Yooo hiç de çok değill zaten belli bi haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence, ben de öyle oldu yanii. 200 gr daha alırsam tam 10 kilo almış olucam bendeKızlarselam , nasılsınız bayağdır göbiş güncellemesi paylaşmadım cok mu kilo almısım ya bi bakın 33+1 13-14kilo aldım
Evet larissa’cım kilo alımım yavaşladı bundan sonra kilo almadan bitrmek istiyorum ama bu cok zorYooo hiç de çok değill zaten belli bi haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence, ben de öyle oldu yanii. 200 gr daha alırsam tam 10 kilo almış olucam bende
Gayettt hoşsun bence canım sadece göbüş var bacaklarım falan ince
Canım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorumAyy çok teşekkür ederim dha tatlıları vardı Ama eşim var yanımdaya arada evde giyin foto çekin keyıfli oluyo enerjin yükselir güzellik sen ztn bana göre kilo almamışsın
Bence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden deCanım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorum
Evet kuzum antalyadayım konyaaltında oturuyorumBence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden dehemde antalyadasınnn ben ıstanbuldaym dün hva müthiş ti kaçırmak istemedim
Ay ne güzel o konya altının deniziii. 1 kere girdim ama en sevdiğim denizlerden diiiEvet kuzum antalyadayım konyaaltında oturuyorumEvim denize 15 dakika yürüyerek arada çıkıp yürüyorum iyot kokusu missss Haftalık hava durumu da şöyle atayım aslında yarından itibaren elbiseye geçiş yapabilirim
2.5 kilonun hepsii göbeğe gitmişşş direk bebişe maşallahhİki foti arasındaki 2.5 kiloluk farkı bulun hanımlar
Evet canım ben de çok seviyorumAy ne güzel o konya altının deniziii. 1 kere girdim ama en sevdiğim denizlerden diii
Ay evet allahtan ödem falan toplamadım kuzum ya ellerim kollarım bacaklarım falan aynı sabit duruyor göbüş şişti sadece2.5 kilonun hepsii göbeğe gitmişşş direk bebişe maşallahh
Benm heryerim yanıyorYa kızlar benim ayaklarımın altı yanıyo resmen buzlu suya basasım var
Benm heryerim yanıyorvücut sıcaklığım çok yükseldi. Sürekli yanıyorum.
Birkaç saat önce buzlu içeceğin içindeki buzları yedimBende öyle yaa nolduk böylesoğuk şeyler yiyip içmekten boğazım tırtlayacak az kaldı
Teşekkür ederimm o senin güzelliğin
Müthiş çok güzelll ama yaBende bunu dün çekmiştim
meme ve göbekten ibaretim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?