Bu açıdan bakınca da haklısınızBen öyle düşünmüyorum kuzu ya sonuçta allah korusun bir rahatsızlık olursa ona sağlam psikolojide olmak belki de destek almak lazım değiştirebilecğeimiz şeyler değil sonuçta doğumdan sonra o şokla üzüntüyle her şey daha zor olurdu diye düşündüm hep sonuçta eğitimleri yaklaşımları ilginin apayrı olacağı durumlar bilinçli olmakta fayda var devam kararı alınacaksa
ayy valla konuşması bile çok zor şeyler allah hiçbirimizi sınamasın zor kararlar aldırmasın sağlıkla alalım minikleri kucaklarımıza
Ahh canım benim çok üzüldüm
Canim çok üzüldüm, umarım sağlıklı bebiş haberi alırsın en kısa sürede tekrardan
Çok sağolun kızlar Hayırlısı sağlıklısı ne ise o olsun hepimiz içinAhh canım benim çok üzüldümumarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur Yarın için de dualarımız seninle.
Canım üzüldüm okuyunca
Bugün bende aynı şekildeyim canımKızlar bugün bulantı başa döndü sankiakşam için yaptığım yemeği yiyemedim daha da kötü oldum öyle olunca. Çubuk falan yiyorum şimdi bastırır biraz inşallah
9. Haftada genelde bulantı pick ypıyormuş sonra azalıyormuş tatlımKızlar bugün bulantı başa döndü sankiakşam için yaptığım yemeği yiyemedim daha da kötü oldum öyle olunca. Çubuk falan yiyorum şimdi bastırır biraz inşallah
Ah be canım ne çektin.. Kaçıncı haftada başladı senin bulantılar?Kızlar bugün bulantı başa döndü sankiakşam için yaptığım yemeği yiyemedim daha da kötü oldum öyle olunca. Çubuk falan yiyorum şimdi bastırır biraz inşallah
Şu haftalar hemen geçip gitse de bu bulantılardan kurtulsakKızlar bugün bulantı başa döndü sankiakşam için yaptığım yemeği yiyemedim daha da kötü oldum öyle olunca. Çubuk falan yiyorum şimdi bastırır biraz inşallah
Ya evet benim de akşama etkisi geçiyo ama çok yoğjn olmuyo olursa ben de alıyımSen aynı beni anlatmışsınprilam göz bebeğimiz onsuz naparmışız Ben sabahları da alıyorum 1 tane. Yoksa akşam tekrar bulanmaya başlıyorum
Senin ne zaman başladı canım bulantılar? Kaç + kaç tasin şuanŞu haftalar hemen geçip gitse de bu bulantılardan kurtulsakben gece içip yattım prilam'ı ama sabah yine bulantıyla uyandım
Çok üzüldüm. Ama allah en güzel zamanda tekrar sağlıkla nasip edecek inan. Üzme kendini lütfen hayırlı değilmiş
Ben içmiştim de yemeğe soğan koymadığım halde soğan tadı geldi yiyemeyincede aç kaldım e bu sefer çıkartmaların sonu gelmiyo işteBugün bende aynı şekildeyim canımsanırım artık sabahlarıda içmeye başlayacağım
Resmen gün sayıyorum günn9. Haftada genelde bulantı pick ypıyormuş sonra azalıyormuş tatlımbiraz dayan
Benim 5+5 de başladı tam olarakAh be canım ne çektin.. Kaçıncı haftada başladı senin bulantılar?
Bi kaç gün dene kuzum eğer faydası olmazsa değiştirirsiniz ilacı. Bana da yemek yiyemedim diye oldu ya aç kalınca iyice tetikleniyo yaŞu haftalar hemen geçip gitse de bu bulantılardan kurtulsakben gece içip yattım prilam'ı ama sabah yine bulantıyla uyandım
Aynenn günde 4 taneye kadar kullanabiliyomuşuzzYa evet benim de akşama etkisi geçiyo ama çok yoğjn olmuyo olursa ben de alıyım
sen şimdi tam kaç oldunBen içmiştim de yemeğe soğan koymadığım halde soğan tadı geldi yiyemeyincede aç kaldım e bu sefer çıkartmaların sonu gelmiyo işte
Resmen gün sayıyorum günn
Benim 5+5 de başladı tam olarak
Bi kaç gün dene kuzum eğer faydası olmazsa değiştirirsiniz ilacı. Bana da yemek yiyemedim diye oldu ya aç kalınca iyice tetikleniyo ya
Aynenn günde 4 taneye kadar kullanabiliyomuşuzz
Benim 5+1 gibi başladı şu an 7+0 dayım canımSenin ne zaman başladı canım bulantılar? Kaç + kaç tasin şuan
Hepimiz bulantılar geçti diye buraya yazarız inşallah kuzum haklısın yemek yemesen bulanıyor yesen bulanıyor hafif şeyler yemeye çalış aç kalmak daha beter patates haşla ye, muz, elma falan yemeye çalış canımBen içmiştim de yemeğe soğan koymadığım halde soğan tadı geldi yiyemeyincede aç kaldım e bu sefer çıkartmaların sonu gelmiyo işte
Resmen gün sayıyorum günn
Benim 5+5 de başladı tam olarak
Bi kaç gün dene kuzum eğer faydası olmazsa değiştirirsiniz ilacı. Bana da yemek yiyemedim diye oldu ya aç kalınca iyice tetikleniyo ya
Aynenn günde 4 taneye kadar kullanabiliyomuşuzz
Sen keseni gördün mü ya gözümüz yollarda kaldı nasıl dayandın bu kadar valla helal olsunBenim 5 +2 de falan başkası iki gün kötü oldum bir defa kustum sonra geçti. İnşallah başlamaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?