Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman bebeğin sağlığını düşündüğümüz için gün boyu bebekle ilgili kurduğumuz için oluyor sanırım çünkü bende bu tarz rüyalar görüyorumeşime söylediğim zamanda bir günde hayırlı birşey gör diyor gündüz kurup gece rüyasını yaşıyorsun diyor :)Kızlar çok saçma sapan bir rüya gördüm kabus hatta. Rüyamda detaylı ultrasona gidiyorum ultrason çekilirken bir anda doktor plasenta kanıyor diyor bi bakıyorum her yer kan yerde plasenta parçaları sonra bi bakıyorum yere bebek düşmüş saydam uzaylı gibi tövbe est. Ağlıyorum yaşamaz ki diyorum falan allahım uçuk çıkardım. Çok korktum.
Ben de eşime anlattım doğum videolarını izleme artık yeter dedi. Doğum videosu dediği de doğum hikayelerini anlatan youtuberları izliyorum.Her zaman bebeğin sağlığını düşündüğümüz için gün boyu bebekle ilgili kurduğumuz için oluyor sanırım çünkü bende bu tarz rüyalar görüyorumeşime söylediğim zamanda bir günde hayırlı birşey gör diyor gündüz kurup gece rüyasını yaşıyorsun diyor :)
Bencede izleme bu dönemlerde hem bebeğin için hem kendin için çünkü stres bebeği çok etkiliyor ben buna emin oldum artık ben bebeğimin kalbinde parlaklık olduğunu ogrendigimde hergun stres yapıp kuruyordum hergun ayrı saçma rüyalar goruyordum bugünlerde biraz rahat olduğum için bebeğimde kıpır kıpır bende iyiyim şükürBen de eşime anlattım doğum videolarını izleme artık yeter dedi. Doğum videosu dediği de doğum hikayelerini anlatan youtuberları izliyorum.
4 gün önce tatrtıldım. 9 kg bende sizde 2 haftada 1 kg almışsanız demek ki aynı miktarda kilo almışız hemen hemenAaa hayret kime çekmiş ki anası hiç sevmez gezmeyi
Vallahi zararlı ne varsa benimde canım çekiyo ama frenliyorum faydalı şeyleride zorla da olsa yiyorum süt ve yumurta sabahları zorla.. onun dışında çikolatalı şeylere yada tatlıya hayır diyemiyorum.. sütü de zorla nesquikle içiyorum inanırmısın yoksa ağzıma süt sürmezdim En son 8 kg almıştım 2 haftadır tartılmadım cuma günü dr da tartılıcam çıkacak herşey ortaya
Aslında baslangic kilonuz fazla degilse ,aldığınız cok fazla değil4 gün önce tatrtıldım. 9 kg bende sizde 2 haftada 1 kg almışsanız demek ki aynı miktarda kilo almışız hemen hemen
12 ocakta 53.7 olan larii bugün 26 ocak itibariyle 54.8 birden bire ne olduu bende anlamadım çok hızlı bi artış oldu N Neess M MvikdnBen de 53,7 ile kilo almamayı zorluyorum heralde 23+0 tam. 49 dan düşününce fena değil sanki aslında
Ben de 09.00 a aldım randevumu canım aç karnına çok durmamak içinn
Ne yedim de böyle kilo aldım diye düşünmelere hoşgeldinn başta biraz şok oluyorsun ama sonra alışıyorsun kuzu hiçç merak etme
Oo her gün saçma sapan bir rüyadan uyanıyorum bir stresle başka hamile arkadaşlarımdan da olabildiğini duymuştum panik yapmayın hepimize oluyor Sağlıkla gelsin bebeklerimizKızlar çok saçma sapan bir rüya gördüm kabus hatta. Rüyamda detaylı ultrasona gidiyorum ultrason çekilirken bir anda doktor plasenta kanıyor diyor bi bakıyorum her yer kan yerde plasenta parçaları sonra bi bakıyorum yere bebek düşmüş saydam uzaylı gibi tövbe est. Ağlıyorum yaşamaz ki diyorum falan allahım uçuk çıkardım. Çok korktum.
Ben dün çıkamadım bugünde çıkamayacağım sanırım eşim bu hafta öğlenci gece 11de geliyor, karlar duruyor ve her yer buz olmuş tek başıma pek cesaretim yok ama yürümediğim günlerde akşamları çok rahatsız oluyorumbende 48 oldum kızlar 3 kilo almş bulunmaktayım. idari izindeyken biraz yürüyüş yapablrm umarm havalar karlı olunca resmen kutup canlısı gibi oldum.
kar buzken çok zor yürümek. riske gerek yok. haftaya artık yürürüz inşallah. en azından iki güne bir yürümeyince kendmi çok hantal ve hazımsız hissediyorum. ne yediğim siniyor ne rahat edebiliyorum.Ben dün çıkamadım bugünde çıkamayacağım sanırım eşim bu hafta öğlenci gece 11de geliyor, karlar duruyor ve her yer buz olmuş tek başıma pek cesaretim yok ama yürümediğim günlerde akşamları çok rahatsız oluyorum
Ya ben 60 olmuşsam kesin olmuşumdur inşallah bu ay böyle biter senin için kuzuumÇözüm gibi çözüm
Ben 12 ocakta 59dum 2 gün önce tartıldım hala 59um bu ayı böyle bitirebilmeyi ümit ediyorum
Bende aynıyım yürümek gerçekten çok iyi geliyor. Bu hafta sanki göbeğimde birden büyüdü rahatsızlık x2 1-2 güne buzlar, karlar kalksında yürüyüşlere geri dönelim bu rahatsızlık hissi bitsin inşallah.kar buzken çok zor yürümek. riske gerek yok. haftaya artık yürürüz inşallah. en azından iki güne bir yürümeyince kendmi çok hantal ve hazımsız hissediyorum. ne yediğim siniyor ne rahat edebiliyorum.
Olursakta ne yapalım yapcak bir şey yok Allah büyükYa ben 60 olmuşsam kesin olmuşumdur inşallah bu ay böyle biter senin için kuzuum