2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay bilmiyorum canım 2-3 gün ne güzel sık sık güçlü güçlüydü 2 gündür çok nadir ve derinden geliyor🥺 ama çok şükür yine de hissedebiliyorum tabii.
Belki çok sıvı tüketmeye başlamışsındır o yüzden çıkıyorsundur canım ya da üşütüyor musun acaba farketmeden? Belki de bebiş yaramazlık yapıyordur😅henüz yapabilir mi bilmiyorum ama bazen idrar torbasına baskı yapabiliyorlarmış duruşları sebebiyle😅
Hahaha minik aşkım inşallah yaramazlık yapıyodur yesin onu annesiiii 😄 sıvı herzamanki gibi aslında bi farkı yok ama bilemedim valla neden sebep 😅
Sen nasıl oldun canım? Nasıl geçiyor hastalık? Çok zorlamıyodur inşallahh

Yeni hissetmeye başladıysan ara ara hissediyor olman normaldir canım bende başlar da çok nadir hissettim bir süre sonra dışardan da gözükecek şekilde hissediyordum🥰 hep öyle gidecek zannettim ama 2 gündür çok sakin yine hissediyorum ama derinden geliyor gibi. Hastayım diye oda bi yavaşladı sanırım🥺
Ben hep sweatshirt giydiğim için evde dışardan görmem için karnımı açıp beklemem lazm galiba🙈😃 yok hastalıktan diye düşünme günleri günlerine uymuyodur ondandır. Zaten daha 300 -400 gram minnoşlar ne kadar kuvvetli vurabilirler ki ben de sabah gereksiz düşüncelere dalmışım bazen oluyo işte hamilelikte böyle gereksiz endişelerm:)sonra kendimi rahatlatıyorum.

Hahaha minik aşkım inşallah yaramazlık yapıyodur yesin onu annesiiii 😄 sıvı herzamanki gibi aslında bi farkı yok ama bilemedim valla neden sebep 😅
Sen nasıl oldun canım? Nasıl geçiyor hastalık? Çok zorlamıyodur inşallahh
İyiyim çok şükür canım sağol❤️ biraz halsizlik oluyor bir de geniz akıntısı, baş ağrım oluyor hamileliğin başında ki zor günler gibi keyifsizim🥲 onun dışında sorun yok çok şükür. 10.gün test vericektim 23ünde detaylı randevumuza gidip oğluşuma kavuşcaktım ama deltaymışım😅 14 gün zorunlu karantinam var randevumuzu da erteleyeceğiz mecbur. Bütüünn günn doppler baktım içim içimi yiyor😅

Ben hep sweatshirt giydiğim için evde dışardan görmem için karnımı açıp beklemem lazm galiba🙈😃 yok hastalıktan diye düşünme günleri günlerine uymuyodur ondandır. Zaten daha 300 -400 gram minnoşlar ne kadar kuvvetli vurabilirler ki ben de sabah gereksiz düşüncelere dalmışım bazen oluyo işte hamilelikte böyle gereksiz endişelerm:)sonra kendimi rahatlatıyorum.
Biraz daha güçlü hissetmeye başlayınca hareketlenince yakalayabiliyorsun canım çünkü devamlı tekrarlıyor☺️ Yerim onların minnoş canlarını annelerini habersiz bırakmasınlar ama😅 hepimize oluyor canım annelik daha aynı bedendeyken başlıyor çok şükür baş edebiliyoruz🙏🏻 Zaten benim başka çarem yok doktora gidemem karantinam 24ünde bitiyor🥲

Kizlar gunaydinn 🤗 tetanoz aşısı olan varmi
Ben bi kan testi sonucumu bekliyorum geçen haftadann onun sonucunu aldığımda doktora yazıcaktım yazmışken de tetanozu sorarım diye düşünüyodum ama sonucum bi türlü çıkamadı 😅 ol derse olucam olma derse olmicam valla 2 sene önce olmuştum çok iğrenç bi kol ağrısıydı, covid aşısı ağrısı yanında hiçbi şeydii 🙄

Ben bi kan testi sonucumu bekliyorum geçen haftadann onun sonucunu aldığımda doktora yazıcaktım yazmışken de tetanozu sorarım diye düşünüyodum ama sonucum bi türlü çıkamadı 😅 ol derse olucam olma derse olmicam valla 2 sene önce olmuştum çok iğrenç bi kol ağrısıydı, covid aşısı ağrısı yanında hiçbi şeydii 🙄

Bende dün oldum canim aradi ebe doktoruma sordum olmalısın muhakkak dedi dün çok az ağrım oldu bugün oda yok 😁 covidde daha çok ağrım olmustu 🙃

N Neess canım sen doğumgününe gittikten kaç gün sonra belirtilerin olmuştu.benim de bulunduğum ortamdaki bir kişi pozitif çıkmış da , geçtiyse belirti ne zaman oluyo :KK43:
Doğum günü pazar günüydü ben çarşamba günü grip gibiydim burun akıntısı halsizlik perşembe ve cuma çok kötüydüm vücut ağrısı, baş ağrısı, burun tıkanıklığı cumartesi tat ve kokuda gitmişti canım cumartesi pozitif çıktım. Belirtiler 5 gün içinde kendini gösteriyor. Bekle bakalım inşallah birşey olmaz canım ortamda bulunan herkes etkilenmeyebiliyor. Belirtin olursa bakarsın duruma göre

