2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Selam arkadaşlar bana doktor 14. Haftada bile kız dedi bugün erkek ihtimali yükseldi sizce ? Bi bakarmısınız?
Benim de 11. Haftada pipi zannedilen bi fotom var ama meğerse değilmiş 15. Haftada netleşmişti 😅 o yüzden yorum yapmim dedim ama dayanamadım bu da gerçekten pipi gibi duruyor ama 2 hafta daha sabredin netleşir artık 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle noooo😂😂 tabii ki bebeğin emmesi kadar etkili değiller ama emmeye alışana kadar ihtiyaç oluyormuş canım manuel alanlar da elektrikliye dönüyor göğüslerime pek güvenmiyorum ama belli de olmaz tabii😂 ben o zaman onun da stresiyle uğraşmak istemiyorum alacağım kafam rahat olsun😅 bir tane de mochi alacağım 2si yeterli olur. İnşallah foşur foşur süt gelir de colk colk emerler😂
Emmezlerse popişe bi şaplak 😅 zaten başından beri çektirdiler kusa kusa bi hal olduk bari doğumdan sonra emsinler de çektirmesinler 😄 valla diğer türlü eziyet sütü sağ biberonla ver ya da mama yap uygun sıcaklığa gelsin ver of allahım çok korkuyorum :110:

Çok şaşırdım şoktayım hala tekrar değişir mi diye öylesine kalakaldım
Değişedebilir tabii☺️ Benim 12.hafta erkeğe benziyor demişti 16.hafta da erkek olduğu kesinleşti daha geç netleşenler de olabiliyor sizin de bir sonra ki randevunuzda netleşmiş olur🤗

Emmezlerse popişe bi şaplak 😅 zaten başından beri çektirdiler kusa kusa bi hal olduk bari doğumdan sonra emsinler de çektirmesinler 😄 valla diğer türlü eziyet sütü sağ biberonla ver ya da mama yap uygun sıcaklığa gelsin ver of allahım çok korkuyorum :110:
Ayy dimi yaa 1 ay sonra 3. trimester başlıyormuş başımıza daha neler gelcek bakalım😂😂 genel de oda ağrılı sızılı oluyormuş rahat edemeden doğurcaz😅 bari bebeler gazsız sütünü emenlerden olsunlar çok amiiinn🙏🏻🙏🏻

Kıızlaaarr bakın hepsiburada çekilişle ne veriyoorr😂😂 ben 2 adetle katıldım inşallah bize çıkaar 😂😂

Eklentiler

• FDCCCE3B-D3CA-4604-A48C-1FB037A90B32.png
    FDCCCE3B-D3CA-4604-A48C-1FB037A90B32.png
    438,8 KB · Görüntüleme: 70
N Neess sayende elektrikli göğüs pompası aldım indirimlee, Zaten philips avent alacaktım en iyisi o diye biliyordum cok yakın arkdsım sağıyor baska marka bakma ble demişti pahalı bir ürün eşim dedi indirimdeyse direk al elektroniğe zam gelecek cok, 1699 olmus trendyolda valla sen söyledin dye baktım e bebeğe sabah sabah! Vee yihuuu😀😀👍🏻 1200 e kapattm sabah sbah😍😍😍

N Neess sayende elektrikli göğüs pompası aldım indirimlee, Zaten philips avent alacaktım en iyisi o diye biliyordum cok yakın arkdsım sağıyor baska marka bakma ble demişti pahalı bir ürün eşim dedi indirimdeyse direk al elektroniğe zam gelecek cok, 1699 olmus trendyolda valla sen söyledin dye baktım e bebeğe sabah sabah! Vee yihuuu😀😀👍🏻 1200 e kapattm sabah sbah😍😍😍
Güle güle kullanın🤗 en iyisi philips ve medela diyorlar çalışan olsaydım onları düşünebilirdim ama evde olduğum için lansinoh yeterli gelir diye düşündüm ben tekli alacağım ama stokta yok eşim işe gitmeden en yakın e bebeğe bakıp şansını deneyecek inşallah bende alabilirim😅

Kızlar bende gece bunları aldım🤗 lansinoh pompa stokta yoktu onu da eşim bugün bulabilirse alcak inşallah

Eklentiler

• A586FD70-A990-4A88-A7C5-B488B314D88E.png
    A586FD70-A990-4A88-A7C5-B488B314D88E.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 57
N Neess ben de mochiyi aldım 🙋🏻‍♀️ Elektrikliye ihtiyaç olursa artık babası koşa koşa gidip alır baba olmanın gazıyla 😂😂
Ay ama poşetini falan almak aklıma gelmedi, bi de kalkan mı kullanıcaksın gümüş kapak mı o da ayrı bi soru işareti benim için 🥴

