Iyi dayanmissin kiz valla ben olsam gece yerdim
Ayagiyla durtuyodur alttan kesinKesin yerdim de
Eşşek sıpası kaburgama biyerini dayadı kesin solda böyle kalp ağrısı gibi bi sancı ölüyorum sandım nefes alamadım falan bi an yemeğe adapte olamadım
Ayagiyla durtuyodur alttan kesinbenimkide yapiyo bildigin kemigimde hissediyorum o uzvunu bazen. Ayak diye tahmin ediyorum
Dogsunlarda gostercez biz onlara tepiklemeyi isircam ayaklarini hep
Evet altta hickiriyorsa yine donmus demek ki asagidadir kafasiAhh çok ahdım var kıçına iki saplak vuracam önce sonra ayaklara inerizbiraz vahşileşebilirim
Kafası yukarı dönmüştü şimdi bence yine döndü sol aşağıda hıçkırıyo sıpa 2gündür, ayaklarıda kimbilir nereye tepiyor valla çok merak ediyorum şuan pozisyonunu.
Sorma kız 690 her ay rahatlamama bir yardımcı oluyor ki sormaGunaydiiin
Simdiden bi rahatlama gelmistir heralde
Benimki son 1 aydık dönmüş aşağıda kafası ve kafayı öyle bir gömmüş ki asla başka pozisyonlara girmiyor geri dönmek falan asla yok. Ama ayakları ile kaburgamı olsun midemi olsun deşiyorEvet altta hickiriyorsa yine donmus demek ki asagidadir kafasibenimkide en son asagidaydi kafasi hickiriklari asagida hissediyorum bakalim bugun nerdeymis göreceğiz
Bi hatirlatin bence annenizin odediginiSorma kız 690 her ay rahatlamama bir yardımcı oluyor ki sormaşaka bir yana annem ödüyor yıllardır terapi ücretimi ama nedense kayınvalideme dert olmuş durumda. Gitme diye yırtınıyor hayır acaba kocam verse parasını napcak ayılıp bayılır herhalde
Ayy gecmis olsun. Astiminiz falan var miydi? Bende de olmustu boyle ama benim astimim vardi hava vermislerdi bana ventolinle birlikte kullanmistim duzelmisti.Günaydın kızlar bende 2 hafta önce grip olmstm oğlumdan gecmisti test vermistim korona degiliz grip 3 4 gunde gecti cigerlerim miras kaldi 2 haftadir direniyorum bugun göğüs doktoruna gidecegim hiril hiril ötüyorum yattigimda boģmaca gbi öksürüyorum dün en berbat gunumdu annem sirtima viks surdu o mu kabartti hepten noldu bilmedim bu saate kadar 2 saat bile uyuyamadim endiseleniyorum antibiyotik yazarsa bisey olurmu diye kendi doktorumada yazdim bakalm ic diyecekmi
bazı antibiyotikler zorunlu kalındığında kullanılıyor gebelikte doktorunuza danışmanız iyi olmuş. öksürüğe en iyi bal, karabiber, limon zencefil karışımı. iksir gibi birşey gerçektenGünaydın kızlar bende 2 hafta önce grip olmstm oğlumdan gecmisti test vermistim korona degiliz grip 3 4 gunde gecti cigerlerim miras kaldi 2 haftadir direniyorum bugun göğüs doktoruna gidecegim hiril hiril ötüyorum yattigimda boģmaca gbi öksürüyorum dün en berbat gunumdu annem sirtima viks surdu o mu kabartti hepten noldu bilmedim bu saate kadar 2 saat bile uyuyamadim endiseleniyorum antibiyotik yazarsa bisey olurmu diye kendi doktorumada yazdim bakalm ic diyecekmi
Yok canım söyledim ama taktı kadınBi hatirlatin bence annenizin odediginibelki oglusu oduyor saniyordur
Ayy gecmis olsun. Astiminiz falan var miydi? Bende de olmustu boyle ama benim astimim vardi hava vermislerdi bana ventolinle birlikte kullanmistim duzelmisti.
