• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sabah kahvaltı yapıp gelin demişti,cıkolata fln yemeyin bi brdak vişne suyu içtim ,ekstra tatlı yememe gerek kalmadı.. doktorlar bi sekılde fotograf alıyorlar canm merak etme,bundan sonraki muayenelerde ztn net belirgin olucak yüzleri illaki verir sizin minnoş ta🥰🥰

Ay evet büyüdüler artık mutlaka yüzlerini göreceğiz, insan hemen görmek istiyor merak ediyor gerçekten. Ay bende dün normal kontrole giderken çikolata yedim vişne suyu içtim ama hiç oralı olmadı bizimki. Biraz keyifçi olacak herhalde 😂 sağlıklı olsunlar da dediğin gibi mutlaka göreceğiz minnoşları ❤️

Benimde öyle oldu canım. Tetanoz aşısı olalı 10gün oluyo. Aşıdan sonraki gün hareketliydi. Sonraki 3-4 gün hafif hareketler şeklinde oldu. Sonrasında çok daha güçlü tekmelerle sahalara döndü oğluşum🥰 Artık gece uykumdan uyandırıyo o kadar kuvvetli yani merak etme canım
Ayy sağolun çok teşekkür ederim ☺️ hep iyi olsunlar inşallah 🍀

Benim de çıktı ultrasonda kalpte parlaklık ama geçecektir inanıyorum ikili test güzel gelmişti sonucu hiç kötü düşünmeye gerek yok 🌸

L Larissa Y Ygttt Bizdede kalbin sol tarafında parlaklık vardı detaylıda. Perinatolog 4 hafta sonra tekrar göreyim sizi dedi. İkili sonucu düşük riskli olduğu için tahminen önemli bir şey değildir ama yinede takibini yapalım dedi. 24. haftada tekrar kontrol edecek
Y Ygttt dogavekitaplar dogavekitaplar kızlar doktor bana çok güzel açıklama yaptı zaten o yüzden hiç kuşkum yok benim 🙏🏼

Bebişin fotoğraflarını gönderirken bunu da göndermiş bana bu arada. Biz de kendi doktorumuzla devam edicez bi sıkıntı olursa tekrar görürüm seni zaten dedi. Rutin şekilde devam muayeneye dedi inşallah hepimizinki kaybolur gider bi an önce 💜

Y Ygttt dogavekitaplar dogavekitaplar kızlar doktor bana çok güzel açıklama yaptı zaten o yüzden hiç kuşkum yok benim 🙏🏼

Bebişin fotoğraflarını gönderirken bunu da göndermiş bana bu arada. Biz de kendi doktorumuzla devam edicez bi sıkıntı olursa tekrar görürüm seni zaten dedi. Rutin şekilde devam muayeneye dedi inşallah hepimizinki kaybolur gider bi an önce 💜

Baştan sona izledim canım çok güzel açıklamış 👍🏼

Ayy bi fındık burun dahaaaa🧿🧿🧿 maaaşallah prensess🙏 Gözün aydın canım
Çok sağol canımm darısı başına inşş😍🐣
Oy bal surat maşallah sana nasıl güzelsin 🧿❤️
Canım benimm💜 güzel teyzeleriii 😍
Güzel yüzünü göstermiş annesine prenses hafiftende tebessüm ediyo sanki minik kızz💜
Neler nelerrr yüzünü göstermiyo diye kızdım ona hemen ağzını açtı, anasına laf yetiştiriyo cadı 😂
Doktor da diyo kız değil mi işte 😂

L Larissa Y Ygttt Bizdede kalbin sol tarafında parlaklık vardı detaylıda. Perinatolog 4 hafta sonra tekrar göreyim sizi dedi. İkili sonucu düşük riskli olduğu için tahminen önemli bir şey değildir ama yinede takibini yapalım dedi. 24. haftada tekrar kontrol edecek
Bende 24. Haftada gideceğim insallah hepimizin ki kaybolur doktor babada korkmamam gerektiğini söyledi ama annelik işte😍

İnşallah 24.haftada kontrolum var inşallah kaybolup gider bende İzmir'de prof mert kazandiya detaylı yaptırdım oda korkutmadi beni ama eğer çok endişe edrsen nipt yaptır dedi ama korkma geçer zamanla dedi tabi annelik duygusu üstün basıyor

Bende 24. Haftada gideceğim insallah hepimizin ki kaybolur doktor babada korkmamam gerektiğini söyledi ama annelik işte😍
Hiç sıkmayın canınızı, doktorrlar neler görüyor gerçekten de. Geçicektir diyorlarsa geçicektir👍🏼

Günaydın güzel anneler bi suredir okuyamiyorum pek hepinize göbecikli bir fotomla günaydın demek geldi icimden 🥰

Eklentiler

• IMG_20220108_163346_570.jpg
    IMG_20220108_163346_570.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 59
Başıma bi şey gelmicekse geçen pazar çeyrek kokoreç yedim 😂 3 tane de midye of yazarken hala canım çekiyo. Ama bunları hamilelikte ilk kez yedim aynı porsiyon şeklinde 1 kez daha yerim heralde daha yolun yarısını yeni geçtik :KK70: N Neess @Kadindiyorki @Zynpada hakkim hakkim
Bir-kac ay önce 5 midye de ben yedim :) doktora sordum bir kere ye bir şey olmaz demişti 😅

Selam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim 😊😊

Selam kizlaar. Nakis islemeyle isim yazili tulum ariyorum. Goren duyan bilen var mi? Aldiginiz memnun kaldiginiz tavsiye edeceginiz bi yer falan varsa onerilerinize acigim 😊😊
Ben bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirim ☺️☺️

Merhabalar hiç yaptırmadım ama beğenip kaydettiğim sayfalar olmuştu. Belki incelemek isterseniz isimlerini buraya bırakıyorum🤗

Akdenizo
Rokokoevi
Nakissepetii
Hobidik

Ben bir arkadaşımın kızı için instagramda bir sayfaya yaptırmıştım memnun kaldım, sayfanın ismi esen.nakisatolyesi , eğer isterseniz mesaj olarak yaptırdığının fotoğrafını da atabilirim ☺️☺️
Olur atabilirsiniz tabiki fikir olur 😊

Back