2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
benmki hala minik :KK70:

bu aklımda şimdilik önümüzdeki ay elektroniklere yoğunlaşırken inceleyeceğim. ateş ölçer braun yada omron düşünüyorum.
Bende bu ikisini almayı düşünüyordum ama bu fiyatlar ne olmuş😅 indirimde çok güzeldi hemen zamlanmışlar🤯

Eklentiler

• B743DE35-54BA-4ECA-AFB9-2E89555CAB8C.png
    B743DE35-54BA-4ECA-AFB9-2E89555CAB8C.png
    190,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 8CD8A601-2829-4069-AA89-F0611433EEA8.png
    8CD8A601-2829-4069-AA89-F0611433EEA8.png
    199,4 KB · Görüntüleme: 47
Yaaaaa küçük minnoş büyüdü kocaman oldu gerçekten 😢
Kuzu sen nerden aldın o arabayı lütfennn bana da söyle belki uyguna xplory yakalarım bende 😂
Ahh canımm keşke olsa ben e bebekten aldım Diğer modellerinde pek şansın yok benimkinin devamı yokmuş o yüzden uygun😅 ama buda çok güzel bence mağazada denk gelirsen bir bak istersen.

Eklentiler

• 46740AE5-1978-4C59-852F-EF04DB7744F4.png
    46740AE5-1978-4C59-852F-EF04DB7744F4.png
    538 KB · Görüntüleme: 47
  • 6C62D0C5-43A3-4085-A5E7-1260058E2B83.png
    6C62D0C5-43A3-4085-A5E7-1260058E2B83.png
    280,8 KB · Görüntüleme: 45
Ahh canımm keşke olsa ben e bebekten aldım Diğer modellerinde pek şansın yok benimkinin devamı yokmuş o yüzden uygun😅 ama buda çok güzel bence mağazada denk gelirsen bir bak istersen.
Ya evet bu modeli de güzelmiş bence. Ben yüksek olmasını seviyorum aslında bu markanın bu çeşitte de yüksek benim için çok fark yok yanii ay keşke bende öyle denk gelsem 😅

Ya evet bu modeli de güzelmiş bence. Ben yüksek olmasını seviyorum aslında bu markanın bu çeşitte de yüksek benim için çok fark yok yanii ay keşke bende öyle denk gelsem 😅
Xplory modeliyle yan yana koyup bakmak aklıma gelmedi ama buda diğerlerine markalara göre yüksek😅 florya şubesinden aldık biz orda başka yoktu. Haramidere şubesinde maviye benzer bir rengi vardı hatta orda port bebeside hediyeydi en son inşallah sende denk gelirsin canım🤗

Xplory modeliyle yan yana koyup bakmak aklıma gelmedi ama buda diğerlerine markalara göre yüksek😅 florya şubesinden aldık biz orda başka yoktu. Haramidere şubesinde maviye benzer bir rengi vardı hatta orda port bebeside hediyeydi en son inşallah sende denk gelirsin canım🤗
Ay benim arkadaşımda bu modeli aldı, xploryden biraz daha alçak geldi bana. Çok beğendim ben bu modeli, puset olarak besafe aldı bu modeli alan arkadaşım bende besafe aldım xplory için. İyi ki aldık vallahi sürekli zam geliyor. Güle güle kullan canım benim sağlıkla ❤️

Ay benim arkadaşımda bu modeli aldı, xploryden biraz daha alçak geldi bana. Çok beğendim ben bu modeli, puset olarak besafe aldı bu modeli alan arkadaşım bende besafe aldım xplory için. İyi ki aldık vallahi sürekli zam geliyor. Güle güle kullan canım benim sağlıkla ❤️
Olabilir canım diğer markalara göre bir tık daha yüksek sanki. Ben çok beğendim eşimde çok beğendi hem rengi iyi denk geldi hem de fiyatı😅 bizde besafe alacağız sanırım ya da stokke aparatıyla başka markalara uyumlu olabiliyormuş karantinam bitsin ona da bakacağız inşallah. Çok sağol kuzucum inşallah sağlıkla yavrularımızı içinde de görmek kısmet olur❤️

Kızlar çiçek sepetinde kampanya varmış oğluşuma ilk adım ayakkabısı aldım🙈🥲 daha bezi bile yok ama ilk adım ayakkabıları var😂😂

Eklentiler

• FF6CE915-B1DE-4353-B9EC-F0C29E2A9CBD.png
    FF6CE915-B1DE-4353-B9EC-F0C29E2A9CBD.png
    317,5 KB · Görüntüleme: 94
Bende telsiz olarak bunu aldım bayıldım kullananlarda cok memnun fiyatıda uygundu 250 tlye aldım gogus pompasi olarak mochiyi tercih ettm arkadaslarm cok memnundu elektrikli ve manuelimde var aventin ve lansinohun mochiyide aldim gordukten sonra performansini oglumdan hersyi oldgu icin bakim urunleri ve kiyafet disinda alacagim hcbsy yok baska 🙈😊

