Canım serumdan ve yatmaktan direkt şişiyorsun ben de öyle oluyor ,damar yolu direkt ödem yapıyorBende ilkinde de hiç ödem şişlik olmamıştı ama çok ilginç doğumdan sonra odada çekindiğim resimlerde bakıyorum yüzüm gözüm şiş sadece sonrasında biraz oldu
Valla şaka maka 36ya kadar dayanacak öyle ya da böyle. Kalp krizi sebebi sıpa yalaçin hanım vagzeçti sanırım annesine şaka yapmışşükür canım benm.
Canım serumdan ve yatmaktan direkt şişiyorsun ben de öyle oluyor ,damar yolu direkt ödem yapıyor
Aynen ,ağla zırla,millet gibi süslenip gülerek girmedim ki ,girerken ağladım, çıkarken ağladımDimi olabilir
Bide orda geceden uykusuzluk, ağlamanın etkisi vs de var ama baya pembe şiş bi suratım yani
Aynen ,ağla zırla,millet gibi süslenip gülerek girmedim ki ,girerken ağladım, çıkarken ağladım
Ben de istiyorumÜf evet yaa.. gece 1 den sabah 9 a kadar bekletildim insanda tipmi kalır ztn gram uyku yok, sancı endişe yorgunluk.. bu sefer öyle rahat süslenip gitmek istiyorum gerçekten bi sürpriz olmasın inşallah
Burdayım canım burdayım bir köşede takipteyim
Kızlar size hiç göbüş fotisi atmadığımı farkettim buyrun 34+2 de Laçin hanım etkili göbüşüm
Kızlar bu arada Laçin hanım 2 günde 250 gram alarak 2400 oldu bi maşallahınızı alırız
Valla tüm doktorlar erkek bebek gibi çok hareketli diyor erkek Fatma doğurcam herhalde kuzumMaaşallah sizeerkek bebek göbeği gibi seninde aşağıda göbüşün ❤ benimde biraz öyle aşağıda göğüs altım boş gibi ama daha yayvan seninki top gibi valla
Aynen kuzum 2135den 2380e çıkmış alıyor tam gazHadi yAa okadar hızlandı demekOzmn ben bigünde 300 gram aldıysam çocukta almıştır bi sevindim dur
Kac ile başlamıştınKızlar bu arada tartıldım 69.15 olmuşum. Herhalde 72 ile falan doğuma gitcem.
67 ile başladım kuzum. 6. Aya kadar kustuğumdan 63e düştüm şimdi 69.15 işte.Kac ile başlamıştın
Maşallah tatlım çok hoş çıkmışsın. Etek falanKızlarselam , nasılsınız bayağdır göbiş güncellemesi paylaşmadım cok mu kilo almısım ya bi bakın 33+1 13-14kilo aldım
Ayy çok teşekkür ederim dha tatlıları vardı Ama eşim var yanımdaMaşallah tatlım çok hoş çıkmışsın. Etek falanben tayt eşofman dışında bişey giymiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?