Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de cybex ve stokke arasında gidip geliyorum haftasonu netlicem heraldeKitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?
oyyyyyy yesinler onun ağzını burnunu güzel kızzzKızlar selamlaaaar
Şafak saya sayaA dün kavuştuk sonunda kızımla
Nasıl büyümüş allahım her seferinde yeniden büyüleniyorum sanki bildiğim herşeyi unutuyorum o ekrana bakarken
Köftem benim yaa dudaklara bakın
Herşey yolundaymış çok şükür 180 gr olmuş
canım erken saatlerde gidince uyuyorlar malesef bi de çikolata yemezsen hepten uyuyolar. Olsunn sağlıklı olsun da minnoş elbet uyanık da denk gelirsinTeyzeleri şimdi doktordan çıktık, benim oğlan 220 gr olmuş yine bir hafta önden gidiyor. Ama uyuyordu biraz ağır kanlı mı olacak acaba. Üç hafta sonra kontrolümüz var.
canım üzme kendinii bebişler sandığımızdan daha güçlüü. Ama stresten olabildiğince uzak durmaya çalış tabiki yine de. Zaten iznine de az kalmıştır az daha sabırKızlar öğretmenim sınıfımda çok yaramaz bir oğlan var az önce dayanamadım bağırdım bağırdıktan sonra belime bir ağrı girdi lekelenmelerim hala ara ara oluyor ve olurken hep bu bel ağrısı oluyor sonrasında çok pişman oldum ama gerçekten çıldırttı beni zaten 4 sınıf bir arada okutuyorum okuldayım hala ama dokunsalar ağlarım bebeğime bişi olur diye korkuyorum üzgünüm baya anlayacağınız buraya yazayım paylaşayım istedim
Kızlar öğretmenim sınıfımda çok yaramaz bir oğlan var az önce dayanamadım bağırdım bağırdıktan sonra belime bir ağrı girdi lekelenmelerim hala ara ara oluyor ve olurken hep bu bel ağrısı oluyor sonrasında çok pişman oldum ama gerçekten çıldırttı beni zaten 4 sınıf bir arada okutuyorum okuldayım hala ama dokunsalar ağlarım bebeğime bişi olur diye korkuyorum üzgünüm baya anlayacağınız buraya yazayım paylaşayım istedim
Ooyy tontirikk uyku saatine denk gelmiştir annesi 3 hafta sonra kıpır kıpır görürsün inşallahTeyzeleri şimdi doktordan çıktık, benim oğlan 220 gr olmuş yine bir hafta önden gidiyor. Ama uyuyordu biraz ağır kanlı mı olacak acaba. Üç hafta sonra kontrolümüz var.
uyanık gördüğümüz mü var veletleriTeyzeleri şimdi doktordan çıktık, benim oğlan 220 gr olmuş yine bir hafta önden gidiyor. Ama uyuyordu biraz ağır kanlı mı olacak acaba. Üç hafta sonra kontrolümüz var.
kulak daha hassas ölçüm aldğı için kulaktan öneriliyor. ben genelde koltuk altı ve kulaktan ölçüp ateşin doğru olup olmadığını teyit ederim. 38 den önce ilaç vermeyin diyorlar. 37,5 ta kalıyor bazen indimiydi çıktımıydı versek mi vermesekmi oluyorAteş ölçeri ben de kulaktan almayı düşünüyoeum tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim, çocuğu uyandırır mıyız ne bileyim temassız daha mı rahat kullanılıyor acaba?
Alınca banada haber canm cybex mi ne karar verdin fiyatları vs. Buarada ben hala cok asırı hareketlenemıyorum doktor bol bol dinlenerek gecıreceksın dedi 20. Haftayı bir atlatalım dedi işyerinden izinliyim, cok dolasamıyorum öyle magaza magaza annem eşim yengem herkesi görevlendirdim kafam netleşsin alıp cıkmak için gidicem sadece.. allah kimseye yaşatmasın bi tehlike atlattım bi daha yaşamak asla istemem çok zor durdu kanamam..cok şükür iyiyiz kızımlaBen de cybex ve stokke arasında gidip geliyorum haftasonu netlicem heralde
Ateş ölçeri ben de kulaktan almayı düşünüyoeum tecrübeli anneler paylaşırsa sevinirim, çocuğu uyandırır mıyız ne bileyim temassız daha mı rahat kullanılıyor acaba?
