2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Güle güle kullanım evladınızla , gerçekten çok kaliteli ve sağlam bi araba ama bana biraz ağır geldi bakıcam yinede secenekler arasında ayıp olmazsa kaça aldınız nereden?
Benim kullanım koşullarımda , sadece bagaja koyarken önemi vardı ağırlığın o yüzden önemli değil, ama tabii ki herkese uymayabilir haklısınız🙏🏻 Vallahi söylyim ama üzülürsünüz:KK43: çünkü bir daha o fyattan bulabilmenin mümkün oldğunu sanmıyorum . Kasımda hepsiburada kampanya koduyla istanbul vip bebek mağzası satıcısıydı, 5600 e geldi. Birgün sonra kampanya bitti zamlar geldi 11 bin tl oldu araba, kızımın şansına diyorum çok şükür🙏🏻

bu arada cybex eezy twist 360 modelini inceledm gerçekten güzelmiş. 9bin lira olması dışında bir kusuru yok :KK70: 4500 e kasım sonu beğenip almadğm arabanın 7500 oldğnu görünce şu an ufak bi şoktayım. en ii araba bile henüz alınmamıştan iyidir arkadaşlar :KK70:

bu arada cybex eezy twist 360 modelini inceledm gerçekten güzelmiş. 9bin lira olması dışında bir kusuru yok :KK70: 4500 e kasım sonu beğenip almadğm arabanın 7500 oldğnu görünce şu an ufak bi şoktayım. en ii araba bile henüz alınmamıştan iyidir arkadaşlar :KK70:
Maalesef öyle canım🤧 ben ekim sonunda bakmıştım eezy twiste puset kampanyasıyla 6800dü aralık başında pusetle 10.000di ümidi kestim😬 2022 bebişleri kısmetli mi değil mi ben bilemedim😅

Kasım sonundan bu yana fiyatların 2 kat artmış olması beni de endişelendirdiği için bari yılbaşından önce büyük parçaları hallediyim dedim 🥴 ateş ölçer 400 küsürdü tam tamına 871 tl olmuş ben şok 😐

Ay inşallah zorla uyandırdı doktor öyle olunca üzülüyor insan dürtülerek uyanmasına 😂😂

Hahaha vallahi çok haklısın. bundan sonra öğleden sonraya randevu alacağım 😄😄
Bizim randevu hep öğleden sonra son iki gidişimizde çikolata da yiyip gidiyorum bana mısın demiyor öyle yatıyor yüzünü de kapattı son gidişimizde 😄

Kızlar lierac almayı düşünen varsa hepsi burada da 150₺ye düşüyor haberiniz olsun🌸

Bu arada bu akşam ve yarın emzirme ürünleri ve ateş ölçerler %22 indirime giriyor sende lansinoh göğüs pompası almayı düşünüyordun diye hatırlıyorum büyük ihtimal oda düşecek haberin olsun Kadindiyorki Kadindiyorki canım sende ateş ölçerlere bakabilirsin almak istediğin vardır belki L Larissa

Eklentiler

• C2D68C53-326C-4803-98A4-957E482BFB3F.jpeg
    C2D68C53-326C-4803-98A4-957E482BFB3F.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu arada bu akşam ve yarın emzirme ürünleri ve ateş ölçerler %22 indirime giriyor sende lansinoh göğüs pompası almayı düşünüyordun diye hatırlıyorum büyük ihtimal oda düşecek haberin olsun Kadindiyorki Kadindiyorki canım sende ateş ölçerlere bakabilirsin almak istediğin vardır belki L Larissa
Ayy çok iyi bakayım hemen bu akşam e bebekte mi canım tam siteyi göremedim

Lansinoh alıcam ya kesn karar verdim😆 umarm hatrı sayılır bir indirim olur

Ayy çok iyi bakayım hemen bu akşam e bebekte mi canım tam siteyi göremedim
Evet canım e bebek
Lansinoh alıcam ya kesn karar verdim😆 umarm hatrı sayılır bir indirim olur
Ben teklisini alacağım şuan 459₺ %22 indirimle 358e düşcek ama şimdiden tükenmiş🥲 2lide 749₺Den düşcek bir daha bu fiyatlara bulamayız bence. Şubat indirimleri olcak ama o zamana kadar daha çok artarsa bir şey farketmeyecek😅

Hahahahah yaaa şu dürtülerek uyandırılması beni güldürüyo ama sütlaç gibi sallıyo çocuğu içerde dimi 😂😂
Bide öksür demişti bana birden kıpraştı hemen 😂

