- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
HahhahaYataktan kalkıldı salon koltuğuna devrinildi
Bu da benim pazar aktivitem anlık
Çok haklısın canım. Aslında hep fazla araştırmak, teknoloji bizi böyle yapıyor. Yoksa dediğin gibi benim annemde diyor kaç kiloluk kovalarla gezerdik , ne ağır işler yaptım hicbir şey olmadı siz çok narinsiniz falan diyeYa ben bunları anneme söyledikçe ağzı açık kalıyor yahu diyor herkes her türlü yattı, her isi yaptı, hamilelik bu kadar abartılacak bir sey değil ,abartma diyor bana.Eskiden kim biliyormuş bunları. Simdi tabi ki bilim daha yol gösterici ama çokta takılmamak lazım. Uyusan bile ,bilinçaltın seni o şekilde uzun süre durdurmaz.Tam olmasa da ben de bazen yuzustune yakin pozisyonda yatiyorum çünkü ben normalde tamamen yüzüstü uyuyan biriyim. Allah her şeyi oyle mükemmel yaratmış ki istesekte çoğu zaman onlara zarar veremeyiz.Annem kardeşime 9 aylik hamileyken mutfak dolabının üstünü silmeye çıkmış ve ordan düştü, o gürültüyü hatırlıyorum, düşerken bir sürü darbe de almıştı. Menisküsü halen yırtık mesela ama bu düşme doğumu bile başlatmadı, o kadar sert düştüğü halde.Ha tabi olacaksa oluyor o da gene rabbimin taktiri.Bunlar icin üzme kendini
Canım nasılsın bi bakayım dedim doğurdunmu naptın die ama az kalmış maşallahYaaa nasıl uyudun öyleee havaya kalkmadın mıben top yutmuş gibiyim ya istesem de yatamam heralde böyle kazalar için hamile yastığı çok iyi aslında istesen de yatamazsın izin vermez sende de bi şey olmamıştır canım merak etme zaten sıvı içindeler, rahatsız olunca da ortalığı ayağa kaldırıyolar valla bak uyandırmış senii küçük bey
Onların durumu da çok normal değil, benimki de çok normal değilÇok haklısın canım. Aslında hep fazla araştırmak, teknoloji bizi böyle yapıyor. Yoksa dediğin gibi benim annemde diyor kaç kiloluk kovalarla gezerdik , ne ağır işler yaptım hicbir şey olmadı siz çok narinsiniz falan diye
Kızlar eşim bugün bana robot süpürge aldıo kadar mutlu oldum ki köpek olan evde şart resmen acı çekiyordum
Hayırlı olsun canimm :) bana da bebisi öğrenince hediye olarak almış çok iyi bir şey inan. Kahve içerken evin temizlenmesi fena motive :))Kızlar eşim bugün bana robot süpürge aldıo kadar mutlu oldum ki köpek olan evde şart resmen acı çekiyordum
Ben de öyleyim vallahi :) nazlanmıyorum desem de istemsiz nazlanıyorumOnların durumu da çok normal değil, benimki de çok normal değilben 9 aydır prenses sendromundan çıkamadım ama vallahi bilerek yapmiyorum ,olmuyor yani.
Cocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin olunGözün aydın valla bende istiyorum hep yerine bişey çıkıyo kalıyo bize şart artık bebekli eve
Evlenince robot almıştı eşim, doğuruncafa dyson bekliyormCocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin oluncunku cocugun yerde o kadar cok dokuntusu oluyor ki onlari toplamadan robot calistirilmiyor. E onlari toplamiskende kablosuz supurgeyle yarim saatte butun evi supuruyosun
Valla kuzum aynen şart ama xiaominin en ucuzunu alacaktım 2in 1 essantial olanı sorduk adam her yere çarptığını söyledi biz de xiaomi vacuum pro modelini aldık. Sen de alırsan dikkat et lazer modelli haritalayabilenden al.Gözün aydın valla bende istiyorum hep yerine bişey çıkıyo kalıyo bize şart artık bebekli eve
Aynen kuzum ya ben haftada 2 gün dip köşe yaparım bu günlük olarak üstünden geçer diye düşünüyorumHayırlı olsun canimm :) bana da bebisi öğrenince hediye olarak almış çok iyi bir şey inan. Kahve içerken evin temizlenmesi fena motive :))
Bendede xiaomi mop pro p var gayet iş görüyor 1,5 senedir. Hergün çalışıyor kuzumValla kuzum aynen şart ama xiaominin en ucuzunu alacaktım 2in 1 essantial olanı sorduk adam her yere çarptığını söyledi biz de xiaomi vacuum pro modelini aldık. Sen de alırsan dikkat et lazer modelli haritalayabilenden al.
Valla dyson diyorsan ona daha var tatlım o çok pahalıCocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin oluncunku cocugun yerde o kadar cok dokuntusu oluyor ki onlari toplamadan robot calistirilmiyor. E onlari toplamiskende kablosuz supurgeyle yarim saatte butun evi supuruyosun
Aynen benim aldığım da o kuzu bak bundan siyah modeliBendede xiaomi mop pro p var gayet iş görüyor 1,5 senedir. Hergün çalışıyor kuzum
Kızının hatrına üçüne beşine bakmaz artıkValla dyson diyorsan ona daha var tatlım o çok pahalı
Bendede beyaz var aynısının kuzum. Hatta şu an çalışıyorAynen benim aldığım da o kuzu bak bundan siyah modeli
Cocuklu eve kablosuz supurge daha cok sart emin oluncunku cocugun yerde o kadar cok dokuntusu oluyor ki onlari toplamadan robot calistirilmiyor. E onlari toplamiskende kablosuz supurgeyle yarim saatte butun evi supuruyosun
Bir dyson bekleyende benEvlenince robot almıştı eşim, doğuruncafa dyson bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?