• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bir de depend migrosta indirimde, geçen e bebekte kalmamıştı bugün görünce istedim sanal marketten .Oğlumda da kullanmıştım lohusa iken en ise yarayan sey bence depend.

Ay evet M Mvikdn yazmışken aklıma geldi kızlar, Z zahrada en çok dependle rahat ediyorum dedi, gümüş kapak, göğüs ucu çıkarıcı, lansinoh göğüs kremi bunları kesin alıyosun dedi bana 😅bi de günlük giydiği pijamalar sıkmış, gecelik daha rahat demişti. aklında olan almayı düşünen varsa bi yararı olur belkii

Kizlaar 3 gundur grip gibiydim. Kizim krese basladi. O hasta oldu once. Ondan da bana bulasti.
Haftasonu da yeğenimin dogum gunu vs olacakti kalabaliga girme durumu vardi bi test yaptirayim dedim. Birde ne goreyim covidmisim 🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅
Mayis annelerinden ne cok covid olan olduk ya. Valla ayni grip gibi geçiyor kizlar. Bu covid ayni gribe donmus 😅 halsizim burnum tikali vs. Bunuda atlatiriz insallah..

Canım geçmiş olsun 😔 hafifçe atlatırsın inşallah bikaç güne🙏 Allaha emanet olun

Kizlaar 3 gundur grip gibiydim. Kizim krese basladi. O hasta oldu once. Ondan da bana bulasti.
Haftasonu da yeğenimin dogum gunu vs olacakti kalabaliga girme durumu vardi bi test yaptirayim dedim. Birde ne goreyim covidmisim 🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅
Mayis annelerinden ne cok covid olan olduk ya. Valla ayni grip gibi geçiyor kizlar. Bu covid ayni gribe donmus 😅 halsizim burnum tikali vs. Bunuda atlatiriz insallah..
Gecmis olsun canim benim de izolasyonda yarin son günüm, benimki bir tık daha zor geçti ama çok şükür hastanelik falan olmadik bu da bitti.En korktuğum hastanelik olmaktı. Bebislerimizin hatrina Allah yardim ediyor

Gecmis olsun canim benim de izolasyonda yarin son günüm, benimki bir tık daha zor geçti ama çok şükür hastanelik falan olmadik bu da bitti.En korktuğum hastanelik olmaktı. Bebislerimizin hatrina Allah yardim ediyor
Oh gecmis gitsin olsun bi daha gelmesin. Insallah bebislerimiz karnimizda bagisiklanmistir. Dogduklarinda karsilasmazlar bu hastalikla insallah. Bizde bir daha olmayalim insallah cok amin

Kızlar ben bu yaz tatili aklımdan bile geçirmiyorum.Sizleri cesur kalbinizden öpüyorum ve şunu da gördüm ki cesur olanlar ,mutlu olmaya niyeti olanların gerçekten işleri rast gidiyor🥰 eşlerinizi de sizleri de tebrik ederim,neden olmasın ki, ben istesem bile eşim beni bin tane senaryo ile vazgecirir
Valla aynı benim eşim..ama ben bu kdr pimpiriğe karşıyım,en güncel konumuz bu hatta yorumlarınızı beklerim kızlar!? yazlığımız var cok şkür annemde kyvalidemde yazlıkları aynı yerde ordan tanısıklık olmustu..annemde kalıyoruz evım var şükür,eşim dıyorkı bu yaz yazlıga zor gderız dedımkı saçmalama iki anne de orda neden ki! En yakın hastane 25-30 dk surer saglık ocagı var kucuk yer ,ya bısy olursa ya cocugu bsy ısırırsa yenıdogan 3 aylıktan önce yolculuk yapmak rısklı ,4 -4.5saatlık bı mesafe gıtmemiz gerek ya yollarda bişy olursa dedım sacmalama denızımıze gırerız ben rahatlarım bebegm uyurken ıkı dk annem drur,aksamları yürüyuse ckarz bebegımzle,tertemız hava mis gbi millet yazlık kiralıyor biz 2-2.5 aylık olucak bulundugumuz yere en yakın hastane 25 dk fln surer dye eşim cok pimpirik yaptı zor gideriz dyo hep çevre bence duyduklarından!

Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Çok geçmiş olsun ama böyle farklı farklı doktorlara degılde dırek kendi doktorunuza yönelin kesinlikle..her doktorun yorumu farklıdır cok geçmiş olsun riskli bi drum varsa yatış gerekebilir ama,.

