2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
kızlar birkaç kitap alayım dedm. mahallenin en mutlu bebeği ve başlarım şimdi anneliğe isimli iki kitabı aldım. birine başladım şimdilik güzel gidiyor. varmı başka güzel öneriniz.

Öğretmen olan arkadaşlarım idari izne ayrılınca ekders devam ediyor mu

kızlar birkaç kitap alayım dedm. mahallenin en mutlu bebeği ve başlarım şimdi anneliğe isimli iki kitabı aldım. birine başladım şimdilik güzel gidiyor. varmı başka güzel öneriniz.
Mahallenin en mutlu bebeği şu an benim de başucu kitabım. Onun dışında "Bebeğinize Fransız Kalın" kitabını aldım, çok öneriliyordu ama ona başlamadığım için fikrim yok bakabilirsin canım

Ben de bunları almıştım şuan bilinçli bebeği okuyorum güzel gidiyor, diğerleri hakkında bilgim yok ama baya araştırıp almıştım ☺️

Eklentiler

• 83C566E4-777E-407E-9AEB-5CF3A62DC343.jpeg
    83C566E4-777E-407E-9AEB-5CF3A62DC343.jpeg
    165,1 KB · Görüntüleme: 45
Selamlaaaar. Cinsiyetler ogrenilmiis isimler bulunmus. Hayirli olsun canlarim saglikla bi an once kavusun bebislerinize♥️♥️
Çok teşekkürler🥰 amin inşallah. Size de hayırlı olsun çok sevindimm😍 bu kez sağlıkla ilerlesin, sağ salim kavuşun inşallah🙏🏻❤️

Selamlaaaar. Cinsiyetler ogrenilmiis isimler bulunmus. Hayirli olsun canlarim saglikla bi an once kavusun bebislerinize♥️♥️
Bende eski mesajlariniza baktim bi hatirlayamadim sizi 😊 bizim gruptaymissiniz.
Ne guzel hemencecik yeniden hamile kalmissiniz masallah. Insallah saglikla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Cok cok sevindim sizin icin😊 hayirli olsun saglikla buyusun bebeginiz insallah 🥰

Bende eski mesajlariniza baktim bi hatirlayamadim sizi 😊 bizim gruptaymissiniz.
Ne guzel hemencecik yeniden hamile kalmissiniz masallah. Insallah saglikla hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Cok cok sevindim sizin icin😊 hayirli olsun saglikla buyusun bebeginiz insallah 🥰
Evet mayis annesi olcaktim kismet olmadi. Insallah agustos annesi olurum. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza♥️♥️

Mahallenin en mutlu bebeği şu an benim de başucu kitabım. Onun dışında "Bebeğinize Fransız Kalın" kitabını aldım, çok öneriliyordu ama ona başlamadığım için fikrim yok bakabilirsin canım
o kitabı da duymuştum. 24. haftada idari izinli olacak gibyim bunlardan alayım bol bol yoksa delirirm :KK70:
Ben de bunları almıştım şuan bilinçli bebeği okuyorum güzel gidiyor, diğerleri hakkında bilgim yok ama baya araştırıp almıştım ☺️
bilinçli bebek sanrm en fix kitap :KK70: alsammı diyordum ama alayım bari kaçarım yok kitaptan :KK70:
oooy isminizi anımsadım. mayıs olmaz ağustos olur ama sağlıklı olsun bence çok şanslısınız hemen hamile kalmışsınız :KK200:

Kuzuu cinsiyeti yazmayı unutmuşum net kız dedi doktorumuz 🧡🧡🧡
Yaaa sağlıkla gelsin minik kız 😍😍😍
L Larissa yavruu taşınma işleri ne alemde 😍🙆‍♀️
kuzu ben biterim o bitmez😂 çoğu halloldu sayılır bu ev kendi evimden daha küçük mutfak eşyaları sığmadı tabiki onun için ek dolap bekliyorum sığmayanlar balkonda takılıyo şimdilik 😂 gardolap da odamızda olsa kapı girişine yanaşıyodu onu da bebişin odasına koyduk mecbur ya böyle saçma sapan haller 🙄

Yaaa sağlıkla gelsin minik kız 😍😍😍

kuzu ben biterim o bitmez😂 çoğu halloldu sayılır bu ev kendi evimden daha küçük mutfak eşyaları sığmadı tabiki onun için ek dolap bekliyorum sığmayanlar balkonda takılıyo şimdilik 😂 gardolap da odamızda olsa kapı girişine yanaşıyodu onu da bebişin odasına koyduk mecbur ya böyle saçma sapan haller 🙄
Ev taşıma öyle valla kuzu inşallah en kısa zamanda düzene oturur her şey 😍 yeni yıl, yeni ev e bi de yeni bireyiniz beybito her şey çok güzel olsun 🙏🏻😍❤️

X