2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
regl sancıları arada banada oluyor dr normal dedi. herşeye normal diyorlar bzm korktğmz. hatta bak bunu yazarkende bi sancı girdi çıktı :KK70:
Ben de dün eşime ah uh diyorum hamilesin ya normaldir diyo 😂😂 oo doktora gitmeyeli uzun zaman oldu falan diyip dalga geçiyo bide :KK70:bkz evhamlı kişilik, rahat kişilik farkı:confused:

eşim beni görünce nasılsın yerine kızım nasıl diye soruyor.çok yıprandm şimdiden:110:
Of evet yaa bi de o kısım var, ben de ona karşılık duygusal açlığım var açım aççç diyorum :duduk::KK1: hatta geçen gün kendime minik bi tane cips almıştım normalde asla yemez aslaaa oturmuş onu yemiş.Niye yedin diyorum kızımın neyi sevdiğine bakmak için diyo 😒

Of evet yaa bi de o kısım var, ben de ona karşılık duygusal açlığım var açım aççç diyorum :duduk::KK1: hatta geçen gün kendime minik bi tane cips almıştım normalde asla yemez aslaaa oturmuş onu yemiş.Niye yedin diyorum kızımın neyi sevdiğine bakmak için diyo 😒
hahahah o da iyiymiş. resmen rakibimi doğuracağım :emir_bebek::KK48:

Ya ben dogumdan 2 gun once koltuk alti supuren insandim gercekten soklardayim. Bendeki bel zaten saymiyorum bide 3 tane civi var kuyruksokumunda o agri bende allahin emri zaten. Ama beni delirten kasik ve karin alti agrisi. Kimse ne oldugunu bilmiyor 😖 6. haftaliktan beri yarim saatte surse 2 saatte her gun var. Bir tek evde yatarsam surekli olmuyor okadar. Nedir anlamadim 😞
Bende de kalça da protez var bel ağrısı ondan sanırım 😒 idrar kan verdin mi hiç enfeksiyon olmasın benimde oldu hep sonra Dr a gittim ağrı ile enfeksiyon çıktı antibiyotik fitil falan verdi o gün bugündür öyle çok ağrı yok

sürekli içimden şua n ne yapıyordur diye düşünüyorum. bu arada ben karnımda minik hareketler hissediyorum çok erken diye konduramıyorum ama bence kızımın hareketleri :KK200:
Bende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinlikle😍 çok nadirde olsa hissettim 2 gündür dışardan da gözüküyor hareketleri🥰🥺 allahım gerçekten mükemmel

Hiç erken değil benceee ilk gebelikte de 16 17 haftadan itibaren hissedilebilirrrr😍
sanırım bende erkenden hissediyorum :KK70:
Bende erken değildir diyordum ama o zamandan beri oğluşumdu kesinlikle😍 çok nadirde olsa hissettim 2 gündür dışardan da gözüküyor hareketleri🥰🥺 allahım gerçekten mükemmel
oy miniğim o günleri iple çekiyorum ya. resmen onunla oynarım ben :KK70:

Slm arkadaşlar bende Mayıs annesiyim benide ekleyebilirsiniz yeni keşfettim bu topiği
Yaş 34
Gebelik 4.
İlk kese (tecburelerimden dolayı geç gittim) 9+2
Öngörülen doğum tarihi 05.05.2022

benmde yarınnnnnn :KK70: çok heyecanlı güzel haberlerle gel.

Lariii kuzuu haber ver minikadannn😍😍
Kızlar geldim geldimmm 2 deydi bu sefer randevum hakkmı yemeyin 😂😂😂😂
Her şey yolunda güzel dediii suyu plesantası falann. Ay sonu detaylımız var Ali Ekiz’i önerdii. Spinal bfida için kan verdim 1 haftaya belli olcakmış. Benim kg beğenmedi tüy siklet geldim tüy siklet gidicem diyosun dedi. 3 hafta önce 50ydim şimdi 50.6 çıktım 🙄 bol bol meyve sebzeye ağırlık vericekmişimm. Bebeğin hareketlerini hissediyo musun dedii pıtpıtları söyledim tamam onlar dedi 😂 bi de ağrılar için de bebek o durumlarda sinyal veriyo, otur dinlen dedi benden haberler böyle teyzelerii🙏🏼💓

Kızlar geldim geldimmm 2 deydi bu sefer randevum hakkmı yemeyin 😂😂😂😂
Her şey yolunda güzel dediii suyu plesantası falann. Ay sonu detaylımız var Ali Ekiz’i önerdii. Spinal bfida için kan verdim 1 haftaya belli olcakmış. Benim kg beğenmedi tüy siklet geldim tüy siklet gidicem diyosun dedi. 3 hafta önce 50ydim şimdi 50.6 çıktım 🙄 bol bol meyve sebzeye ağırlık vericekmişimm. Bebeğin hareketlerini hissediyo musun dedii pıtpıtları söyledim tamam onlar dedi 😂 bi de ağrılar için de bebek o durumlarda sinyal veriyo, otur dinlen dedi benden haberler böyle teyzelerii🙏🏼💓
Canım merhaba, bende ideal kilomun altında hamileliğe başladım ilk 3 ayda verdim şimdi yeni yeni almaya başlıyorum. Senin boyun kaç ? Şükür olsun bebeğimde sorun yok haftası önden bile gidiyor ama doktor benimde kilomu beğenmedi oyuzden kafama taktım :KK43:
Aslında 2 haftadır yiyebiliyorum arrık mide bulantım kesildi ama zaten normalde de hızlı kilo alamıyorum.
diyetisyenle devam ediyorum bir liste yapmış inanılmaz yani nasıl yiyorlar gün içinde anlamıyorum😂😂

Canım merhaba, bende ideal kilomun altında hamileliğe başladım ilk 3 ayda verdim şimdi yeni yeni almaya başlıyorum. Senin boyun kaç ? Şükür olsun bebeğimde sorun yok haftası önden bile gidiyor ama doktor benimde kilomu beğenmedi oyuzden kafama taktım :KK43:
Aslında 2 haftadır yiyebiliyorum arrık mide bulantım kesildi ama zaten normalde de hızlı kilo alamıyorum.
diyetisyenle devam ediyorum bir liste yapmış inanılmaz yani nasıl yiyorlar gün içinde anlamıyorum😂😂
Merhabaaa Boyum 160 49la hamileliğe başladım ilk haftalar kusmaktan 3 kg verdimm sonra toparlamaya başladım, artık mide bulantım yok ama soğan sarımsaktan tiksindiğim için her şeyi yiyemiyorum 😔 bu yüzden de kg alamıyorum. Valla bol bol sebze meyve yicez alcaz kilo ben inanıyorum sıkma canını 😅 her sabah 2 yumurta yiyorum ona rağmen böyleysem yemesem nolur acaba 😒

X