2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar selam , nasılsınız bayağdır göbiş güncellemesi paylaşmadım cok mu kilo almısım ya bi bakın 33+1 13-14kilo aldım
Yooo hiç de çok değill zaten belli bi haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence, ben de öyle oldu yanii. 200 gr daha alırsam tam 10 kilo almış olucam bende
Gayettt hoşsun bence canım sadece göbüş var bacaklarım falan ince

Evet larissa’cım kilo alımım yavaşladı bundan sonra kilo almadan bitrmek istiyorum ama bu cok zorTatlı bsyler yemediğim gün yok neden se bu ara tatlış istiyo canımm

Ayy çok teşekkür ederim dha tatlıları vardı Ama eşim var yanımda ya arada evde giyin foto çekin keyıfli oluyo enerjin yükselir güzellik sen ztn bana göre kilo almamışsın
Canım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorum

Canım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorum
Bence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden dehemde antalyadasınnn ben ıstanbuldaym dün hva müthiş ti kaçırmak istemedim

Bence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden dehemde antalyadasınnn ben ıstanbuldaym dün hva müthiş ti kaçırmak istemedim
Evet kuzum antalyadayım konyaaltında oturuyorum Evim denize 15 dakika yürüyerek arada çıkıp yürüyorum iyot kokusu missss Haftalık hava durumu da şöyle atayım aslında yarından itibaren elbiseye geçiş yapabilirim

Eklentiler

• F1B0898A-1D8E-4D78-9B78-A944F5669877.png
    332,2 KB · Görüntüleme: 81
İki foti arasındaki 2.5 kiloluk farkı bulun hanımlar

Eklentiler

• B6326B76-69CA-4975-BDB3-F4B718FE7E7F.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 115
  • B1AA15F1-E80D-413D-B9D5-CC6CA8B7E8B6.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 119
Ay ne güzel o konya altının deniziii. 1 kere girdim ama en sevdiğim denizlerden diii

2.5 kilonun hepsii göbeğe gitmişşş direk bebişe maşallahh
Ay evet allahtan ödem falan toplamadım kuzum ya ellerim kollarım bacaklarım falan aynı sabit duruyor göbüş şişti sadece

talena çok güzelsin canım maaşallah
Çıtır hamişlerim benim
Teşekkür ederimm o senin güzelliğin eşimle var yanyana cok tatlılar aynı gün cekıldık onlarda harıka da eş kişisi kzıyo story ble atamıyorum nazar deger askm koyma askm bi göbeğimi koyuverdim tam kız anası di mi yuvarlak koca bi karın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…