2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bende ilkinde de hiç ödem şişlik olmamıştı ama çok ilginç doğumdan sonra odada çekindiğim resimlerde bakıyorum yüzüm gözüm şiş sadece sonrasında biraz oldu
Canım serumdan ve yatmaktan direkt şişiyorsun ben de öyle oluyor ,damar yolu direkt ödem yapıyor

laçin hanım vagzeçti sanırım annesine şaka yapmış şükür canım benm.
Valla şaka maka 36ya kadar dayanacak öyle ya da böyle. Kalp krizi sebebi sıpa ya daha doğmadan endişeden öldürüvercek bizi. Annem diyor götünü şaplaklayacağım doğsun da diyor

Dimi olabilir
Bide orda geceden uykusuzluk, ağlamanın etkisi vs de var ama baya pembe şiş bi suratım yani
Aynen ,ağla zırla,millet gibi süslenip gülerek girmedim ki ,girerken ağladım, çıkarken ağladım

Aynen ,ağla zırla,millet gibi süslenip gülerek girmedim ki ,girerken ağladım, çıkarken ağladım

Üf evet yaa.. gece 1 den sabah 9 a kadar bekletildim insanda tipmi kalır ztn gram uyku yok, sancı endişe yorgunluk.. bu sefer öyle rahat süslenip gitmek istiyorum gerçekten bi sürpriz olmasın inşallah

Kızlar size hiç göbüş fotisi atmadığımı farkettim buyrun 34+2 de Laçin hanım etkili göbüşüm

Eklentiler

• 5E890F94-0BC2-46C9-8CEE-9E517BCDFA28.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 78
Üf evet yaa.. gece 1 den sabah 9 a kadar bekletildim insanda tipmi kalır ztn gram uyku yok, sancı endişe yorgunluk.. bu sefer öyle rahat süslenip gitmek istiyorum gerçekten bi sürpriz olmasın inşallah
Ben de istiyorum

Kızlar size hiç göbüş fotisi atmadığımı farkettim buyrun 34+2 de Laçin hanım etkili göbüşüm

Maaşallah size erkek bebek göbeği gibi seninde top gibi göbüşün var benimde biraz öyle aşağıda göğüs altım boş gibi ama daha yayvan

Maaşallah size erkek bebek göbeği gibi seninde aşağıda göbüşün benimde biraz öyle aşağıda göğüs altım boş gibi ama daha yayvan seninki top gibi valla
Valla tüm doktorlar erkek bebek gibi çok hareketli diyor erkek Fatma doğurcam herhalde kuzum teşekkür ederiz

Kızlar bu arada tartıldım 69.15 olmuşum. Herhalde 72 ile falan doğuma gitcem.

Kızlar selam , nasılsınız bayağdır göbiş güncellemesi paylaşmadım cok mu kilo almısım ya bi bakın 33+1 13-14kilo aldım
Maşallah tatlım çok hoş çıkmışsın. Etek falan ben tayt eşofman dışında bişey giymiyorum

Maşallah tatlım çok hoş çıkmışsın. Etek falan ben tayt eşofman dışında bişey giymiyorum
Ayy çok teşekkür ederim dha tatlıları vardı Ama eşim var yanımda ya arada evde giyin foto çekin keyıfli oluyo enerjin yükselir güzellik sen ztn bana göre kilo almamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…