• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.

Bende de kaşıntı oluyor ya dün bacaklarım kaşındı baya bi hatta ama karın çevresi göğüs etrafı falan kaşınınca ben kuruluğa yoruyorum yağlanıyorum ama bu durumdan da endişelenmek mi lazımmış

Bende de kaşıntı oluyor ya dün bacaklarım kaşındı baya bi hatta ama karın çevresi göğüs etrafı falan kaşınınca ben kuruluğa yoruyorum yağlanıyorum ama bu durumdan da endişelenmek mi lazımmış
Canım valla doktor özellikle el kol ve ayaklar kaşınıyor diye bana test yaptı karın çevresini maalesef bilmiyorum

Sağolun kozlar hastaneden şimdi çöktüm yakındaki bir cafeye geldim. Sonuçlar 16.30da çıkacak. Ama 1 tahlil istemiş o Ankara’ya gidecek onun sonucu 4 güne çıkacak. Bebeğe baktı doktor 2900 olmuş. 34+6dayım. 4 gün önce 2400dü. Baya hızlı kilo almış. Bütün ölçümleri ileride çıktı. Kafa çevresi 36+1 karın çevresi 35+5 uyluk kemiği 36+6 çıktı.

Maaşallah bebişe 4 günde yarım kiloooo 🧿🧿💃

Daha önce ben ilaç kullanımına bağlı yaşamıştım karaciğer değerlerim fırlamıştı karın göbek çevrem belim öyle kaşınmıştı ki kızarıyordu dal dal kaşıdıkça ama şuanki öyle gibi degil kızarıklık döküntü yok ama bende takip edeyim bakalım

Kızlar sonuçlarıma baktı doktor kolestaz değil ayın 12sinde gideceğim çatı muayenem olacak. Cildiyeye yönlendirdi.

Benimki tam 36+0 da yapıyor çatı muayenesini. Ben şey sorcam size kızlar çatı muayenesi nasıl yapılıyor?

Oy masallah neguzel kilo almis ya 4 gunde :)

Benimki tam 36+0 da yapıyor çatı muayenesini. Ben şey sorcam size kızlar çatı muayenesi nasıl yapılıyor?
Normal alttan muayene şeklinde oluyormuş canım. Bazıları zorlanıyormuş bazılarının çok rahat geçiyormuş bakalım bizim nasıl geçecek🤷🏻‍♀️

Selam güzel kızlar, bakalım günlüğümüzde neler var

Kızlar maşallahınız var yürüyüş yapıyorsunuz ev işi yemek yapıyorsunuz ben hiçbirşeyi tam yapamıyorum belden aşağı tüm kemiklerim ağrıyor çok ilginç yerlerim ağrıyor

Back