Cok gecmis olsun benim covid biteli bir ay oldu ,halen öksürüyorum, dikişler gelmeden öksürük gitse iyi olur.Senin hırıltı da varsa ihmal etme aman ,inşallah sifa olurGünaydın kızlar bende 2 hafta önce grip olmstm oğlumdan gecmisti test vermistim korona degiliz grip 3 4 gunde gecti cigerlerim miras kaldi 2 haftadir direniyorum bugun göğüs doktoruna gidecegim hiril hiril ötüyorum yattigimda boģmaca gbi öksürüyorum dün en berbat gunumdu annem sirtima viks surdu o mu kabartti hepten noldu bilmedim bu saate kadar 2 saat bile uyuyamadim endiseleniyorum antibiyotik yazarsa bisey olurmu diye kendi doktorumada yazdim bakalm ic diyecekmi
Ayyyy ne güzel benim de Cumartesi ama daha çokkkkk var ,resmen bir ay bekledim yahu.Bana erken gel falan da demediler acaba nst ye bağlar miki 36+3 olacak gittigimdeBenim bugun kontrolum var kizlaaar 2 bucukta2de gider nstye gireriz ayyy cok merak ediyorum ne alemdeyiz acabaaa
Olsa ben de hüpletirdim ama eve kaşar ve ekmek sokmuyorum artık, en son 1.5 kilo aldım tost yüzünden. Makinayi da dolabın arkasına koydurdum kocamaKesin yerdim de
Eşşek sıpası kaburgama biyerini dayadı kesin solda böyle kalp ağrısı gibi bi sancı ölüyorum sandım nefes alamadım falan bi an yemeğe adapte olamadım
Kuzum valla çok çabuk kilo alıyorlar herhalde bu haftada benimki 4 günde 500 gram alarak 2900 oldu. İnşallah seninki de kocaman olmuştur 1 aydaAyyyy ne güzel benim de Cumartesi ama daha çokkkkk var ,resmen bir ay bekledim yahu.Bana erken gel falan da demediler acaba nst ye bağlar miki 36+3 olacak gittigimdeben de azıcık erken mi gideyim ki bilemedim.Ay cok merak ediyorum kac kilo oldu ,ne durumda.Malum anasi 6 kilo aldı, en son 4 tu gene 6ya fırlamış
Valla bizimkiler diyo nstye girecegin zaman yarim saat erken gelin diye. Sizinkiler demediyse onlarin sorunu yaniAyyyy ne güzel benim de Cumartesi ama daha çokkkkk var ,resmen bir ay bekledim yahu.Bana erken gel falan da demediler acaba nst ye bağlar miki 36+3 olacak gittigimdeben de azıcık erken mi gideyim ki bilemedim.Ay cok merak ediyorum kac kilo oldu ,ne durumda.Malum anasi 6 kilo aldı, en son 4 tu gene 6ya fırlamış
Yok astimim falan ama eskidende bekarken falan cok olurdum boyle hic olmuyordu smdiyi buldu saglam usutmusum heralde vallahi umarim caresi bulunur mafoldm yaBi hatirlatin bence annenizin odediginibelki oglusu oduyor saniyordur
Ayy gecmis olsun. Astiminiz falan var miydi? Bende de olmustu boyle ama benim astimim vardi hava vermislerdi bana ventolinle birlikte kullanmistim duzelmisti.
Ah ahh denemem mi denemedogim kalmadi oksurmekten öte o ciger dolulugu beni mafettibazı antibiyotikler zorunlu kalındığında kullanılıyor gebelikte doktorunuza danışmanız iyi olmuş. öksürüğe en iyi bal, karabiber, limon zencefil karışımı. iksir gibi birşey gerçektendenemelisinz. bi de bitkisel öksürük şurupları var onları danışabilirsnz.
Evet var hiril hiril hemde dopdolu göğsüm yok gecmiyor artk sinir sistemim bozuldu yattigim an bogmacayim sanki insallah şifa bulurumCok gecmis olsun benim covid biteli bir ay oldu ,halen öksürüyorum, dikişler gelmeden öksürük gitse iyi olur.Senin hırıltı da varsa ihmal etme aman ,inşallah sifa olur
Bulunur bulunur. Drlar yonlendirir. Kar zarar hesabi yapiyorlar zaten. Eger antibiyotik vs icmen gerekiyorsa icmemen daha kotu olur.Yok astimim falan ama eskidende bekarken falan cok olurdum boyle hic olmuyordu smdiyi buldu saglam usutmusum heralde vallahi umarim caresi bulunur mafoldm ya
Ben direkt doğuma gideceğim galibaValla bizimkiler diyo nstye girecegin zaman yarim saat erken gelin diye. Sizinkiler demediyse onlarin sorunu yanikendi randevulari aksar ama artik 36+3te de alsin nstye yani dogurcan yakinda bi nstye girmeden dogurma dikidik dikidik dikidik o kalp atislarini bi dinle hele bide hickiriga denk gelirsen insan nasi sevindirik oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?