Eklentiler

• Screenshot_20211216-202809_Chrome.jpg
    Screenshot_20211216-202809_Chrome.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 83
Olabilir canım diğer markalara göre bir tık daha yüksek sanki. Ben çok beğendim eşimde çok beğendi hem rengi iyi denk geldi hem de fiyatı😅 bizde besafe alacağız sanırım ya da stokke aparatıyla başka markalara uyumlu olabiliyormuş karantinam bitsin ona da bakacağız inşallah. Çok sağol kuzucum inşallah sağlıkla yavrularımızı içinde de görmek kısmet olur❤️

Amiiin amiiin canım, ay bitmedi değil mi karantinan senin daha? Biraz daha iyisin ama değil mi?

Amiiin amiiin canım, ay bitmedi değil mi karantinan senin daha? Biraz daha iyisin ama değil mi?
Bitmedi canım yarın 7.günüm 24ünde bitiyor inşallah. Daha iyiyim çok şükür sağol❤️ ağrım yok biraz halsizlik var birde iştahsızlık. Yavruşumda beni korkutmuştu neyse ki bugün keyfi yerinde heralde sık sık pıt pıtlıyor🥰

Kitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?

Kitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?
Mamas papas çok kaliteli dolu dolu duruyor ama çok ağır bence o konuda kullanışsız. Bence kesinlikle cybex eezytwist deneme fırsatımda olmuştu tutma yeriyle 360 derece dönüyor, katlanınca o halde kendi kendine durabiliyor, çok kaliteli baston ve travel arasında uzun yıllar götürür diye düşünüyorum. Ben kampanyalı stokke bulmasaydım onu tercih edicektim ama kısmet olmadı☺️ Kitikate benimde aklımda bakacağım ilk fırsatta🌸

Arkadaşlaaar selam bebek cinsiyeti tahmin edebilen var mı acaba ? Bizimki hala göstermiyor. 21. Haftasındayız 😪

Bitmedi canım yarın 7.günüm 24ünde bitiyor inşallah. Daha iyiyim çok şükür sağol❤️ ağrım yok biraz halsizlik var birde iştahsızlık. Yavruşumda beni korkutmuştu neyse ki bugün keyfi yerinde heralde sık sık pıt pıtlıyor🥰
Aman aman maşallah bebişe, inşallah halsizliğin ve iştahsızlığında biter biran önce canım benim ❤️

mamas papas ile ablam iki çocuk büyüttü hala sağlam. ama gerçekten çok ağır. sağlamlığı ağırlığına yansımış arabanın.

Kızlar selamlaaaar
Şafak saya sayaA dün kavuştuk sonunda kızımla
Nasıl büyümüş allahım her seferinde yeniden büyüleniyorum sanki bildiğim herşeyi unutuyorum o ekrana bakarken😍😍
Köftem benim yaa dudaklara bakın🤣
Herşey yolundaymış çok şükür 180 gr olmuş❤️

Eklentiler

• 6DE2BADD-51F1-41BE-8F40-46E79957BC8A.jpeg
    6DE2BADD-51F1-41BE-8F40-46E79957BC8A.jpeg
    67,2 KB · Görüntüleme: 62
Evet gercekten agır geldi kaldırınca ama kurulu iken bebek üstündeyken sürüşü vs harika manevra kabiliyeti vs cok iyi , bebek bayag korunuyo gbi duruyo üstünde.. siz hangi markalara baktınız tercih ettiniz? Kadindiyorki Kadindiyorki

Kızlar selamlaaaar
Şafak saya sayaA dün kavuştuk sonunda kızımla
Nasıl büyümüş allahım her seferinde yeniden büyüleniyorum sanki bildiğim herşeyi unutuyorum o ekrana bakarken😍😍
Köftem benim yaa dudaklara bakın🤣
Herşey yolundaymış çok şükür 180 gr olmuş❤️
benm sıpa 16+3 te 185 gr mdı. resmen 160 boyumla iri bi kız çıkarıcam sanırım :KK70:
Evet gercekten agır geldi kaldırınca ama kurulu iken bebek üstündeyken sürüşü vs harika manevra kabiliyeti vs cok iyi , bebek bayag korunuyo gbi duruyo üstünde.. siz hangi markalara baktınız tercih ettiniz? Kadindiyorki Kadindiyorki
ablam mamas papas la antik kentlerdemi gezmedik, şirincelerde dağa taşlaramı çıkmadık. yani o anlamda bence çok iyi. ama ben tek başıma kaldırıp indiremem o kadar ağır. ben daha tercih edemedm hala araştırıyorum. acele de etmiyorum. bakalım şansıma ne çıkacak :KK70:

X