Valla aynı benim eşim..ama ben bu kdr pimpiriğe karşıyım,en güncel konumuz bu hatta yorumlarınızı beklerim kızlar!? yazlığımız var cok şkür annemde kyvalidemde yazlıkları aynı yerde ordan tanısıklık olmustu..annemde kalıyoruz evım var şükür,eşim dıyorkı bu yaz yazlıga zor gderız dedımkı saçmalama iki anne de orda neden ki! En yakın hastane 25-30 dk surer saglık ocagı var kucuk yer ,ya bısy olursa ya cocugu bsy ısırırsa yenıdogan 3 aylıktan önce yolculuk yapmak rısklı ,4 -4.5saatlık bı mesafe gıtmemiz gerek ya yollarda bişy olursa dedım sacmalama denızımıze gırerız ben rahatlarım bebegm uyurken ıkı dk annem drur,aksamları yürüyuse ckarz bebegımzle,tertemız hava mis gbi millet yazlık kiralıyor biz 2-2.5 aylık olucak bulundugumuz yere en yakın hastane 25 dk fln surer dye eşim cok pimpirik yaptı zor gideriz dyo hep çevre bence duyduklarından!
Sizinki daha da abartıymış ,sonuçta eviniz var ,düzeniniz var.Bizimki otel tatili olacak o yuzden ,bir de iki çocuk

Sizinki daha da abartıymış ,sonuçta eviniz var ,düzeniniz var.Bizimki otel tatili olacak o yuzden ,bir de iki çocuk
Yaa otel tatili düşünmedim yazlığımıza gideriz annem babam olucak yakınlarımız hep orda 1. Derece kayınvalıdemlerınde orda benim içinde rahat olur hem bıraz rahatlarım.. zor bi gebelik gecırıyorum basından beri🥲cok şükür suan iyiyimm🧿bebeğim 2-2.5 aylık olunca gidilebilir diye düşündüm tertemiz hava mis gbi deniz baktım bebegım cok agladı degısıklık ıyı gelmedı donerım evıme dedım ama bakalım eşim pek yanaşmıyor.. kim ne dediyse neyden etkilendiyse.. umarım aşabiliriz bu konuyu🙏🏻

Çok geçmişş olsun kuzumm grip gibi geçsinn yeterki🙏🏻 Bol bol C vitamini alın dinleninn..atlatırsınız çabucak..

Eşiniz bi tık abartmş 🙈 yazlık varsa daha iyi olur tabi annelerle beraber bebiş denize bile gireer iyice sıcaklar olduğunda. Onun içinde sizin içinde çok güzel olur. Lohusayken eve kapanmak depresyon sebebi. Bi de bizim doğum ayımız bence olabilecek en güzel ay. Hamilelik kışa denk geldi zaten rahat ettik. Ablamın üçüncü triwmesterları hep yaza denk gelmişti dehşet ödem oldu ve karnı isilik oldu aylarca☺️🥲 ve çocuk hava güzelken doğacak. Üşüttük derdi olmayacak. Bence bu avantajlarımızın sefasını sürmemiz lazm🥰

Benim kardeşim mayıs doğumlu ve biz kardeşim 1 aylıkken tutmuştuk yazlığı 26 sene önce 😅 çünkü güzel deniz havasında çocuk büyütmek varken neden istanbulda evin içinde çocuk büyütelim? Artık her yeeer hastane dolu zaten. Bizde de hem kv hem annemlerde yazlık var. Ben haziran gibi havalar tam güzelleşince direk yazlığa yerleşmeyi düşünüyorum hatta. Aynen dediğin gibi yardımcı olucak bisürü insan var hep bir elden büyür çocuk güzelce d vit alır, sabahları temiz havada yürüyüşümüzü yaparız biz dinleniriz yemeğiydi bilmem nesiydi, evde tek kalmamış oluruz vs vs o kadar artısı varki benim gözümde. Kandır eşini mutlaka kandırrr bu fırsat kaçmaz 😅

