Aylaklıktan ne yapacağını, kime saracağını şaşırıyor. Hiçbir derdi, maddi sıkıntısı, sorumluluğu yok çok şükür, annesiyle birlikte yaşıyorlar yalnız da değil. Sabahlara kadar oturup kafasında kuruyor kuruyor sonra uygulamaya geçiyor. 2 hafta önce pazar günü gittik sohbet muhabbet neyse eve dönerken eşimle öpüş koklaş, bana börek yapıcam çağırıcam haberleşirizler ortada hiçbir şey yok sabah uyanıyoruz eşimi evlatlıktan reddetmiş senin annen değilim artık diyor. Bir sebebi de yılbaşında anneme kalmaya gitmek istemem
bu olaydan 3 gün öncesine kadar da şükür duaları ediyordu allah tuttuğunuz altın etsin, iyi ki varsınız sağolun. Her şey o kadar saçma ki hangi birini anlatsam bilmiyorum.
1 tane görümcem var eşimin ablası ama annesiyle arası pek iyi değil. Eşim tek erkek çocuğu birde inanılmaz merhametli annesine çok düşkün, başı ağrısa söylemez annesi üzülmesin kafasına takmasın diye, başına bir şey gelir hastanelere gideriz sonra söyleriz üzülmesin diye, o derece o yüzden duygusal yönden sömürüyorlar eşimi hep. Doktora gideli 1 hafta oluyor kv arka sokağımızda oturuyor bir kere gelip görmedi eşimi nasıl oldun diye. Yine de içi rahat etsin diye eşim her akşam görüntülü aradı akşam yine konuştular beni kızı yerine koymuş ama ben onu anne yerine koymamışım sebebide 1 haftadır aramamışım
Bizim derdimiz bitmez kızlar . İnşallah bu son olur ama zor. Bu ilk değil çünkü. Artık eşimde acı da olsa bir şeylerin farkına vardı 3 kişilik ailemizin tadını çıkarabilmek kısmet olcak mı bakalım.