Teşekkür ederimm o senin güzelliğineşimle var yanyana cok tatlılar aynı gün cekıldık onlarda harıka da eş kişisi kzıyo story ble atamıyorum nazar deger askm koyma askm bi göbeğimi koyuverdim tam kız anası di mi yuvarlak koca bi karın
Müthiş çok güzelll ama yamaşallah sana ,göğüsler epey büyümüş evet süt fln geldi mi hiç ıslaklık?
Mavi mavi damarlar cok yoğun gözüküyo yüzeyden ama yok dha gelmediYok gelmedi hiç ya baktım geçenlerde meraktan azcık sıktım ama yok fazla da ellenmez ztn
Senden geldi mi?
Aman sen cok ellesmeBenim memem kaşınıyor kaşıyınca da süt geliyor
Ben de yanıyorumm gece yatarken kısa kolluyla yatmak falan kesmiyo geceliğe geçtim resmen ayaklarımı da dışarı çıkarıyorumYa kızlar benim ayaklarımın altı yanıyo resmen buzlu suya basasım var
Ben de yanıyorumm gece yatarken kısa kolluyla yatmak falan kesmiyo geceliğe geçtim resmen ayaklarımı da dışarı çıkarıyorum
Ay bir üstü açık uyuyanda benOff valla başımıza vurdu iyice ateş
Benkiii asla yorgana sarınmadan uyuyamayan titrek insan aynı dedigin gibi atıyorum ha bire üstüm açık uyumuşum resmen 2 gündür
İyiki ağustosa falan denk gelmedik biz
Vallahi ayni terleyip aciyorum bide karin gobek ortada ki üşüyekli bi tipimdir pikeyle yatar oldum o bile cok geliyor bende kendime sasiriyorumAy bir üstü açık uyuyanda ben
Eşim bile şok oluyor sana noldu diye
Kanımız kaynıyor resmenn
Ay evet bi de yaz hamileliği elbise falan diyodukOff valla başımıza vurdu iyice ateş
Benkiii asla yorgana sarınmadan uyuyamayan titrek insan aynı dedigin gibi atıyorum ha bire üstüm açık uyumuşum resmen 2 gündür
İyiki ağustosa falan denk gelmedik biz
Ay banada hic mi hic gecmedi mart ayi nisan ayi su gbi gecsin insallahAy bu arada sonunda Nisan geldi kızlar şükürMart sanki 1 yıl falan sürdü gibi geldi bana
Çok doğru dedinAy bu arada sonunda Nisan geldi kızlar şükürMart sanki 1 yıl falan sürdü gibi geldi bana
işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş.Bugün eşim evde yürüyüşü 1 saate çıkaracağım kilitlenir falan kalırsam, çağırıveririm
işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş.çoğumuz nisanda ama ben mayısta inş zaten mayısın sonu görünüyor. nisanda gelmesin kızım.
ay bana geçen bi köpek dadandı. 1 saat beraber yürüdük sonra beni eve bıraktı çok komiktiminnoşlar sağlıkla gelsin canım. Eşim de geldi ,belki köpek çıkar diye gitmediğim bir park vardı, oraya gittik ,tam bir saat yürüdüm, efsane iyi geldi.Aksam da iyi oluyor.
işe başlayınca sabah yürüyüşlerimin yerini akşam yürüyüşleri aldı o da fena olmuyormuş.çoğumuz nisanda ama ben mayısta inş zaten mayısın sonu görünüyor. nisanda gelmesin kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?