2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay kızlaarr bebiklerimiz hıçkırdığında böyle gözüküyormuş meğeerr🥺🥺🥺

Başımın ağrısından kıvranıyorum arkadaşlar ,migrenim tuttu gene :KK43:parol da olsa içmek istemiyorum ama bu migren tuttuğu zamanlar yaşamaktan vazgeçiyorum maalesef o derece

Ne yedim de böyle kilo aldım diye düşünmelere hoşgeldinn🤣🤣 başta biraz şok oluyorsun ama sonra alışıyorsun kuzu hiçç merak etme🤪🤣
Yine de çok değil 15 günde 1 kilo ayda 2 kilo gibi düşünebiliriz bence gayet normal☺️
Su biraz soğuk ama girince alışıyosun he😂😂
Çook hamurişi yedim çook bu kilolar anca bana gelmiştir kesin 🤦🏻‍♀️
Bugün gene migrwnim

Sifa olsun🥰 en son ortaokulda galiba o kilolardaydım😅
Ben hayatımda ilk kez🤦🏻‍♀️ Evlenmeden önce 49 dan yukarıyı göremedim evlendikten sonra 52-53 max 😅
Ben en son 59'a doğru ilerliyordum tartılmamakta buldum çözümü 3 haftadır baskülün yüzüne bile bakmıyorum 😂 N Neess M Mvikdn
böyle yaratıcı çözümlerin hastasıyım 😂 bende balkona koyucam üşendiğimden ve soğuktan gidip tartılmam 🤣
bende 48 oldum kızlar :KK200::anneadayı: 3 kilo almş bulunmaktayım. idari izindeyken biraz yürüyüş yapablrm umarm havalar karlı olunca resmen kutup canlısı gibi oldum.
yürüyüşsüzlük benimde mahvediyo ya. Dün çatlicaktım artık ama çıkamıyorum her yer buzz
53 kg ne hayatımda görmedim :) boyunuz kaç acaba
160 boyum 😅 ben de hayatımda ilk kez görüyorum ama çok yavaş kg aldım ben. Hatta başlarda verdim malesef 🥺 bi sürede alamayıp yerimde sayınca doktorum kızmıştı. Neyse yüzü gülcek artık heralde 😂

Ay kızlaarr bebiklerimiz hıçkırdığında böyle gözüküyormuş meğeerr🥺🥺🥺

Yaa var ya dün akşam izledim ben de bunu bi duygulandım 🥺 ben de takip ediyorum çok tatlı bi kadın ankara’da olsam kesin ona giderdim 😅
Başımın ağrısından kıvranıyorum arkadaşlar ,migrenim tuttu gene :KK43:parol da olsa içmek istemiyorum ama bu migren tuttuğu zamanlar yaşamaktan vazgeçiyorum maalesef o derece
bence acile gidip bi parol serum taktırın yoksa bekle bekle geçmiyor o ağrı bilirim 🥺

Yaa var ya dün akşam izledim ben de bunu bi duygulandım 🥺 ben de takip ediyorum çok tatlı bi kadın ankara’da olsam kesin ona giderdim 😅

bence acile gidip bi parol serum taktırın yoksa bekle bekle geçmiyor o ağrı bilirim 🥺
Oyle mi dersin ,serum olunca etkisi farklı mi oluyor,normalde dişimin kovuguna girmez parol ,ağrım o kadar şiddetli oluyor ki.O yuzden diyorum onu içip bebeğime ilac verdiğime değmez

Oyle mi dersin ,serum olunca etkisi farklı mi oluyor,normalde dişimin kovuguna girmez parol ,ağrım o kadar şiddetli oluyor ki.O yuzden diyorum onu içip bebeğime ilac verdiğime değmez
Evet evet ben de normalde migrenim tuttuğunda migren ilacı alırdım a ile başlayan turuncu 😊 isim vermiyim şimdi ne olur ne olmaz. Ondan başkası kesmezdi. Hamilelikte 1-2 kez şiddetli migrenim tuttu ama serum parol hemen kesti çok ümitsizdim bende. Bi daha çekmem baş ağrısı valla gider taktırırım 2 dk sürüyo zaten minik bi şişe

Geçmiş olsun canım
Normalde parol hiçbişeyi kesmiyo ama şu dönemde hiç ilaç almıyoruz ya parol bile rahatlatıyor biraz bence içebilirsin aynı anda çift alırsan etki eder dr bana çekinme paroldan alabilirsin demişti benim romatizma ağrıma bile bi tık hafifletmişti

Evet evet ben de normalde migrenim tuttuğunda migren ilacı alırdım a ile başlayan turuncu 😊 isim vermiyim şimdi ne olur ne olmaz. Ondan başkası kesmezdi. Hamilelikte 1-2 kez şiddetli migrenim tuttu ama serum parol hemen kesti çok ümitsizdim bende. Bi daha çekmem baş ağrısı valla gider taktırırım 2 dk sürüyo zaten minik bi şişe
Doktora da sormadim ama parol yani bir sey olmaz herhalde.Esimi bekleyeyim madem ancak akşama, sağolasın canım

Evde tablette var ama onu denedin mi hic ,yoksa serum olunca mi daha etkili

Şu dönemde kime sorsak tek parol çıkıyo ağızlarından zaten istesekte başka ilaç yok bide minoset sanırım😕

Aiiyy ne o insan kilosu mu hemiiiide 5 aylık gebeee 48🙀🙀
Maaşallah diyim🧿
çok mide bulantım olmadığı için hiç kilo vermedm ama insan yavaş yavaş alıyor tabiki. bundan sonrası yuvarlanarak artık
Evde tablette var ama onu denedin mi hic ,yoksa serum olunca mi daha etkili
banada parol etki etmezdi gebelikte hemen kesiyor ben bile inanamıyorum bazen allah yardım ediyor diyorlar ya gerçekten inanıyorum.

çok mide bulantım olmadığı için hiç kilo vermedm ama insan yavaş yavaş alıyor tabiki. bundan sonrası yuvarlanarak artık

banada parol etki etmezdi gebelikte hemen kesiyor ben bile inanamıyorum bazen allah yardım ediyor diyorlar ya gerçekten inanıyorum.
Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanet

Ayyy içiyorsunuz yani öyle mi ben de böyle haftada 1 gün kendimi mahvediyorum ,iceyim bir tane bari.Yavrum Allaha emanet

Bende hiç içmiyordum canım ne ağrılar çektim ama bu gittigim perinatolog ikna etti beni artk çekme parol için iç dedi iki defa aldım dayanamadığımda en güvenlisi bu şuan bizim için
Yoksa ağrı çekerken psikolojk olrak daha çöküyor insan

Covid olduğumu bilmeden çok kötü olduğum 2 gün 6 saatte bir, günde 4 defa minoset içtim daha sonra ki günler baş ağrım oldu 2 tane de olsa mutlaka içtim. Çekilcek gibi olmadığında mecbur içiliyor insanın içi rahat etmiyor ama allah yardım ediyor canım keyfi içmek değil sonuçta.

Şanslısın ya gerçekten bulantısız geçmesi negüzel ben bulantıya ramen nası aldım ona inanamıyorum. Önceki hamileliğimde 48/49 kg ile hamile kalıp 60 kg civarı doğuma gitmiştim.
Şimdi 60 oldum nerdeyse daha bu ayda😒😒😒 o haneleri hayatında görmemiş biri için gerçekten inanması güç ama sende hemen verirsin düşünme hiç.

X