Benimki de bunun beyazıAynen benim aldığım da o kuzu bak bundan siyah modeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bunun beyazıAynen benim aldığım da o kuzu bak bundan siyah modeli
Valla ilk aldığımızda eşimle bir süre nasıl süpürdüğünü şaşkınlıkla izlemiştikBir de şu eşimin inadını kırsam asla kabul etmiyor o aletin geçerli bir temizlik yapabildiğinebu kadar kullanan kadın yalanmı atacak diyorum, e kimse kazıklandım diyemiyor tabi diyo
![]()
Aynen kuzum ya ben haftada 2 gün dip köşe yaparım bu günlük olarak üstünden geçer diye düşünüyoru
Benm eşim evlendiğimizde bi ay falan direndi almadı. Ama baktı evde temizlik bitmiyorBir de şu eşimin inadını kırsam asla kabul etmiyor o aletin geçerli bir temizlik yapabildiğinebu kadar kullanan kadın yalanmı atacak diyorum, e kimse kazıklandım diyemiyor tabi diyo
![]()
Benimki de bunun beyazıÇook memnun kalcaksın
![]()
Hahahah evin demirbaşları belli olduBir dyson bekleyende ben![]()
Ah süpürge kardeşliğide yükleniyoorHahahah evin demirbaşları belli oldudyson alırsanz haber et yavrumo.
Sancilarim durdu ama hala kullanıyorum. Sanırım risksiz haftaya gelene kadar devam ettirecek. Korkmayın inşallah hakkımızda en hayırlısı olur. Pek stres yapmayın kendinizi de yormayin. Kalacaktır inşallah biraz daha sizinle. Ama ciğer geliştiriciler de gayet ise yaramıştır merak etmeyin. Doktorunuz sizi sıkı takibe alıp yapmanız gerekenleri söyleyecektir zatenMerhabalar arkadaşlar, ben normalde Haziran annelerindenim ama ikiz olunca inşallah Mayıs ortalarını görürüz diyorum ama kasılmalarım başladı ve şu an hastanede yatıyorum. Nidicard başlandı , ciğer geliştirici yapıldı, kasılmalar durursa taburculukta nidicard vermeyecekler anladığım kadarıyla. Sanırım bu grupta bu ilacı kullanan birçok kişi var. Ne kadar süre kullanmanızı istedi doktorunuz? 1 gün daha fazla dursalar kardır diye düşünüyorum ve korkuyorum açıkçası![]()
Bende de xiaomi dreame var kuzular aşırı memnunum aynı anda hem süpürme hem silme yapıyo asla halıları ıslatmadanBendede xiaomi mop pro p var gayet iş görüyor 1,5 senedir. Hergün çalışıyor kuzum![]()
Teşekkür ediyorum cevabınız için. İnşallah sancılar durursa taburculukta bana neden vermeyecekler onu anlamlandıramadım. Sorduğumda riskli bir ilaç, nasılsa ciğer geliştirici de yapıldı dediler sadece. 30.haftadayım bu arada benSancilarim durdu ama hala kullanıyorum. Sanırım risksiz haftaya gelene kadar devam ettirecek. Korkmayın inşallah hakkımızda en hayırlısı olur. Pek stres yapmayın kendinizi de yormayin. Kalacaktır inşallah biraz daha sizinle. Ama ciğer geliştiriciler de gayet ise yaramıştır merak etmeyin. Doktorunuz sizi sıkı takibe alıp yapmanız gerekenleri söyleyecektir zaten
Odada çok halı varsa daha çabuk bitiyor sarjı. Bi de ben turboda süpürtüyorum genelde o da çabuk bitiriyor sarjı. Benm salonu tek sarjda ancak süpürüyor. Normal boyuttaki odalarımı 2 oda falan süpürüyor sanrm. Hemen hemen belki üçü zorlar.Kızlar peki sizdeki model tek şarjla kaç mt 2 süpürüyo sizin evleri bikerede bitiriyomu?
Bendeki model de sizinki ile aynı kızlar N NeessAynen benim aldığım da o kuzu bak bundan siyah modeli
Odada çok halı varsa daha çabuk bitiyor sarjı. Bi de ben turboda süpürtüyorum genelde o da çabuk bitiriyor sarjı. Benm salonu tek sarjda ancak süpürüyor. Normal boyuttaki odalarımı 2 oda falan süpürüyor sanrm. Hemen hemen belki üçü zorlar.
Bendeki model de sizinki ile aynı kızlar N NeessKadindiyorki eşim sürpriz olarak aldığı için siyah almış ben olsam beyaz alırdım hep toz oluyor üstü
P Purple07 canım benim evim 160 m2 2 kere süpürüyor şarjı bitince kendiliğinden şarj olup sonra temizliğe kaldığı yerden devam ediyor ben de turboda çalıştırıyorum en güçlü modu o olduğu için
![]()
Bizim ev 2+1 kuzum 41 dakika temizlik yapmış bugün şarjı da güzel gidiyo temizliği de güzell ben de roborockla bunun arasında kalmıştım. Mop pro 2 mi dream mi diye sorduğunda satıcıya direk bunu diyolar yoksa ben de mop pro bakıyodum. Kızlar daha iyi bilir silmesi biraz sıkıntı heralde onun halıları ıslatıyomuş dediler
Benimki de oyuncak diyoduBir de şu eşimin inadını kırsam asla kabul etmiyor o aletin geçerli bir temizlik yapabildiğinebu kadar kullanan kadın yalanmı atacak diyorum, e kimse kazıklandım diyemiyor tabi diyo
![]()
Bizim ev 2+1 kuzum 41 dakika temizlik yapmış bugün şarjı da güzel gidiyo temizliği de güzell ben de roborockla bunun arasında kalmıştım. Mop pro 2 mi dream mi diye sorduğunda satıcıya direk bunu diyolar yoksa ben de mop pro bakıyodum. Kızlar daha iyi bilir silmesi biraz sıkıntı heralde onun halıları ıslatıyomuş dediler![]()
Benimki ıslatmıyor ama kuzum bilemedmBizim ev 2+1 kuzum 41 dakika temizlik yapmış bugün şarjı da güzel gidiyo temizliği de güzell ben de roborockla bunun arasında kalmıştım. Mop pro 2 mi dream mi diye sorduğunda satıcıya direk bunu diyolar yoksa ben de mop pro bakıyodum. Kızlar daha iyi bilir silmesi biraz sıkıntı heralde onun halıları ıslatıyomuş dediler![]()
Evi bitirmesi biraz evin yapıısylada alakalı kuzum benm 4+1 230 mt imkansız bitirmesi.Evet ozmn yeterli gayet
Tek seferde evi bitirmesi güzel olur
Roidmi ile roborock arasındayım mop pro bana küçük gelir gibime geldi dream in de bataryası daha güçlü bakalım hangisi var kısmetimizde
Adamı bi ikna edeyimde![]()