• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar 👧 selam , nasılsınız bayağdır göbiş güncellemesi paylaşmadım 😀cok mu kilo almısım ya bi bakın 🥰🤦‍♀️ 33+1 13-14kilo aldım 😩
Yooo hiç de çok değill zaten belli bi haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence, ben de öyle oldu yanii. 200 gr daha alırsam tam 10 kilo almış olucam bende 🤫
Gayettt hoşsun bence canım sadece göbüş var bacaklarım falan ince 💕

Yooo hiç de çok değill zaten belli bi haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence, ben de öyle oldu yanii. 200 gr daha alırsam tam 10 kilo almış olucam bende 🤫
Gayettt hoşsun bence canım sadece göbüş var bacaklarım falan ince 💕
Evet larissa’cım kilo alımım yavaşladı bundan sonra kilo almadan bitrmek istiyorum ama bu cok zor😍🤦‍♀️Tatlı bsyler yemediğim gün yok neden se bu ara tatlış istiyo canımm🥰

Ayy çok teşekkür ederim dha tatlıları vardı Ama eşim var yanımda 🥰 ya arada evde giyin foto çekin keyıfli oluyo enerjin yükselir güzellik sen ztn bana göre kilo almamışsın😍
Canım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorum 😍

Canım valla antalyadayım ben havalar azcık daha ısınsın diye bekliyorum elbise giycem inşallah. Hamileliğimde elbise giymek çok istiyorum nasıl olcak acaba diye hevesleniyorum 😍
Bence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden de😍hemde antalyadasınnn ben ıstanbuldaym dün hva müthiş ti kaçırmak istemedim😍

Bence havalar hazır ısınmışken giyin süslen foto cektir son günler kuzum bunların hepsi hatıra bebeklerimizle aynı beden de😍hemde antalyadasınnn ben ıstanbuldaym dün hva müthiş ti kaçırmak istemedim😍
Evet kuzum antalyadayım konyaaltında oturuyorum ☺️ Evim denize 15 dakika yürüyerek arada çıkıp yürüyorum iyot kokusu missss ☺️ Haftalık hava durumu da şöyle atayım 🤤 aslında yarından itibaren elbiseye geçiş yapabilirim 🥰

Eklentiler

• F1B0898A-1D8E-4D78-9B78-A944F5669877.png
    F1B0898A-1D8E-4D78-9B78-A944F5669877.png
    332,2 KB · Görüntüleme: 81
İki foti arasındaki 2.5 kiloluk farkı bulun hanımlar
😂😂😂😂😂

Eklentiler

• B6326B76-69CA-4975-BDB3-F4B718FE7E7F.jpeg
    B6326B76-69CA-4975-BDB3-F4B718FE7E7F.jpeg
    76,8 KB · Görüntüleme: 115
  • B1AA15F1-E80D-413D-B9D5-CC6CA8B7E8B6.jpeg
    B1AA15F1-E80D-413D-B9D5-CC6CA8B7E8B6.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 119
Evet kuzum antalyadayım konyaaltında oturuyorum ☺️ Evim denize 15 dakika yürüyerek arada çıkıp yürüyorum iyot kokusu missss ☺️ Haftalık hava durumu da şöyle atayım 🤤 aslında yarından itibaren elbiseye geçiş yapabilirim 🥰
Ay ne güzel o konya altının deniziii. 1 kere girdim ama en sevdiğim denizlerden diii🥰

2.5 kilonun hepsii göbeğe gitmişşş direk bebişe maşallahh😀🧿🧿
Ay evet allahtan ödem falan toplamadım kuzum ya ellerim kollarım bacaklarım falan aynı sabit duruyor göbüş şişti sadece 😍

talena talena çok güzelsin canım maaşallah🧿🥰
Çıtır hamişlerim benim 💃
Teşekkür ederimm o senin güzelliğin🧿 eşimle var yanyana cok tatlılar aynı gün cekıldık onlarda harıka da eş kişisi kzıyo story ble atamıyorum 🙏🏻🧿😍 nazar deger askm koyma askm bi göbeğimi koyuverdim tam kız anası di mi yuvarlak koca bi karın😍🤦‍♀️

Back