Hayırlı uğurlu olsun aldıkların da güle güle kullansın inşş ayy o günleri görelim
Benimde ilk gebelik ama hiç farketmiyor bazıları erken hissediyor bazıları daha geç. 22.haftaya kadar hissetmemek normalmiş canım. Sertlik ve çimdik şeklinde değil de benim ilk başlarda hissettiğim kıpırtı şeklindeydi bi hareketlenme olduğunu anlıyorsun. Haftalar geçtikçe daha belirgin pıt pıt vurmalara dönüşüyor hissettiğin. 1-2 hafta içerisinde sende daha net hissedersin merak etme
Ben aldım mamas papas ocarro, ağırlık benim için en son baktığım özellikti diğer özellikleri ağır bastı, çok sağlam kaliteli bir araba. Şimdi ocak gelmeden ona uygun ana kucağı bakıyorum fiyatlar mağlum sürekli fırlıyoKitikate bebek kıyafeti mağazasında %30 indirim var , harika ve yenidoğan için organik ürünleri var.. suan epey indirimde normaldede cok uygun bi marka değil ama ürünleri özellikle yenidoğan bir harika! İki set hastane çıkısı (battaniyeler içinde) , banyo havlusu, ıkı tulum , altaçma yatağı, vshepsni aldım ,içe giyirmek için kısa kol uzun kol zıbınlar çıtçıtlı, müslin büyük, 0-3,3-6 ay takım alt üst ,temassız ateş ölçer ama kulaktanda alıcam , buhar mak bebek için (kendim içinde burun tıkanıklıgı için) , bips emzik ,phlips avent biberon cam, kaşıkemzik, sırada ilk iş bebek arabası puset ,ana kucağı:)
Secenklerde mamas papas occaro,cybex eezytwist, stokke bakıcam ama mamas papas ta aklım kaldı bi ona bakabildim ağır arkdslar ama asırı sağlam güvenilir ve cok Güzel ama agır 13 kg fln mamas papas tercih eden var mı? Hangi markayı önerirsiniz ? Cybex bakan var mı?
Yaaa minicik canlarıyla neler yapıyorlar değil mi benim oğluşta dün akşam benimle oyun oynadı pıt pıtlarına karşılık verdikçe oda verdi 3-4 defa devam etti miniciğim benimkuzular dün gömleğimi ilikliyordum benm kız hareketliydi yine dur kızım geliyorm dedim ilikledm. elimi karnıma koydum iki kere tekme attı çok komikti. geçende yapmıştı bunu tam emn olamamıştım meğersem tekmeymiş
O zaman kulaktan çok ilaç verme taraftarı değilim ılık duş vs gitmeyi düşünüyorum ama inş doğumdan sonra da bu fikirleri uygulayabilirimuyanık gördüğümüz mü var veletleri
kulak daha hassas ölçüm aldğı için kulaktan öneriliyor. ben genelde koltuk altı ve kulaktan ölçüp ateşin doğru olup olmadığını teyit ederim. 38 den önce ilaç vermeyin diyorlar. 37,5 ta kalıyor bazen indimiydi çıktımıydı versek mi vermesekmi oluyor
haber veririm canım mutlaka Ahh olsun olsun siz iyi olun da yat sen boşver. Zaten hepimiz çoğu şeyi netten alıyoruz netten araştırıyoruz. Pandemi hepimizi mahvetti her dışarı çıkışımız zaten risk o yüzden çok bi şey kaybetmiyosun yaniAlınca banada haber canm cybex mi ne karar verdin fiyatları vs. Buarada ben hala cok asırı hareketlenemıyorum doktor bol bol dinlenerek gecıreceksın dedi 20. Haftayı bir atlatalım dedi işyerinden izinliyim, cok dolasamıyorum öyle magaza magaza annem eşim yengem herkesi görevlendirdim kafam netleşsin alıp cıkmak için gidicem sadece.. allah kimseye yaşatmasın bi tehlike atlattım bi daha yaşamak asla istemem çok zor durdu kanamam..cok şükür iyiyiz kızımla
