2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım ben de 50 ydm almyorum almyorum diyodum.2 saatte bir ackmaya ve mutlaka ağzma bişeyler atma ihtyacı hissetmeye başladım ve bir bakmışım 1 ay içinde 53 olmuşum🙈🙈
Öyle gerçekten ben 54 ile hamile kaldım şu an 57 oldum ben de çok aldım diye tedirgin oluyorum ben meyve de yiyorum börek, ekmek de yiyorum diğer türlü doymuyorum çünkü 😄 dışarıdan çok kilo aldığım belli olmuyor o kilolar nerde çözemedim 👀 L Larissa
Aslında bende kendimi yiyo zannediyodum 🙈 ama siz nasıl yiyosanız artık kızlarcım bilemiyorum 😂😂
Ya bu taşınma olayına kadar iyiydim aslında resmen 1 haftadır doğru düzgün beslenemedim o bile etkilemiş olabilir 🙄 ben de alıcam o kilolarıı 😢

Aslında bende kendimi yiyo zannediyodum 🙈 ama siz nasıl yiyosanız artık kızlarcım bilemiyorum 😂😂
Ya bu taşınma olayına kadar iyiydim aslında resmen 1 haftadır doğru düzgün beslenemedim o bile etkilemiş olabilir 🙄 ben de alıcam o kilolarıı 😢
Bende 17. Haftada 1,5 aldım ve çok mu aldm diye düşünüyorum🙄

Kasilma gibi bu bahsettiginiz istirahat edin ve bol su için. Dr bunun gecmesi icin bunlari tavsiye etti bana
Yaa kasılma mı diyorsunuz😣 teşekkür ederim hiç bilmiyordum nasıl birşey. Bugün olmadı çok şükür devam etseydi doktorumla görüşücektim.
Kizlar mesela bu ultrason gecenki randevumdan. Burda bariz kasilma var. Sadece bebegin ayaklarini oynatacak yeri var. Kafasi ve govdesi sıkışmıs durumda. Hem bebek rahat hareket edemiyo ve kasilmasan dolayi suyuda az oluyomus. Boyle devam ederse erken dogum riski olur dedi. Bu yuzden bol istirahat ve bol su ic dedi drum.
Ahh yavrum kasılma olunca böyle oluyor demek ki bebişler içerde. Kasılma için magnezyum ya da kalsiyum veriyorlar diye okumuştum size vermediler mi?

Ya 1.si ultrasonda kasilma görülüyor zaten. 2.si adet agrisi gibi agrim var. Bazen ani hareketlerde anlik sancilar giriyo. Ama mesela bu gittigimde dra agrim olmamasina ragmen yine kasilma cikti. Bilmiyorum ya degisik bi sey. Gecer insallah
Kasilmalari siz hissediyormusunuz peki? Aslinda burda kasilmalar agrisizsa normal diyorlar rahim kendini hazirliyor diyorlar. Bende de bazen kasilma oluyor ilk geblikten kasilma oldugunu anliyorum aslinda. Boyle karnimda rahim bolgesinde bir balon sisiriyolar gibi oluyor. Bendeki agri adetle alakasi yok aslinda tam anlamiyla gaz sikismasi sancisi gibi ama hergun olmasi garibime gidiyor. Ne yesemde gaz yapmiyordur heralde diye dusunuyorum. Dedigim gibi 11 haftadir var olan bir agri alistim artik galiba. Yakinda raporda alicam zaten dinlenince daha iyi olur kanimca.

Doktor neden öyle söyledi acaba canım benim doktorumda henüz hiç kilo almadım dediğimde boşver alma ne yapıcaksın kiloyu dedi😅

Yaa kasılma mı diyorsunuz😣 teşekkür ederim hiç bilmiyordum nasıl birşey. Bugün olmadı çok şükür devam etseydi doktorumla görüşücektim.

Ahh yavrum kasılma olunca böyle oluyor demek ki bebişler içerde. Kasılma için magnezyum ya da kalsiyum veriyorlar diye okumuştum size vermediler mi?
Gunde 3 magn. Aliyorum yinede gecmiyo. Evde cocugum oldugu icin sanirim cok dinlenemiyorum. Biraz daha cok dikkat etmeye calisacagim insallah gecer

Kasilmalari siz hissediyormusunuz peki? Aslinda burda kasilmalar agrisizsa normal diyorlar rahim kendini hazirliyor diyorlar. Bende de bazen kasilma oluyor ilk geblikten kasilma oldugunu anliyorum aslinda. Boyle karnimda rahim bolgesinde bir balon sisiriyolar gibi oluyor. Bendeki agri adetle alakasi yok aslinda tam anlamiyla gaz sikismasi sancisi gibi ama hergun olmasi garibime gidiyor. Ne yesemde gaz yapmiyordur heralde diye dusunuyorum. Dedigim gibi 11 haftadir var olan bir agri alistim artik galiba. Yakinda raporda alicam zaten dinlenince daha iyi olur kanimca.
Hissediyorum tabi. Bu kadar erken zamanda kasilma olmasi iyi degilmis. Sizde dinlenin gecer insallah. Artik dinlenecegiz bol bol bebislerimizde iyi olacak inşallah

Gunde 3 magn. Aliyorum yinede gecmiyo. Evde cocugum oldugu icin sanirim cok dinlenemiyorum. Biraz daha cok dikkat etmeye calisacagim insallah gecer
İnşallah geçer gider canım🙏🏻 Bana doktorum sadece demir ilacı verdi. Bende ne olur ne olmaz diye her gün muz ve soda tüketmeye dikkat ediyorum. Bakalım benim de tekrarlayacak mı.

