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.
Canım valla doktor özellikle el kol ve ayaklar kaşınıyor diye bana test yaptı karın çevresini maalesef bilmiyorumBende de kaşıntı oluyor ya dün bacaklarım kaşındı baya bi hatta ama karın çevresi göğüs etrafı falan kaşınınca ben kuruluğa yoruyorum yağlanıyorum ama bu durumdan da endişelenmek mi lazımmış
Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.
Canım valla doktor özellikle el kol ve ayaklar kaşınıyor diye bana test yaptı karın çevresini maalesef bilmiyorum
Ayak bileğim ve bacaklarım canım ama dediğim gibi tam bilmiyorum doktora bi danış istersen sen deAyak derken taban mı bacaklar mı canım
Ben de 12sinde gideceğim ve çatı muayenesi olcak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar sonuçlarıma baktı doktor kolestaz değil ayın 12sinde gideceğim çatı muayenem olacak. Cildiyeye yönlendirdi.
İnşallah canımBen de 12sinde gideceğim ve çatı muayenesi olcak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benimki 38 de çatı diyor yaaa. Baksa da rahatlasamBen de 12sinde gideceğim ve çatı muayenesi olcak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de 12sinde 36+6 oluyorum hastaneye de o zaman karar vereceğizBenimki 38 de çatı diyor yaaa. Baksa da rahatlasam
Oy masallah neguzel kilo almis ya 4 gunde :)Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.
Normal alttan muayene şeklinde oluyormuş canım. Bazıları zorlanıyormuş bazılarının çok rahat geçiyormuş bakalım bizim nasıl geçecekBenimki tam 36+0 da yapıyor çatı muayenesini. Ben şey sorcam size kızlar çatı muayenesi nasıl yapılıyor?
Selam güzel kızlar, bakalım günlüğümüzde neler var
Bugün is yaptım, kendimi yordum canım valla,sen nasılsın?Nerdesin şekerim yoksun bugün tükkanı ben açtım
Bugün is yaptım, kendimi yordum canım valla,sen nasılsın?
Aynen bu hızda giderse ve beklerse 40 haftayı 4 kilo üstü olacakOy masallah neguzel kilo almis ya 4 gunde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?