ben de geçen tam arabada eşime dırdır yapıyodum kiiii kız birden pıtpıtladı geliyor geliyorrr babacı geliyorr ne yapalım eşim de diyo yolla gelsin kızım savun beni içerdenkuzular dün gömleğimi ilikliyordum benm kız hareketliydi yine dur kızım geliyorm dedim ilikledm. elimi karnıma koydum iki kere tekme attı çok komikti. geçende yapmıştı bunu tam emn olamamıştım meğersem tekmeymiş
Güle güle kullanım evladınızla , gerçekten çok kaliteli ve sağlam bi araba ama bana biraz ağır geldi bakıcam yinede secenekler arasında ayıp olmazsa kaça aldınız nereden?Ben aldım mamas papas ocarro, ağırlık benim için en son baktığım özellikti diğer özellikleri ağır bastı, çok sağlam kaliteli bir araba. Şimdi ocak gelmeden ona uygun ana kucağı bakıyorum fiyatlar mağlum sürekli fırlıyo
henüz oyun kısmına geçemedm benmki kafasına göre takılıyor ama yine erken sayılır benmde doktor daha hissetmezsn dediği gün hissetmiştm.Yaaa minicik canlarıyla neler yapıyorlar değil mi benim oğluşta dün akşam benimle oyun oynadı pıt pıtlarına karşılık verdikçe oda verdi 3-4 defa devam etti miniciğim benim
çocuk doğduktan sonra çocuk rahat uyusun diye lariyi calpol verirken bulacağız şaka bi yana alternatif yöntemler de var sirkeye batırılmış çorap giydirmek gibi ama bazen fayda etmiyor. hatta calpol düşürmüyor dolvenle çapraz veriyorsun fln.O zaman kulaktan çok ilaç verme taraftarı değilim ılık duş vs gitmeyi düşünüyorum ama inş doğumdan sonra da bu fikirleri uygulayabilirim
Tıbba güveniyoruz calpolse calpol Duş iyidir duş en geleneksel yöntem neyse yaşadıkça deneyimleyip birbirimize aktarıcaz artıkhenüz oyun kısmına geçemedm benmki kafasına göre takılıyor ama yine erken sayılır benmde doktor daha hissetmezsn dediği gün hissetmiştm.
çocuk doğduktan sonra çocuk rahat uyusun diye lariyi calpol verirken bulacağız şaka bi yana alternatif yöntemler de var sirkeye batırılmış çorap giydirmek gibi ama bazen fayda etmiyor. hatta calpol düşürmüyor dolvenle çapraz veriyorsun fln.
hepimizi güldürsün inşallahh öyle dedi resmen en güçlü pıtpıtıydı valla rezillikk bakalım senin kızda durum ne olcak babacı diyenler el kaldırsın Kaderimiz
Ay inşallah zorla uyandırdı doktor öyle olunca üzülüyor insan dürtülerek uyanmasınaOoyy tontirikk uyku saatine denk gelmiştir annesi 3 hafta sonra kıpır kıpır görürsün inşallah
Hahaha vallahi çok haklısın. bundan sonra öğleden sonraya randevu alacağımuyanık gördüğümüz mü var veletleri
Hahahahah yaaa şu dürtülerek uyandırılması beni güldürüyo ama sütlaç gibi sallıyo çocuğu içerde dimiAy inşallah zorla uyandırdı doktor öyle olunca üzülüyor insan dürtülerek uyanmasına
Hahaha vallahi çok haklısın. bundan sonra öğleden sonraya randevu alacağım
anası tez canlı doktorun ilk randevusunu alıyorm ben genellikle bizimki turşu gibi yatıyor. kocaman karam gömdüm tersine dönüp uyumaya devam ettiHahaha vallahi çok haklısın. bundan sonra öğleden sonraya randevu alacağım