Bende 17. Haftada 1,5 aldım ve çok mu aldm diye düşünüyorum🙄
Yok yok çok değil ben 18+1 de nerdeyse o kadar aldım azar yedim 😂
Doktor neden öyle söyledi acaba canım benim doktorumda henüz hiç kilo almadım dediğimde boşver alma ne yapıcaksın kiloyu dedi😅
Ay bilemedimkii ama hiçbi şey yemediğimi düşünüyo heralde, eşim de gaza getirdi yiyorum diyo yemiyo dedi 😂 bakalım yoğunlaşıyım biraz alırım inş korktum şimdi alamicam diye 😂😂

Merhabaaa Boyum 160 49la hamileliğe başladım ilk haftalar kusmaktan 3 kg verdimm sonra toparlamaya başladım, artık mide bulantım yok ama soğan sarımsaktan tiksindiğim için her şeyi yiyemiyorum 😔 bu yüzden de kg alamıyorum. Valla bol bol sebze meyve yicez alcaz kilo ben inanıyorum sıkma canını 😅 her sabah 2 yumurta yiyorum ona rağmen böyleysem yemesem nolur acaba 😒
Evet canım aynen benimde soğan sarımsak görmeye bile tahammülüm yok yemekleri onlarsız yapıyorum. Boyum 1.65 49 kilo ile hamile kaldım 46.700 e düştüm şimdi daha yeni 50 olmuşum.

Diyetisyen baya kuruyemiş vermiş günlük seninde aklında olsun ye bol bol, tahin ve bal aynı zamanda 1 er kaşık.

Ben de yumurtayı 2 ye çıkardım bebeklerimiz büyüsünlerde gerisi önemli değil

Evet canım aynen benimde soğan sarımsak görmeye bile tahammülüm yok yemekleri onlarsız yapıyorum. Boyum 1.65 49 kilo ile hamile kaldım 46.700 e düştüm şimdi daha yeni 50 olmuşum.

Diyetisyen baya kuruyemiş vermiş günlük seninde aklında olsun ye bol bol, tahin ve bal aynı zamanda 1 er kaşık.

Ben de yumurtayı 2 ye çıkardım bebeklerimiz büyüsünlerde gerisi önemli değil
Aynı kilolara düşmüşüz verirken 😔 ya soğan sarımsak çok büyük dert değil mi gerçekten her şeyin içinde var her şeyin. Dışardayken bi evin önünden geçerken bile kokusu gelse istemsizce öğürüyorum ben.
Aynen eşim duydu ya doktoru şimdi önüme getirdikçe getiriyor 😂 kuruyemişler tatlılarr. Yalnız meyve sebze hariç her şey var ahahah
Doktorum da bana muz ve cevizden bahsetti canım. En sevdiğim meyveyi sordu şuan için nar dedim hergün 1 tane de onu ye o zaman dedi 🤷🏻‍♀️ Bakalım kaça kadar çıkıcaz 😅

Aynı kilolara düşmüşüz verirken 😔 ya soğan sarımsak çok büyük dert değil mi gerçekten her şeyin içinde var her şeyin. Dışardayken bi evin önünden geçerken bile kokusu gelse istemsizce öğürüyorum ben.
Aynen eşim duydu ya doktoru şimdi önüme getirdikçe getiriyor 😂 kuruyemişler tatlılarr. Yalnız meyve sebze hariç her şey var ahahah
Doktorum da bana muz ve cevizden bahsetti canım. En sevdiğim meyveyi sordu şuan için nar dedim hergün 1 tane de onu ye o zaman dedi 🤷🏻‍♀️ Bakalım kaça kadar çıkıcaz 😅
Evet canım hem de ne dert bende alıyorum kokusunu geçen tarhana yaptım bayılırdım eskiden ay bütün yapım aşamasındaki kokular malzemeler geldi soğanda var heralde 2 gün ağzımdan gitmedi sanki Allahım sen affet 😂

Nen de nar çok severim yedim hatta bugun eğer yiyebiliyorsan ara öğün olarak kendine yulaf lapası üzerine nar elma kuru incir vs gibi şeyler yapabilirsin buda kilo aldırıyormuş bende denemeye başladım bugün çatlayana kadar yedim bakalım bu hafta kilo alabilecek miyiz 😅

