2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
1 ay önce yine böyle bir şey olmuştu canım. Regl döngümden dolayı mı yaşıyorum anlamadım. Devam etmediği için korkmuyorum ama yine de bir tuhaf oluyor insan🥺
Evet kuzu olabilirr burda full kanaması devam eden ama sağlıklı gebeliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosun 🙏🏼 Sıkma canını kötü bi şey değildir ağrı sızın da yoksa 🙏🏼🙏🏼

Ben geceleri uyanıp kaşıklamıyorum ama gün içinde mutlaka kaşıklıyorum🙈🙈🙈 nutella tam bir batak🥲🥲 20.haftaya kadar tiksinmelerden, iştahsızlıktan ağzıma sürmedim artık resmen canım istiyor😅
P Purple07 ay ben nutella değilde migrostan şu lotus bisküvi kremasının başka markada muadili vardı onu almıştım başka marketlerde var mı bilmiyorum resmen ayynısı seviyosanız direk alın zevkine onu kaşıklıyorum :halay::dondurma:

Gece nerdeyse 1 saat yürümüştük eşimle eve gelince nereye yatacağımı şaşırdım öyle bir yorulmak🥲🥲 sabah 6da mutlaka lavaboya kalkardım ona bile kalkmamışım🤣🤣 uzun zaman olmuştu böyle uyumayalı😅 birde gelince farkettim minik bir lekelenme olmuş anlamadan yoruldum mu ne yaptımda oldu bilmiyorum🥺
Bişiy olmaz kuzum sen yinere takip et bazen olur öyle. Artmassa dert etmezsin.
Hahah yok yok ben de hareket kısıtlamasından değil hem göbüş hem mont valla eğilemedim yaşlı teyzeler gibiyim 😂😂 kat kat giyinince ayakkabımın fermuarı için bile eğilemedim yoksa bütün gün evde karınca gibiyim fıtı fıtı 😂
hahahah kuzum o biraz oluyor tabi🤪 lahana sarması gibi.

Evet kuzu olabilirr burda full kanaması devam eden ama sağlıklı gebeliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosun 🙏🏼 Sıkma canını kötü bi şey değildir ağrı sızın da yoksa 🙏🏼🙏🏼
Evet canım biliyorum. Bununla kalır inşallah yine. Ağrım sızımda yok çok şükür🙏🏻
P Purple07 ay ben nutella değilde migrostan şu lotus bisküvi kremasının başka markada muadili vardı onu almıştım başka marketlerde var mı bilmiyorum resmen ayynısı seviyosanız direk alın zevkine onu kaşıklıyorum :halay::dondurma:
Ay onu herkes beğeniyor bir de o batağa düşmeyeyim diye alıpta denemedim hiç😅 ama aklımda olsun denerim bakalımm

Karlı pekmeeez yiyen bir benmym🤭 kızım delirdi şu an tatlıdan sonra resmen kudurdu
Gece aklıma geldi biraz eve götüreyim de pekmezleyip yeriz bakalım nasıl oluyormuş dedim ama bi de beğenirsem canımda isterse bir daha nerden bulurum diye vazgeçtimm🤣🤣
Çok mu güzel oluyor🤤🤤
ohh yarasınn annem ne yedi de böyle oldum diye düşünsün dursun minnoş😅

Evet canım biliyorum. Bununla kalır inşallah yine. Ağrım sızımda yok çok şükür🙏🏻

Ay onu herkes beğeniyor bir de o batağa düşmeyeyim diye alıpta denemedim hiç😅 ama aklımda olsun denerim bakalımm
Düş düşşş bu batağa hep nutella olmazki canım yağız bey farklı tatları da deneyimlesin 😂😂😂
Karlı pekmeeez yiyen bir benmym🤭 kızım delirdi şu an tatlıdan sonra resmen kudurdu
kudurur tabii kesin dondurma gibi gelmiştir hem soğuk hem tatlı of 🤤

Yaaa geceleri uyanıp nutella kaşıklayan bi ben miyim yaaani:63::63:

herkes sağlıklı besleniyor şekersiz ne güzel🥸
Benim şerbetli tatlıyla aram yok yoksa kalıp kalıp sütlü çikolata yiyebilirim kendimi tutmasam 😄bir de tuzlu şeyler seviyorum ben genelde ekmek arası her şey ya da poğaça börek alayına gidiyorum sınırım yok işte hepimizin farklı handikapları olabiliyor ☺️

Bu kadar yemek muhabbetimizin ardından grubun kilo hesaplayıcısı geldi:kk77: +kac kilodasınız, arkadaşlar?

K kendimiseviyorummm canım naptın gidebildin mi hastaneye?
Benim de önümüzdeki cumaydı perşembeye alındı doktorumun ameliyatı çıkmış 1 gün daha düştük geri sayımdan 😅
Canımm sabah bir uyandım kar baya sağlam tutmuş,yollar feci gözüküyordu,riske atmaya gerek yok dedik cumaya erteledikl🙏🏻🙏🏻 Hee iyi iyi birgün bile kârdır,bebişi görmek için🙏🏻🥰🥰

Ayyy deme çokmu güzellk :kk77:Ben bi de ona düşersem vay halimee. Fındık ezmesi de yiyorum bi nutella bi o 🥴
Hatta bu sabah bi uyandım ağzımın kenarında çikolata kalmış ahahahah çocuk gibi kaçıp banyoya temizlendim🤭🤭😬😬

Bi itiraf daha ediyim bari :skandal:
Beni anca siz anlarsınız
Gece nasıl sıkışmışım çişi tutuyorum rüyadayım
Rüyamda Wc ye girdim orda girince baktım bi sıcaklık oldu bende😂😂😂 nasıl gözümü açıp yataktan fırladım bilemezsiniz kaçırıyodum resmen yakaladım ay rezillik üst baş değiştim geri yattım allahtan yatağa geçmemiş:KK14:hala gülüyorum:ıslık:

Canımm sabah bir uyandım kar baya sağlam tutmuş,yollar feci gözüküyordu,riske atmaya gerek yok dedik cumaya erteledikl🙏🏻🙏🏻 Hee iyi iyi birgün bile kârdır,bebişi görmek için🙏🏻🥰🥰
En iyisi canım ana yollar açık ama aralardan korkuyo insan 🙏🏼😅
Ayyy deme çokmu güzellk :kk77:Ben bi de ona düşersem vay halimee. Fındık ezmesi de yiyorum bi nutella bi o 🥴
Hatta bu sabah bi uyandım ağzımın kenarında çikolata kalmış ahahahah çocuk gibi kaçıp banyoya temizlendim🤭🤭😬😬
Ohhhh bi ondan bi ondan yarasııınn😂😂

Kizlar benim bebis döndü heralde hareketlerini gobek deligi hizasinda hissediyorum 😄 cok garip hareketler hissediyorum 😅 kasikta olmasindan iyi ama yinede

Gece aklıma geldi biraz eve götüreyim de pekmezleyip yeriz bakalım nasıl oluyormuş dedim ama bi de beğenirsem canımda isterse bir daha nerden bulurum diye vazgeçtimm🤣🤣
Çok mu güzel oluyor🤤🤤
ohh yarasınn annem ne yedi de böyle oldum diye düşünsün dursun minnoş😅
Kuzum belki 5-6 yıldır yememişimdir bende ama severim gerçekten eşimde özlemiş baya yedik🤫

Kızlar benim bebişin hareketlerini ben göbek deliğimin oralarda hissediyorum. Ve göbeğimi açıp baktığımda tekme attığında karnım böyle pıt ediyor inip kalkıyor ☺️

X