N Neess ben de mochiyi aldım 🙋🏻‍♀️ Elektrikliye ihtiyaç olursa artık babası koşa koşa gidip alır baba olmanın gazıyla 😂😂
Ay ama poşetini falan almak aklıma gelmedi, bi de kalkan mı kullanıcaksın gümüş kapak mı o da ayrı bi soru işareti benim için 🥴
Baba olmanın gazıyla neler yapcaklar kim bilir😂😂
Ben poşetinide aldım şimdilik yeterli olur başka almam doğunca duruma göre bakarım dedim. Evrene pozitif mesaj bu saklama poşetleri süt dolacak!😂😂😂😂
Kalkan bulunsun diye aldım philips daha pahalıydı bu daha uygundu ikiside aynı görevi görüyor pahalıya gerek yok dedim😅 gümüş kapakta alacağım en verimli ondan sonuç alıyorlar ama yine de bilemiyorsun her şey herkese iyi gelmeyebiliyor canım deneyip göreceğiz artık😬

Ah beee ben mochiyi kendi sitesinden almistim torbasiyla birlikte 170 mi ne suan gorunce fiyati uzuldum 😭😭
Bende gogus pedi aldim. Hanimlar goruyorum ki gogus pedi almiyorsunuz 😅 gogus pedi almayi unutmayin cok lazim bi sey.
Bide kizima 15-36 kg oto koltugu aldim. Guzel fiyatti 😅

Ah beee ben mochiyi kendi sitesinden almistim torbasiyla birlikte 170 mi ne suan gorunce fiyati uzuldum 😭😭
Bende gogus pedi aldim. Hanimlar goruyorum ki gogus pedi almiyorsunuz 😅 gogus pedi almayi unutmayin cok lazim bi sey.
Siz indirim hakkınızı oto koltuğundan yana kullanmış oldunuz biz daha oralara gelemedik😂 güle güle kullanın☺️
Göğüs pedini hangi marka tercih ettiniz? Onu da alcaktım ama bazı markaların koku yaptığını yazmışlar araştırıp alırım artık dedim😅

Siz indirim hakkınızı oto koltuğundan yana kullanmış oldunuz biz daha oralara gelemedik😂 güle güle kullanın☺️
Göğüs pedini hangi marka tercih ettiniz? Onu da alcaktım ama bazı markaların koku yaptığını yazmışlar araştırıp alırım artık dedim😅
Lansinoh tercih ediliyor genellikle, mamajonum güğüs kalkanısa okudum bayag iyi yorumlar var meme ucu yara olursa bunu takıp emzirebiliyorsun yara ıyılesebe kdr hiç bsy farketmıyormuş bebek .. birde silveretta gümüş kapak almayı önerdi yakında doğum yapan arkdsım 999 ayar gümüş olmasına dikkat et ama mutlaka edin cok dua edersin banadedi , baktım cok pahalı o marka suan 999 ayar olan alternatif baska bulursam sizede yazarım..

Eklentiler

• 91C6C349-4D60-4D84-B60B-DF65655817AB.jpeg
    91C6C349-4D60-4D84-B60B-DF65655817AB.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 53
Baby me aldim 3 paket aldim 3 al 2 ode varmis. Bol bol kullaniliyor çünkü uzun bi sure

Lansinoh tercih ediliyor genellikle, mamajonum güğüs kalkanısa okudum bayag iyi yorumlar var meme ucu yara olursa bunu takıp emzirebiliyorsun yara ıyılesebe kdr hiç bsy farketmıyormuş bebek .. birde silveretta gümüş kapak almayı önerdi yakında doğum yapan arkdsım 999 ayar gümüş olmasına dikkat et ama mutlaka edin cok dua edersin banadedi , baktım cok pahalı o marka suan 999 ayar olan alternatif baska bulursam sizede yazarım..
Mamajoo göğüs kalkanıda aklımda👍🏻 İhtiyacım olabilir belki yaradan ziyade bir göğüs ucum var bir göğüs ucum yok🙈🥲 silverette gümüş kapağı ilk çıkaran marka diye biliyorum o yüzden pahalıdır büyük ihtimal. Bende araştıracağım teşekkür ederim🤗

Ben de bugün mağazasına gidince alayım bari dün aklıma gelmedi hiç 😂
Sanki aldıkça alacaklar çoğalıyo bu nasıl bi kısır döngü 😅

Lansinoh tekli göğüs pompasına istanbul ve trakya da kıran girmiş kızlar aramadığım yer kalmadı hiçbir yerde yok😓

X