Ay hiç sorma vallahi baya baya sallıyor doktor ama hiiiiiç bizimki azıcık kıpraşıp dönüp uykuya devam 😂😂
anası tez canlı doktorun ilk randevusunu alıyorm ben genellikle bizimki turşu gibi yatıyor. kocaman karam gömdüm tersine dönüp uyumaya devam etti :KK70:
Hahahaha bende tam olarak öyleyim sonra gün içinde sabırsızlanıyorum diye sabah alıyorum randevuyu işte tosunlarımız uyuyor ne yapalım 😂😂

Bizim randevu hep öğleden sonra son iki gidişimizde çikolata da yiyip gidiyorum bana mısın demiyor öyle yatıyor yüzünü de kapattı son gidişimizde 😄
Hahahaha bizimkiler uykucu olacak herhalde ya 😄😄😄

Kitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?
Ben kullaniyorum ocarro. Gercekten agir ama bagaja indir kaldiri sorun yapmazsaniz gercekten cok saglam. Biz onunla dag yürüyüşü bile yaptik tangir tungur tasli toprak yollarda surduk hic bi sey olmadi. Kizimda icinde rahat rahat oturdu bu sirada 😅 suspansiyonu cok iyi

Ben de göğüs pompası bakıyordum. Lansinoh alacağım, onu da aradan çıkarırım uyguna gelirse

Doğum iznimdeyken daha rahat uyumak için (sağılan sütü verir eşim falan), işteyken de stok olsun diye almak istiyorum. Bakalım nasipleniriz inşallah😃
Ben çalışmıyorum ama yine de istiyorum☺️sağılan sütü verebilsinler diye hem de ilk başta mutlaka ihtiyaç oluyor süt birden gelirse başta yağlı geldiği için kanallar tıkanabiliyor sık sık sağmak gerekebiliyor illa ki ihtiyaç olur diye düşünüyorum bakalım🤗

Doğum iznimdeyken daha rahat uyumak için (sağılan sütü verir eşim falan), işteyken de stok olsun diye almak istiyorum. Bakalım nasipleniriz inşallah😃
Hepimizin bir tek dileği var, gece biberonla eşimiz versin yeter 😂😂 çok amin :KK70:
Ben çalışmıyorum ama yine de istiyorum☺️sağılan sütü verebilsinler diye hem de ilk başta mutlaka ihtiyaç oluyor süt birden gelirse başta yağlı geldiği için kanallar tıkanabiliyor sık sık sağmak gerekebiliyor illa ki ihtiyaç olur diye düşünüyorum bakalım🤗
sütü en çook bebeğin emmesi arttırıyormuş. Azıcık bile çekse sür kanallarını uyarıp açıyormuş hemen. Doktorlar pompayı hiç önermiyormuş 😅 ama biz dinlicek miyiz noooo 😅 ben de manuel alıcam bi tane kendime kolaylık sağlamak için. Yüksek fiyatlı bi şey almayı düşünmüyorum bu sebeple inşallah emerler de minnoşlar

Hepimizin bir tek dileği var, gece biberonla eşimiz versin yeter 😂😂 çok amin :KK70:

sütü en çook bebeğin emmesi arttırıyormuş. Azıcık bile çekse sür kanallarını uyarıp açıyormuş hemen. Doktorlar pompayı hiç önermiyormuş 😅 ama biz dinlicek miyiz noooo 😅 ben de manuel alıcam bi tane kendime kolaylık sağlamak için. Yüksek fiyatlı bi şey almayı düşünmüyorum bu sebeple inşallah emerler de minnoşlar
Kesinlikle noooo😂😂 tabii ki bebeğin emmesi kadar etkili değiller ama emmeye alışana kadar ihtiyaç oluyormuş canım manuel alanlar da elektrikliye dönüyor göğüslerime pek güvenmiyorum ama belli de olmaz tabii😂 ben o zaman onun da stresiyle uğraşmak istemiyorum alacağım kafam rahat olsun😅 bir tane de mochi alacağım 2si yeterli olur. İnşallah foşur foşur süt gelir de colk colk emerler😂

Selam arkadaşlar bana doktor 14. Haftada bile kız dedi bugün erkek ihtimali yükseldi sizce ? Bi bakarmısınız?

Eklentiler

• B70CD8CF-3955-492A-9E03-111626DE7FC6.jpeg
    B70CD8CF-3955-492A-9E03-111626DE7FC6.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 5A9D5511-A51D-4097-8784-B30AB1D48352.jpeg
    5A9D5511-A51D-4097-8784-B30AB1D48352.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 47
  • 22439D04-E108-4EC3-A9BB-46E5594D23BD.jpeg
    22439D04-E108-4EC3-A9BB-46E5594D23BD.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 53
X