Ya işin ilginç yanı ne biliyor musun çok hareketli zaten doktor ölçümlerini bile zor yaptı, bu ara karnımda da hiç durmuyor hareket halinde ama gel gör ki teyzesi o kadar harekete yüzünü asla göstermiyor aslaYa ben de arefe günü doğmuşum kızım da anasına çekerse
Bi de nisan sonu desem 38. Hafta oluyor, mayıs ilk haftası 39valla o kadar durur mu onu da bilmiyorum ben de böyle diye diye erken doğurucam diye korkuyorum
gerekirse çiko komasına girilecek o bebelerin yüzü görüneceksütlaç kasesi gibi değil sütlaç kazanı gibi sallanacaklar kaçarı yok
Benim doktor sağ olsun hiç öyle bir şey demedi zaten geçen ay gittiğim doktor da kendi doktorum değildi perinatolog'a gitmiştim bakalım bu defa azim göstereceğini umuyorumBen doktora söyledm bunu yok görürüz o mu yaman ben mi dedigerekirse sabah akşam gelirsin ben gösterirm sana dedi. Doktorm benden daha azimli son gittiğimde sürekli yüzünü kapattı.
Dualarım seninle kuzum inşallah güzel haberler vereceksin bizeBitanem henüz çıkmadı bugün 10. İş günüydü. Herhalde cuma gününe kadar çıkar diye bekliyorum. İnşallah iyi haberleri sizlerle de paylaşacağım. Canımsınız siz
Ooyy ben onların gül cemalini yicemm
Ben de aksine 42.haftayı bile bekleyebiliriz gibi hissediyorumBende son haftalarda erken doğum korkusu başladısizdede varmı bilmiyorm benm yavrum bayramda daha anca 37 oluyor teyzosu hemen gelmesn
Ay ne güzeel bayram tatiliyle birleşiyor sizinBen ramazan da kavuşucam hatta inşallahhEn geç 39.hafta da alırım dedi ,nisanın 25 inde tam 39. Hafta oluyo inşallah ,bakalım sizler normal doğum yaparsanız ne zaman gelmeyi tercih edicek bebişler,aranızdan illa ki nisana denk gelen de olur diye düşünüyorum
Valla yüzünü açmayan ne olursa olsun yine de açmıyorDoktor isterse azmedip o yüzü açtırıyor gerçekten geçen muayenemde bunu anladımbi öncekinde uğraşmadı şuan yüz hatları oturmamştr zaten dedi geçiştirdi benim yüzüm düştü tabi bu seferkinde sağolsun uğraştı sütlaç gibi salladıkça o yüzünü kapatan minnak ellerini mecbur çekti yüzünden kızım 2 saniye sonra tekrar kapadı tekrar salladı yine açtı o aralıklarda güzel resimler yakaladık tam 5 kere bi güzel çalkaladı her seferinde mecbur çekti elini yüzünden , ilkinde hatta esnedi eşim vidyoya çekmişti o anı izleyp duygulanıyorum çocğu uykusundan dürte dürte uyandırdık diye
Yaa bize doğuma kadar idare edebileceğimiz bir iki pozcuk versinler yeter kuzumOoyy ben onların gül cemalini yicemm
Geçen gün keşfette denk geldim sezaryen doğumda anne diyor ki hiç göremedik yüzünübu gidişle biz
Benim de içimde güzel bir his var bence bu sefer görcez yavruşlarımızı kuzumm
Ayy evet senin resmen nisanBen ramazan da kavuşucam hatta inşallahhEn geç 39.hafta da alırım dedi ,nisanın 25 inde tam 39. Hafta oluyo inşallah ,bakalım sizler normal doğum yaparsanız ne zaman gelmeyi tercih edicek bebişler,aranızdan illa ki nisana denk gelen de olur diye düşünüyorum
Benim doktorum da uğraşıyor ya sağolsunn hatta kız olduğunu öğrendiğimizde yüzünü de atmıştım buraya hatırlıyo musun bak bende ona duygulandım şimdiDoktor isterse azmedip o yüzü açtırıyor gerçekten geçen muayenemde bunu anladımbi öncekinde uğraşmadı şuan yüz hatları oturmamştr zaten dedi geçiştirdi benim yüzüm düştü tabi bu seferkinde sağolsun uğraştı sütlaç gibi salladıkça o yüzünü kapatan minnak ellerini mecbur çekti yüzünden kızım 2 saniye sonra tekrar kapadı tekrar salladı yine açtı o aralıklarda güzel resimler yakaladık tam 5 kere bi güzel çalkaladı her seferinde mecbur çekti elini yüzünden , ilkinde hatta esnedi eşim vidyoya çekmişti o anı izleyp duygulanıyorum çocğu uykusundan dürte dürte uyandırdık diye
