- 8 Mart 2020
- 5.287
- 26.227
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallaha bende şaşkınım. bebeyi görmeden nasıl durdun Selizay benim aklıma bin bir türlü şey gelir. ben utanmasam haftada bir gidip bakmak istiyorumSen keseni gördün mü ya gözümüz yollarda kaldı nasıl dayandın bu kadar valla helal olsun
ya bebişler ne tatlı inşallah bulantın geçer.Merhaba canlar
Sabah kontrolumuz vardı çok şükür iyi bebisler
Biri 9+2digeri 9+4 kusmalarimdan kaynaklı katılmam olup biraz asagiya inmiş keseler Dr sıkıntı yok dedi kanama alani küçülmüş
Serum takıldı bulantim ve kasilma için çok şükür iyide geldi ..
Bulantı için zofere gectim Dr yazdı aldim günde 1 ac karnina
evett ilk keseyi görmeye gittim 3 gün sonra kese büyümüş mü diye yine gittim ahahahh sonra kalp atışına gittim 3 gün sonra normal mi diye yine gittim böyle böyle canım muayene haklarım gittivallaha bende şaşkınım. bebeyi görmeden nasıl durdun Selizay benim aklıma bin bir türlü şey gelir. ben utanmasam haftada bir gidip bakmak istiyorum
Bugün tam 9+0 canımsen şimdi tam kaç oldun
ayy inşallah kuzum ya şükür bulantıdan başka derdimiz yok o da gitse bebek gibi bi hamilelik geçiricez umarım Aynen akşam patates yemeği yapiyim bari onu rahat yiyorum en azındanHepimiz bulantılar geçti diye buraya yazarız inşallah kuzum haklısın yemek yemesen bulanıyor yesen bulanıyor hafif şeyler yemeye çalış aç kalmak daha beter patates haşla ye, muz, elma falan yemeye çalış canım
Çok geçmiş olsun canım olsun serum bi güzel toparlar seni hiç üzülmeMerhaba canlar
Sabah kontrolumuz vardı çok şükür iyi bebisler
Biri 9+2digeri 9+4 kusmalarimdan kaynaklı katılmam olup biraz asagiya inmiş keseler Dr sıkıntı yok dedi kanama alani küçülmüş
Serum takıldı bulantim ve kasilma için çok şükür iyide geldi ..
Bulantı için zofere gectim Dr yazdı aldim günde 1 ac karnina
Sen 2li falan yaptıramıyosun heralde dimi ikizlere bakılmıyomuş o testle o yüzden direk fetal yaptırıcaksın. Kızlar zamanı gelince konuşalım kim hangi firmaya yaptırıyor diye bi kaç tane iyi firma var sanırım en azından fiyatlar hakkında da net bilgimiz olurPanorama testide büyük ihtimalle haftaya yaptıracağız ayrıntılı bir şekilde konuşmadık ama doktorum 9 haftadan sonra yapilabiliyormus dedi
Fiyatına 3.500
benim kanamam oldu diye ben daha çok gitmiş olabilirim. zaten dr istediğinde gel dedi açık kapıyı bıraktı haftaya salı var benimde heyecanla bekliyorum.evett ilk keseyi görmeye gittim 3 gün sonra kese büyümüş mü diye yine gittim ahahahh sonra kalp atışına gittim 3 gün sonra normal mi diye yine gittim böyle böyle canım muayene haklarım gitti
Ben de okuyorum kolları uzuyo, şanslıysanız hareket ederken görebilirsiniz vs diyorum gitsem 2 dk görsem gelsem sonra diyorum kendine gel yaa ahahahavallaha bende şaşkınım. bebeyi görmeden nasıl durdun Selizay benim aklıma bin bir türlü şey gelir. ben utanmasam haftada bir gidip bakmak istiyorum
geçmiyor günler ya gerçekten doktorum 5 hafta sonra gel dedi elim ayağım titredi 5 hafta nedir arada başka doktora gidicem iç rahatlatmayabenim kanamam oldu diye ben daha çok gitmiş olabilirim. zaten dr istediğinde gel dedi açık kapıyı bıraktı haftaya salı var benimde heyecanla bekliyorum.
