2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben kayınpederimi azcık tanıyorsam hizmet bekler yardım mardım etmez.
Yahu yaşlı adam yardım etse ne kadar edecek.Elin karnında, artık lohusa sayılırsın ne alaka kayinpederle ,tobe estağfurullah, hayatta yanımda en son isteyeceğim kişi. Su an sana gelecek kişi doğum olursa sana ve bebeğe bakacak kişi olmalı.Ara kayinvalideni ben kp ne yapayım sakın gelmesin de

Valla eşime attım topu dedim baban sakın gelmesin gelecekse de annen ile beraber gelsinler yok annen gelemeyecekse kimse gelmesin dedim. Anneme de çok kızdım. Tutturmuş onlar da bi işin ucundan tutsunlar diye. Ya ben kimseyi arayıp gel git demedim. Beni strese sokmayın ya

Çin takvimi diyorum ben 3 günü degerlendirdim hergün hangisi tuttu bilemem kız oldu ama cin takvimi yuzde 90 in uzerinde tutuyor yumurtlama gunu olunca erkek oluyo diyorlar kizlar daha dayanikliyms erkeklerden ama daha yavaslarmis erkeklerde dhahızlı o yuzden kız isteyenler yumusrtlama gunu birlikte olmuyorlar falan aman ben allaha biraktim gonlume gore verdi bosverin bu isleri

Ah canim ahh cok iyi anliyorum seni ben ilk gebeligimde neler gordum yasadim annemden beklemedigim seyler gorunce cok pskolojim bozuldu bu gebelikte herkesee yasak koydm kmse gelmesin dedikce milletin gelesi tuttu kimseden bi beklentiye girme aslinda annenin kimseye birakmamasi lazim su durumda ama o boyle tercih ediyorsa kendinide uzup beklentiye girme bosver esinle.birlikte halledin sıkma canını geldiklerinde hersey daha kotu olabiliyor boyle durumlarda

O da bende tutmadı

Şimdi evdeyim ya bakıyorum şişiyor toplaşıyor ama şükür sancı yok yatıyorum full. Çok teşekkür ederim canım benim

Ayy şükür hadi çıkmışsın sesin çıkmayınca doğurdun mu ki dedik inşallh tekrar olmaz canım biraz daha dursun sabırsız cimcime

Kaynanan yoklamış seni resmen Pinky93
Acaba annen geliyormu ki diye zarflamış heralde yok gelmeyin annem gelcek demeni beklemiş bakmış sen gel diyosun geri vites çünküüüğ öyle desen de bu sefer ben teklif ettim kabul etmedii diye dolaşırdı ortada
Ay çok saçma ya gerçekten allah kimseye muhtaç etmesin çok sinir oluyorum böyle muhabbetlere boşver sen şuan hepsini takma kafaya

Bugün sesin çıkmıyor

Canım annem biletini erkene aldı şimdi. Kayınvalidem de aradı cuma gününe izin almaya çalışacakmış.

Diğer kızlarda yok ,herkes geziyor anlaşılan

Onu da araştırdım onda da tutmayan çok insan var tesadüf bence

Sizin genelde tansiyonunuz dusuk degermi yoksa surekli dusuyormu. Benim hamilelikte basladi ac kaliyim yada hizli bisey yapiyim markete gidiyim hemen dusuyor ve kendimi yere yapiscak gibi hissediyorum. Kendimi iyi hissederken bile tansiyonum 8/5
Bende 3 aylık gebeyim aynı sizin gibi hemen nabzım çok hızlı atıyor böyle bi fenalasiyorum ne yaptınız siz

Benim yumurtlamadan önce de yumurtlamayı takip eden süreçte de ilişkim oldu yumurtlama dönemini telefondan programla takip ediyordum ordan biliyorum ama cinsiyetin bunlarla bir ilgisi olduğunu pek sanmıyorum açıkçası

Günaydın ay günlükte kilo kaybı diyor ,hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…