Evet canım hem de ne dert bende alıyorum kokusunu geçen tarhana yaptım bayılırdım eskiden ay bütün yapım aşamasındaki kokular malzemeler geldi soğanda var heralde 2 gün ağzımdan gitmedi sanki Allahım sen affet 😂

Nen de nar çok severim yedim hatta bugun eğer yiyebiliyorsan ara öğün olarak kendine yulaf lapası üzerine nar elma kuru incir vs gibi şeyler yapabilirsin buda kilo aldırıyormuş bende denemeye başladım bugün çatlayana kadar yedim bakalım bu hafta kilo alabilecek miyiz 😅
Bundan sonra her yok mübah ne bulursam yiyorum hayat felsefem 😂
Senin yazdığın o saat nedir öyle yoksa yemek yemeye mi kalktın 😂😂 bak bunu da yapabiliriz 🤪

günaydın canlar bugün bizim kızın görüş günüydü.
gelişimi bir hafta önde, 185 gr boyu 18 cm çıktı. salak zıp zıp zıplıyordu. ayrıntılı ultrason 20. haftada perinatolog yapacak aynı gün doktorum bana da gel dedi. normal mi istiyorsun diye kendi sordu evet dedm. bol bol yürü dedi yürürsen normal kesn doğurursun dedi. bir de protein şu ara yüklenmem lazm sabah 4 yumurta dedi zaten benm tansiyonum düştü. kullandığım progestanları bırakıyorum magnezyum başladık minik kasılmalar için. bizden bu kadar.:anneadayı:

gelişimi bir hafta önde, 185 gr boyu 18 cm çıktı. salak zıp zıp zıplıyordu. ayrıntılı ultrason 20. haftada perinatolog yapacak aynı gün doktorum bana da gel dedi. normal mi istiyorsun diye kendi sordu evet dedm. bol bol yürü dedi yürürsen normal kesn doğurursun dedi. bir de protein şu ara yüklenmem lazm sabah 4 yumurta dedi zaten benm tansiyonum düştü. kullandığım progestanları bırakıyorum magnezyum başladık minik kasılmalar için. bizden bu kadar.:anneadayı:
4 mu yumurta 😱 ben bı taneyi zor yiyorum ayol o neymiş öle 🥴 benimde tansiyonum düşerdi canım haklısın 🤣🤣

Ayy 4 mü 😱 kırsan olmaz haşlasan olmaz allahım nasıl yenicek o 4 yumurta 😅 rahim boyunu ölçtü mü ya ben hala progestana devamm valla bıktım artık 😐 maşallah miniğe ya bizim de bacak boyu 3 dü 7 ile çarpıp boyu buluyomuşuz 21 cm oluyodu uzun boylu kızlar yükleniyor muu 🤪

Ayy 4 mü 😱 kırsan olmaz haşlasan olmaz allahım nasıl yenicek o 4 yumurta 😅 rahim boyunu ölçtü mü ya ben hala progestana devamm valla bıktım artık 😐 maşallah miniğe ya bizim de bacak boyu 3 dü 7 ile çarpıp boyu buluyomuşuz 21 cm oluyodu uzun boylu kızlar yükleniyor muu 🤪
1 yiyorum diyince kadın çok az ben kendim hamileyken 5 yiyordum dedi. sen dört ye dedi bende 2 dedm 4 dedi :KK70: ben bi de kahvaltıyı sabahın yedi buçuğunda yapıyorum. geç kalksam bi derece zorlar yerm. bakacağız artık bişeyler. anasının boyuna göre bzm kız babasına çekecek gibi :KK70:

Rutin yapılıyor sanırım canım. Kanla bakılıyor zaten benim doktorum detaylı detaylı bakıyor her seferinde ama yine de gösterdi omurgasını midesini falan of duyygusall çokk 🙈
Her 4 haftada 1 kg almamı istiyor, bebişin iyi kilosu 270 gr tosun heralde😂 ama benimkini hiç hiç beğenmedi ilerleyen zamanlarda bebeğe de yetmez diye mi acaba 😐
Kiloyu takma cnm cocuk iyiyse eğer ki herşeyi iyi
İlk aylarda bende kılo werdim şimdi almaya başladım
Senin ilk gebelik sanırım ilk cocuklçta bende hiiç kılomu takmıyordum hatta az aldım diye kaygılanıyordum hepte dogumdan sonra kayboldu kılolarım
Ama bu gebelıgımde dıkkat edıyorum acıkcası yas da ilerledi bu sebeple daha temkinli olmakta fayda war
Rabbim hayırlı dogumlar nasıp etsin hepimize🌺

Bundan sonra her yok mübah ne bulursam yiyorum hayat felsefem 😂
Senin yazdığın o saat nedir öyle yoksa yemek yemeye mi kalktın 😂😂 bak bunu da yapabiliriz 🤪
Kesinlikle gece öğünüde eminim işe yarar 😅, canım yok ben yurtdışındayım saat farkından dolayı türkiyede oldukça geçti sanırım 😁

X