doktora gidip bunun kolları uzamış olabilir bi bakarmsnz emn olamıyorum diyesi geliyor insanınBen de okuyorum kolları uzuyo, şanslıysanız hareket ederken görebilirsiniz vs diyorum gitsem 2 dk görsem gelsem sonra diyorum kendine gel yaa ahahaha
beş çokmuş. beş hafta boşluğu sizin sabrınızı denemek için vermiş olabilirlergeçmiyor günler ya gerçekten doktorum 5 hafta sonra gel dedi elim ayağım titredi 5 hafta nedir arada başka doktora gidicem iç rahatlatmaya
Hahahahahaha hocam bana böyle bir bilgi geldi ama bi bakar mısınız doğru mudoktora gidip bunun kolları uzamış olabilir bi bakarmsnz emn olamıyorum diyesi geliyor insanın
beş çokmuş. beş hafta boşluğu sizin sabrınızı denemek için vermiş olabilirler
Aaa bizim de tamamlayıcı anadolu. 10 hak var doğum+muayeneler içinde yatışlı+ayakta tedavi hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar 5 çok azmış ya neye yeticekbenim tamamlayıcı sigorta. beş hakkım var yıllık. ben gebe kalmadan bitirmişim haklarımı, gebe kalmaya çabalarken ocak ayını bekliyorum yenilenecek
İnş canım hepimizin gecsinya bebişler ne tatlı inşallah bulantın geçer.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım olsun serum bi güzel toparlar seni hiç üzülme
Sen 2li falan yaptıramıyosun heralde dimi ikizlere bakılmıyomuş o testle o yüzden direk fetal yaptırıcaksın. Kızlar zamanı gelince konuşalım kim hangi firmaya yaptırıyor diye bi kaç tane iyi firma var sanırım en azından fiyatlar hakkında da net bilgimiz olur
evet bizimkide anadolu olması lazım öyle hatırlıyorum. anlaşma öyle yapmış sanırım eşimin şirketi, sağlık sigortasına ücret ödemiyoruz. beş evet çok az ya. benim doktorum gebelik takiplerinde bir muayene bir kontrol olarak devam ediyor. yani bir ödüyorum bir ödemiyorum. en azından öyle bir avantajı var.Aaa bizim de tamamlayıcı anadolu. 10 hak var doğum+muayeneler içinde yatışlı+ayakta tedavi hiç sorun yaşamadık şimdiye kadar 5 çok azmış ya neye yeticek
12 haftaya kadar hepimizde risk var ben artık öyle düşünüyorum :) içimi rahatlatıyorum. yaşınız kaç tüp bebekmiydi sizinki? eşim ikiz hep istiyordum ikiz olsun ama annenin geniyle alakalıymış ikizlik durumu:)İnş canım hepimizin gecsin
Sağol canım
Dr yapariz ama yüksek risk çıkma ihtimali yüksek yaştan dolayı dedi imkanınız varsa panorama testi öneririm 2li ve 4lu teste gerek kalmıyor dedi
Firma fln konuşmadık Dr kendi arayip indirimli fiyat almış tabi bizde konuşuruz yine
Haftaya bugün tekrar kontrole çağırdı
Düşük riskim olduğu için
ayyy ocakta benimki de yenileniyoor kaç para fiyat çıkartacaklar çok merak ediyorum valla şanslısınızz ücret ödemiyorsanızevet bizimkide anadolu olması lazım öyle hatırlıyorum. anlaşma öyle yapmış sanırım eşimin şirketi, sağlık sigortasına ücret ödemiyoruz. beş evet çok az ya. benim doktorum gebelik takiplerinde bir muayene bir kontrol olarak devam ediyor. yani bir ödüyorum bir ödemiyorum. en azından öyle bir avantajı var.
Yaaaarınnnnnnnnnn vakit geçmiyor aklıma getirmeeeeSen keseni gördün mü ya gözümüz yollarda kaldı nasıl dayandın bu kadar valla helal olsun
evet kesinlikle özel sağlık sigortası çok önemliymiş bu süreçte anlamış oldum. eşimin şirketi çocuklar olunca onlara da yapıyor, o da çok iyi olacak. siz ne kadar ödüyorsunuz yıllıkayyy ocakta benimki de yenileniyoor kaç para fiyat çıkartacaklar çok merak ediyorum valla şanslısınızz ücret ödemiyorsanız
Ya beta düzenli artınca keseyi görmeye gidicektim, ablam haftaya git atışını da duyarsın şimdi stres olursun duymazsan falan dedi tamam dedim son dakika erteledim. Yarın sabah gidiyorum inşallah 6+4,vallaha bende şaşkınım. bebeyi görmeden nasıl durdun Selizay benim aklıma bin bir türlü şey gelir. ben utanmasam haftada bir gidip bakmak istiyorum