2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Off evett her şeyi soruyolar ya bu nereye kalkıp kendisi yapası geliyo insanın 😂😂 bi de kenarda oturunca da vakit geçmiyo sanki. Bi bitseydi de kurtulsaydım😅

Aynen canım ama bi yerleşseydik valla çok yorucuymuş nakliyeciyi takip et yerleştiren akrabaları takip et tarif et oy oy 😅
Bebik de yoruldu şu taşınma işi yüzünden muayne heyecanımı yaşayamıyorum gün sayamadım bak 😂😂
Tahmin edebiliyorum her kafadan bir ses,soru ve o kafa yorgunluğu🤯🤯 bittiğinde uzun uzuunn dinlenirsin artık. İyi yönleride var bak günler geçiveriyor bir bakmışsın muayene günü gelmiş prensesini görmeye gidiyorsunn😁😁

Merhaba sizi merak ettim. Lekelenmeniz ne durumda, her şey yolunda mı? talena talena
Herşey yolunda cok sağolunn yarın kontorülm var hala yatıyorum yanlız..yani 15 gündür evdeyim sdece yatarak .. (wc ve yemek yeme) hariç iş yasak dedi doktor inşallah kanama alanı tamamen geçmiştir.. gercekten normal hayatımıda özledim :KK43:

Kızlar büyük ürünlerden bişeyler alan var mı? Anakucağı olarak alan yada almayı düşünen bilginiz var mı ? Eşim 4moms görmüş bi yakınında mutlaka alaklım bundan deyip duruyor.. baska markalarda var anakucağı ürün olrak yardımcı olurmusunuz

Ben de aynı şeyi yaşadım. Sıfır belirti . Hamile olduğunu unutuyorum bazen. 2 gün önce gittim gayet iyiydi maşallah. 2. Trimestr güzelliği rahatlığı diyelim. Sıkmayalım canımızı hiç
Teşekkür ederim inşallah öyledir içim daha rahat gerçi ilk üç ay gibi ağrılı olmuyormuş ve daha dinç oluyormuşuz.

Herşey yolunda cok sağolunn yarın kontorülm var hala yatıyorum yanlız..yani 15 gündür evdeyim sdece yatarak .. (wc ve yemek yeme) hariç iş yasak dedi doktor inşallah kanama alanı tamamen geçmiştir.. gercekten normal hayatımıda özledim :KK43:
Yolunda olmasına sevindim☺️ Sağlık olsunda bugünlerin acısını çıkardığınız günlerde gelir🥰İnşallah yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz🙏🏻

Merhaba teyzeler bugün ben ilk doğum günü partime gittim🐣 bugünün anısına 18+4 fotoğrafımızı buraya bırakıyoruz🥲

Eklentiler

• 5015001F-BF9D-4EB4-AD59-A7228667B81D.jpeg
    5015001F-BF9D-4EB4-AD59-A7228667B81D.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 98
Canım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da

Canım kızlar. Bu aile hekimliği tetanoz aşısı yapıyormuş ya. Kaçıncı haftalarda oluyor o biliyor musunuz. Ona göre covid asımı yaptircam da
Herkes farklı zamanlarda oluyor sanırım. Aile hekimliğinde benimle ilgilenen hemşire 16.haftada ilk doz 1 ay sonra 2.doz yaptırmam gerektiğini söylemişti ama doktoruma sorduğumda tetanoz aşısını önermedi. O yüzden ben olmayacağım. Sizde tam zamanını öğrenmek için önce doktorunuzla görüşün bence.

Yaaaa küçük bıdıkkk 😍 resmen burnu belli oluyor ahh yaa içim gidiyor 😍😍
Bide kollarını oynatışı vardı ki çıldırmak işten değil😍
Bence kızlar kontrollerinize gittiğinizde doktorunuzdan rica edin gösterir. Ben öyle yaptım. Biliyorum henüz erken ama çok merak ediyorum yüzüne bakalım mı dedim. Hemen açıp izletti doktorum sağolsun🥰

X