Görürse belki sizede tahminde bulunurYaa benimde Çarşamba günü randevum ikili test yapılacak ama cinsiyet söyler mi bilmiyorum :)))
Ay beni soğan sarımsak etkilemiyorda et ve kıyma kokusuben soğanın ve sarımsağın kokusuna hiç dayanamıyorum halaa ve yemekleri de onlarsz yapıyorumöyle yiyince koku da olmuyo ya rahatsız etmiyo. ayy bende karbonhidrat bağımlısı ya onları yemek istiyorum bende hepp. bi de ben normalde yumurtayı hiçç sevmem hep iğrenç gelir tadı bi tane tarif var anca o şekilde yiyorum, faydalı besin sonuçta bari onu tüketiyim diye. yapıştırcam şimdi linki belki yiyemeyen birilerine faydası olur
Enfes Püf Noktaları ve Teknikleriyle Mükemmel Çırpılmış Yumurta Yapma Rehberi - Yemek.com
Temelde çok basit bir mantığa dayanan çırpılmış yumurta, birkaç püf noktası ve tekniğe dayandığında bir daha, bir daha yapılmak istenen bir lezzete dönüşür.yemek.com
Evet ya ne yok desem çıkıyor biraz geriden geliyor benim belirtilerkuzu sen neye yok desen 1-2 hafta sonra seni buluyoro yüzden şş deme deme zaten 45 kilosun inşallah bi an önce geçerde kilo vermezsin ya. halsiz oluyo insan. bi de aç karnına su içme demişti benim doktorum. özellikle midenin bulandığı anlarda illa su içiyim dersen iyice bulanır demişti.
doktoruna yaz istersen bi ilaç falan bi şey verir belki de senin de çözümün prilamdır
Yalnız değilsiniz benim de artarak devam ediyor 12.haftalara gelindiğinde azalacak denmişti öyle avuttum kendimi ama nerdeMilletin mide bulantısı hafiflediği haftada benmki pick yaptı yemek yiyemez oldumaşırı kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor. Bende bi terslik var
Bende biraz daha avutayım kendimi diyordumYalnız değilsiniz benim de artarak devam ediyor 12.haftalara gelindiğinde azalacak denmişti öyle avuttum kendimi ama nerde
o zaman tam sana göre bu tarif asla yumurta tadı gelmiyor krem peynir gibiYumurta konusnda bnde zorlanıyorum ztn sevmezdim bakayım tarifine. Süt falan da içemiyorum ceviZden bademden bıktım öğ geldi artk ne yiyeceğiz ne kaldı allahımşöyle iştahlı yemek yemeyi özledimm
tiksidiren şeylere hiç bulaşma derim kuzu iyice tiksindircez kendimizi bu sefer ve hiç yiyemicez diye korkuyorum bende. su bende de aynı şekilde dışardan falan geldiysem anca bi susuyorum o zaman istekli içebiliyorumAy beni soğan sarımsak etkilemiyorda et ve kıyma kokusuaman Allahım 2 gün önce ıspanak yemeği yapıcaktım eşim seviyor diye hadi lezzet versin diye kıyma koyayım dedim koymaz olaydım 6.haftadan beri ne et pişirebiliyorum ne kıymalı şeyler. 11+4 olduk bugün şu güne kadar yararlı yediğim tek şey bir kaç kahvaltılık, meyve, çorba birde 2-3 defa bir bardak süt içebildim bu. Su bile içemiyorum günde 1 bazen 2 bardak ancak. 12den sonra daha güzel besleniriz inşallah
senin baby önce haftadaşlarına bakıyo anasını bezdiren ne varsa not alıyo sonra uygulamaya geçiyoEvet ya ne yok desem çıkıyor biraz geriden geliyor benim belirtilerbirkaç gün daha geçsin dayanamazsam prilam aklımda.
aklımda sende dünden berii nerden geldi bu soğuk algınlığı yaa. şuan kendimi senin yerine koyuyorum şu bulantılarla çekilcek dert değil gerçekten. inşallah bebiko seni iyileştirir içerdenTeşekkür ederim evet var olmazsa yarın sabah içerim valla bu halde soğuk almak bedenen zaten yıpratıyor ama psikolojik olarak da yıprattı beni 2 günde
Bende 6.haftadan 8. Haftaya kadar dayanmaya çalıştım ama yok 9.haftada pik yapıyormuş sanırım birde üstüne soğuk algınlığı yaşayınca prilama başladım tamamen kesmedi ama biraz daha idare eder hale geldi çok şükür prilam zaten ilaç bile değilmiş içinde bulantının geçmesine yarayan vitaminler varmış. İnşallah sizin daha çabuk geçer giderEvet ya ne yok desem çıkıyor biraz geriden geliyor benim belirtilerbirkaç gün daha geçsin dayanamazsam prilam aklımda.
