2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Bende de kaşıntı oluyor ya dün bacaklarım kaşındı baya bi hatta ama karın çevresi göğüs etrafı falan kaşınınca ben kuruluğa yoruyorum yağlanıyorum ama bu durumdan da endişelenmek mi lazımmış

Canım valla doktor özellikle el kol ve ayaklar kaşınıyor diye bana test yaptı karın çevresini maalesef bilmiyorum

Maaşallah bebişe 4 günde yarım kiloooo

Daha önce ben ilaç kullanımına bağlı yaşamıştım karaciğer değerlerim fırlamıştı karın göbek çevrem belim öyle kaşınmıştı ki kızarıyordu dal dal kaşıdıkça ama şuanki öyle gibi degil kızarıklık döküntü yok ama bende takip edeyim bakalım

Kızlar sonuçlarıma baktı doktor kolestaz değil ayın 12sinde gideceğim çatı muayenem olacak. Cildiyeye yönlendirdi.

Kızlar sonuçlarıma baktı doktor kolestaz değil ayın 12sinde gideceğim çatı muayenem olacak. Cildiyeye yönlendirdi.
Ben de 12sinde gideceğim ve çatı muayenesi olcak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Benimki tam 36+0 da yapıyor çatı muayenesini. Ben şey sorcam size kızlar çatı muayenesi nasıl yapılıyor?

Oy masallah neguzel kilo almis ya 4 gunde :)

Benimki tam 36+0 da yapıyor çatı muayenesini. Ben şey sorcam size kızlar çatı muayenesi nasıl yapılıyor?
Normal alttan muayene şeklinde oluyormuş canım. Bazıları zorlanıyormuş bazılarının çok rahat geçiyormuş bakalım bizim nasıl geçecek

Selam güzel kızlar, bakalım günlüğümüzde neler var

Kızlar maşallahınız var yürüyüş yapıyorsunuz ev işi yemek yapıyorsunuz ben hiçbirşeyi tam yapamıyorum belden aşağı tüm kemiklerim ağrıyor çok ilginç yerlerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…