Benim kardeşim mayıs doğumlu ve biz kardeşim 1 aylıkken tutmuştuk yazlığı 26 sene önce 😅 çünkü güzel deniz havasında çocuk büyütmek varken neden istanbulda evin içinde çocuk büyütelim? Artık her yeeer hastane dolu zaten. Bizde de hem kv hem annemlerde yazlık var. Ben haziran gibi havalar tam güzelleşince direk yazlığa yerleşmeyi düşünüyorum hatta. Aynen dediğin gibi yardımcı olucak bisürü insan var hep bir elden büyür çocuk güzelce d vit alır, sabahları temiz havada yürüyüşümüzü yaparız biz dinleniriz yemeğiydi bilmem nesiydi, evde tek kalmamış oluruz vs vs o kadar artısı varki benim gözümde. Kandır eşini mutlaka kandırrr bu fırsat kaçmaz 😅
Ya arkadaşlar L Larissa Kadindiyorki Kadindiyorki zaten bütün herkes orda olcak elleri üstümüzde olcak abim yengem yakınımızda en yakın onların bebeği oldu,yegenım ateslenmiş bi gece çok evet doktor bulmuşlar gece eriklide cocuk doktoru komşuymuş meğerse adam en kötü dedim sorarız illaki doktor vardır yakınımzda erikli bu arada saroz erikli..cok bılındık merkezı bı yer oldu artık,annem ztn 40 ım ckana kdr yanımda olur gelır gder kynvalıde desen dbımde oturuyo ordada yazlıktada yakın bana bişy olsa onada götürüm sonra en kötüyemek derdım olmaz tertemız denıze gotururum temiz hava alır arabasyla gezdırrım yesıllık bahcemız var🥲 ben tıkılmam ıstanbulda eve kusurabkma dedım bayağ sesyükseltim koskoca yaz bıde ıkımızde yazlıkta buyumuşuz eşimde bende ben 6 aylıkkeb atmıslar denize beni yani dayanamamki insan alışkanlıklarından vazgecermi..hem 2 aylık yolculuk etmek araçla sakıncalı değil.1.5 saate bi mola verceksin emzirceksın dedim , hastane yok diyo en az yarım saat 40 dk hastane dıyo cok inatlaştı zor olur bu yaz gitmemiz dur bakalım neler olcak 👊🙄 kızdııgım şu kimi dinlemiş ne bilmiş acaba ilk cocugumuz kim demişte etkilenmiş bu cümleler nerden ,eşini dinlemıyorda 2 aylık bebeyle yolculuk yapılırmıymış?ilk bebeğimiz tabiki en iyisini düşünürüz doktora sorarız dedim en son kapattım..

Son düzenleme:
Yaa otel tatili düşünmedim yazlığımıza gideriz annem babam olucak yakınlarımız hep orda 1. Derece kayınvalıdemlerınde orda benim içinde rahat olur hem bıraz rahatlarım.. zor bi gebelik gecırıyorum basından beri🥲cok şükür suan iyiyimm🧿bebeğim 2-2.5 aylık olunca gidilebilir diye düşündüm tertemiz hava mis gbi deniz baktım bebegım cok agladı degısıklık ıyı gelmedı donerım evıme dedım ama bakalım eşim pek yanaşmıyor.. kim ne dediyse neyden etkilendiyse.. umarım aşabiliriz bu konuyu🙏🏻
2 2.5 aylik cocukla heryere gidilir duzeni oturmus olur azbucuk zaten ki ev ortami sonucta dağ basina gitmiyorsunuz ya nolacak ben oglumda uyumaz etmez diye arkadaslarimla bulusmazdim uyku saatlerinde 2. Olunca insan akillaniyormus suan heryere giderim gittigim yerde uyusun uyumazsada keyfi bilir nodunda takiliyorum bi rahatlik bi relaxlik sormayin 😂

Kızlar kızlaaar bana bir el atın😅çocuğun doğmasına iki ay kalmış biz eşimle isim konusunda anlaşamıyoruz malesef bugune kadar hep bir kızım olursa adını Eliz koyarım diye niyetlendim ama eşim istemiyor oğlumub aklına koydum senin kardeşinin adı Eliz diye oda karnıma dokunup canım kardesim elizzz diyor eşimde çocuğa ogrettin Eliz diye ben ikna olayın diye haklida🙈🙈😃başka isim onerisinde bulunuyorum bir düşüneyim diyor ben mi aceleciyim bu adamı gamsız çözemedim 🤷dün akşam Asel, Hira, İkra lina Yaren ve Ela isimlerini önerdim duseneyim diyor düşünecek tabi yine karar vermiyecek eminim buna 😏

Lohusa tacımla terliğim geldi cok beğendim bu küpeli taçları sizede fikir olur belki kızlar 😊

Eklentiler

• Screenshot_20220304-124031_Photos.jpg
    Screenshot_20220304-124031_Photos.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 49
Back