Yeşil mercimek mantıklı bir kez denemiştim pek yiyemedim bu hafta yine deneyeceğim canım bakalım. Nisan annelerinde denk geldim 14. Haftalarda olmasına rağmen bulantısı devam edenler varo zaman tam sana göre bu tarif asla yumurta tadı gelmiyor krem peynir gibiay ben de ben de gerçekten midemin kazınmasından ve bi şey yiyememekten bıktım, eskiden canımızın bi şey çekmesi ve yiyebilmemiz lüksmüş diyorum bazen
tiksidiren şeylere hiç bulaşma derim kuzu iyice tiksindircez kendimizi bu sefer ve hiç yiyemicez diye korkuyorum bende. su bende de aynı şekilde dışardan falan geldiysem anca bi susuyorum o zaman istekli içebiliyorumo yüzden yumurta yiyim bari dedim. etten alamadığın proteini de yeşil mercimekten alabilirsin aslında şimdilik. ondan tiksinmiyorsan onu dene canım. inşallah haftalar geçtikçe azalıcak diye umut ediyorum
senin baby önce haftadaşlarına bakıyo anasını bezdiren ne varsa not alıyo sonra uygulamaya geçiyoşu bulantılar içindeyken bile insanın tek derdi onlar iyi olsun dimi. pıt diye adapte olduk anneliğe
kızlar bi şey farkettim 2 nisan ramazan başlangıcı 2 mayıs bayramın 1. günüymüşben bebişimin 40. haftayı bekliceğini hiç düşünmüyorum, tahmini 11 mayıs ama 39. haftada bile gelse bayram bebişi olur bayram bebişleri gelebilir yani her birimizden
Bizde geçen gün eşimle onu konuştuk doğum bayrama ya da arefe gününe denk gelirse babalık izinleri bayram tatiliyle arada kaynar mı diyekızlar bi şey farkettim 2 nisan ramazan başlangıcı 2 mayıs bayramın 1. günüymüşben bebişimin 40. haftayı bekliceğini hiç düşünmüyorum, tahmini 11 mayıs ama 39. haftada bile gelse bayram bebişi olur bayram bebişleri gelebilir yani her birimizden
zaten çook az bir yüzde tahmin edilen günde doğuyormuşAy Larissa seninki gerçekten bayram bebişi olabilir, benim Mayıs sonu gözüküyor şimdilik ama ben de o kadar beklemeyeceğini düşünüyorum bebişin zaten umudum da beklememesi yönünde. Eşimin doğum günü 11 Mayıs, bizim bebiş o gün doğarsa pek sevinirim ben
ben de doktorum izinde olur mu acaba derdine düştümBizde geçen gün eşimle onu konuştuk doğum bayrama ya da arefe gününe denk gelirse babalık izinleri bayram tatiliyle arada kaynar mı diyeramazan bayramında her türlü ortalarda yokuzda kurban bayramında 2-3 aylık oluyorlar biraz birşeylere alışmış oluruz artık
Onu bende düşündüm ya bayramlarda doktor hemşire personel sıkıntısı yaşanabiliyormuş gerçi daha çok var zaman yaklaşınca doktorumuzla a planı b planı şeklinde karar veririz artıkzaten çook az bir yüzde tahmin edilen günde doğuyormuşinşallah o tarihte doğar da çifte kutlama olur ya gerçekten
ben de doktorum izinde olur mu acaba derdine düştümhahah yalnız ben de arefe günü doğmuşum tüm büyükler hastaneye beni görmeye gelmiş, şimdi aynı şey benim bebişimde olursa hem çok komik hem çok güzel olur bi yandan
Benmkinin aklı başına sonradan geliyorsenin baby önce haftadaşlarına bakıyo anasını bezdiren ne varsa not alıyo sonra uygulamaya geçiyoşu bulantılar içindeyken bile insanın tek derdi onlar iyi olsun dimi. pıt diye adapte olduk anneliğe
canm benm 6. Haftada bişey yoktu 7 nin sonlarında başladı şimdi baya var. Şimdi 9 dayım gerçekten pik yaptıBende 6.haftadan 8. Haftaya kadar dayanmaya çalıştım ama yok 9.haftada pik yapıyormuş sanırım birde üstüne soğuk algınlığı yaşayınca prilama başladım tamamen kesmedi ama biraz daha idare eder hale geldi çok şükür prilam zaten ilaç bile değilmiş içinde bulantının geçmesine yarayan vitaminler varmış. İnşallah sizin daha çabuk geçer gider
Sorma canım benim bir bilsem nerden geldiğini dikkat de ediyorum ama mevsim geçişleri beni fena yakaladı dün geceden beri ağlıyorum psikolojim bu kadar ağrıyı aynı anda kaldırmadı hormonlar da malumaklımda sende dünden berii nerden geldi bu soğuk algınlığı yaa. şuan kendimi senin yerine koyuyorum şu bulantılarla çekilcek dert değil gerçekten. inşallah bebiko seni iyileştirir içerden
Ağlama kuzum ya üzülürüm. Geçecek max sürdüğü beş gün soğuk algınlığınınSorma canım benim bir bilsem nerden geldiğini dikkat de ediyorum ama mevsim geçişleri beni fena yakaladı dün geceden beri ağlıyorum psikolojim bu kadar ağrıyı aynı anda kaldırmadı hormonlar da malum
Bunhaftada normal bence benim de öyleydi. 10 a girmemle azaldıMilletin mide bulantısı hafiflediği haftada benmki pick yaptı yemek yiyemez oldumaşırı kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor. Bende bi terslik var
2 gun iyi oluyorum dedim valla beni son iki gundur cok saglam vurdu 10’a girdim banamisin demiyor. Umarim azalir bir an onceBunhaftada normal bence benim de öyleydi. 10 a girmemle azaldı
İnşallah bizimde azalırBunhaftada normal bence benim de öyleydi. 10 a girmemle azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?