N Neess canım sen doğumgününe gittikten kaç gün sonra belirtilerin olmuştu.benim de bulunduğum ortamdaki bir kişi pozitif çıkmış da , geçtiyse belirti ne zaman oluyo :KK43:
Canım bence telaş yapma aşını daha yeni oldun ya o yüzden antikorun baya yüksektir diye düşünüyorum 🙏🏼 İnşallah 1 kişi daha covid olmadan atlatırız şu süreci 🐣

Doğum günü pazar günüydü ben çarşamba günü grip gibiydim burun akıntısı halsizlik perşembe ve cuma çok kötüydüm vücut ağrısı, baş ağrısı, burun tıkanıklığı cumartesi tat ve kokuda gitmişti canım cumartesi pozitif çıktım. Belirtiler 5 gün içinde kendini gösteriyor. Bekle bakalım inşallah birşey olmaz canım ortamda bulunan herkes etkilenmeyebiliyor. Belirtin olursa bakarsın duruma göre
Öyle mi canım , ben de pazartesi görüştüm bugün üçüncü gün . İnşallah geçmemiştir ya , şimdi kendmi dinlicem ister istemez:KK43:

Canım bence telaş yapma aşını daha yeni oldun ya o yüzden antikorun baya yüksektir diye düşünüyorum 🙏🏼 İnşallah 1 kişi daha covid olmadan atlatırız şu süreci 🐣
İnşallah canım ya maske de taktım evde 8-9 kişi vardı diye bitek yemek yerken çıkardım ama yine de tedirgin oldum. Amin amin ya hepimizi korusun Allah🙏🏻

Merhaba kızlar
Uzun zamandır yazamadım dün kontrolüm vardı bebisler iyi çok şükür
Bende ufak tefek sıkıntılar var bebekler baskı yaptığı için idrarimi tam bosaltamiyorum usg görünüyor işin garip yanı ben hissetmiyorum idrar dolululgunu orda boşalttılar sondayla

Yarinda tetonoz asimi olacağım inş kolum fazla agrimaz

Bu arada ben artık günlük hissediyorum hateketlerini disardanda belli oluyor eşimde dokunarak hissetti tekmelerini sıra kizimda

Ya kızlar ben bebisi hiç hissetmiyorum hâlâ. Gün içinde zaten hiç his yok öyle görünme falan mümkün de değil. Sadece gece bu saatlerde elimizi koyarsak eşim de ben de pit pit vuruşları hissediyoruz elimizi koymazsak anlamıyoruz. O da denk gelirse. Sizce normal mi

Cok gecmis olsun benmde cumartesi gunu oglmun ogretmeni pozitif cikti ve pazar gunu oglm ve siniftaki 10 kisiden 8 cocuk kusma ishal ates oldu sdce ates olan 1 cocuk pozitif cikti ondada ishal falan yoktu cok korktuk ama doktorlar bu bagarsak enfeksiyonu dedi bu belirtiler seyrek gorulen belirtiler hepsinde ayni sey ayni anda olmaz falan deyince rahatladik testte almadilar 5 gun gecmeden bekliyoruz baska bi belirti yok ishal ates kusma gectide istah hala yok 😔 bende kendimde bi belirti ariyorum olacakmiyiz birsey dye 🙈

Cok gecmis olsun benmde cumartesi gunu oglmun ogretmeni pozitif cikti ve pazar gunu oglm ve siniftaki 10 kisiden 8 cocuk kusma ishal ates oldu sdce ates olan 1 cocuk pozitif cikti ondada ishal falan yoktu cok korktuk ama doktorlar bu bagarsak enfeksiyonu dedi bu belirtiler seyrek gorulen belirtiler hepsinde ayni sey ayni anda olmaz falan deyince rahatladik testte almadilar 5 gun gecmeden bekliyoruz baska bi belirti yok ishal ates kusma gectide istah hala yok 😔 bende kendimde bi belirti ariyorum olacakmiyiz birsey dye 🙈
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Birde öyle bir salgın var ortalıkta çocukların yakalandığı 1i hariç diğerleri ona yakalanmış heralde🥲 görümcemin kızıda yakalandı ishal yoktu kusma vardı sadece serum taktılar iyileşti çok şükür allahtan uzun sürmüyor. İnşallah hiçbir şey olmadan geçer gider🙏🏻

Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Birde öyle bir salgın var ortalıkta çocukların yakalandığı 1i hariç diğerleri ona yakalanmış heralde🥲 görümcemin kızıda yakalandı ishal yoktu kusma vardı sadece serum taktılar iyileşti çok şükür allahtan uzun sürmüyor. İnşallah hiçbir şey olmadan geçer gider🙏🏻
Amin insallah evet cok cok tesekkur ederiz sizede cok gecmis olsun tekrardan kuş gbi hafif atlatır gidersiniz insallah 🙏

X