offff senin oğluşunun nazını yerim amaYa işin ilginç yanı ne biliyor musun çok hareketli zaten doktor ölçümlerini bile zor yaptı, bu ara karnımda da hiç durmuyor hareket halinde ama gel gör ki teyzesi o kadar harekete yüzünü asla göstermiyor asla
Ahhh keşkeeeAyy evet senin resmen nisanben kılpayı bayrama denk gelicem diye korkuyorum ama bakalım hayırlısı neyse öyle olsun sağlıkla gelsin minnaklar
Benim doktorum da uğraşıyor ya sağolsunn hatta kız olduğunu öğrendiğimizde yüzünü de atmıştım buraya hatırlıyo musun bak bende ona duygulandım şimdidetaylıda biraz rüşvet vermemiz gerekti ama yine de gördük
offff senin oğluşunun nazını yerim amakeşke birbirimizn doğumuna gitsek de şu beklemelerimizin bi tadını çıkarsak doğduklarında
Ya benim göğüslerim ciddi anlamda büyüdü yeşil yeşil damarlandı ama ben pek ellemiyorum uyarılmasın diye. Büyümesinden normal sütyenlerimi kullanmakta zorlanıyorum. Beli acayip sıkıyo daralıyorum. Braletlerim vardı lastikli onları kullanıyorum. 2 tane de emzirme sütyeni almıştım kendimden 1 beden büyük onlara mı geçsem acabaArkadaşlar demin göğüs kontrolü sırasında elime yumru geldi gibi hissettim ,emin de olamadım. Diğer göğüsüme de baktım sanki onda da oluşmuş gibi.Eşim süt bezlerinin olgunlaşması ile ilgilidir dedi ,mantıklı geldi bana.Bir kac saniyeliğine de olsa nabzim yükseldi. Allah hicbirimizi boyle sınamasın hele böyle bir dönemde.Sizlerin de göğüslerinde daha bir belirginleşme var mı acaba damar hissi olarak
30 küsürlü haftalarda tontirik yüzünü görenlerde çok belki o zaman görürüz biz deYaa bize doğuma kadar idare edebileceğimiz bir iki pozcuk versinler yeter kuzum
Yaaa amaa ben yerimm bu bebitoyuuu annesi yine göstermiş dua et ben de hiç yok30 küsürlü haftalarda tontirik yüzünü görenlerde çok belki o zaman görürüz biz de
Muaynenin başından itibaren video çekmeyi unutma ben hep öyle yapıyorum ağzını burnunu gördüm en azındandoktoruma kalırsa bomboş elle döneceğim
Bak benim tırtılıma teyzesiibaşına neler geldi dünya yansa umrunda değil
Madem rahatsiz oluyorsun geç arkadaşım.Benimkinde çok büyüme yok ama rengi koyulaştı,sanırım hissettiğim şeyde damarlar.Ilk cocugumda da olmuştur illaki ama o zaman toydum göğüs kontrolü falan aklıma bile gelmiyordu.Esime kontrol ettirdimYa benim göğüslerim ciddi anlamda büyüdü yeşil yeşil damarlandı ama ben pek ellemiyorum uyarılmasın diye. Büyümesinden normal sütyenlerimi kullanmakta zorlanıyorum. Beli acayip sıkıyo daralıyorum. Braletlerim vardı lastikli onları kullanıyorum. 2 tane de emzirme sütyeni almıştım kendimden 1 beden büyük onlara mı geçsem acaba
Videodan yakaladım yoksa bunu da zor görcektikYaaa amaa ben yerimm bu bebitoyuuu annesi yine göstermiş dua et ben de hiç yokben de yarın tam 25. haftada olacağım yüzü biraz daha oturmuştur çok heyecanlı off
Ayy evet yaa inşallah inşallah ,bayram şekeriiAy ne güzeel bayram tatiliyle birleşiyor sizinbayramda bebiş çoktaann doğmuş olcak ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?