2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yani 80 de 100/ 1 yada 300 de bir çıkan arkadaşların nipt leri temiz geldide 50binde bir nasıl kötü çıksın ne bileyim düşününce evet mantıksız.. evet bu test onlara bakıyor kromozomal bişey varmı yokmu bisürü hastalık.
Bir doktora dahamı görünsen acaba perinatolog
Nipt Testini vericem bakalim haftasonu oldugu icin hicbiyerle gorusme yapamadim yarin gorusup vericem nasil oluyor nelere bakiliyor diye sorup bilgi alacagim aslinda keske baska bi perinatologa da gorunseydim dun heryer ates pahasi butcemizide sarsacak bukdr muayne en iyisi test verip kurtulmak sanirim

Nipt Testini vericem bakalim haftasonu oldugu icin hicbiyerle gorusme yapamadim yarin gorusup vericem nasil oluyor nelere bakiliyor diye sorup bilgi alacagim aslinda keske baska bi perinatologa da gorunseydim dun heryer ates pahasi butcemizide sarsacak bukdr muayne en iyisi test verip kurtulmak sanirim

Evet bir tane daha fikir alabilsen iyi olurdu
Belki diyecek ki bekleyelim parlaklık geçmezse nipt yaptır o testin süresi zamanı yok sonuçta
Belkide test sonucu çıkana kdr usg görüntüsü düzelecek bile.. inşallah öyle olsun güzel hayırlı haberler gelsin inşallah.

Kizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu diye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı 😔
Cok geçmiş olsun sakin moralini bozma benim kızıma da kalp kapakciginda parlaklık, sol böbreğinde genişleme var denmişti down sendromlu olucak dediler ama ben amniyosentez falan yapmadım cok şükür cok sağlıklı doğdu kontrollere girdi doktorlar cok şaşırmıştı size bunu kim dedi diye inşallah seninde birşey çıkmaz kalbini bozma

Canım bana doktorum invitae firmasını önermişti. Sonuç pozitif ya da negatif diye geliyor kafa karışıklığı olmuyor tekrardan. Biz yaptırmamıştık 2li yaptırdık diye. 3500 falandı heralde fiyat yanlış hatırlamıyosam. Bir de doktorların da indirimi oluyor heralde. Ben temiz çıkacağına inanıyorum sonucun 🙏🏼

Wııııyyyy başıma gelennn😱💩
Ah canım dokturum bana sağlam kıyak geçmiş sağolsun şu 3 haftanın tadını çıkarim bari😍
Ya o demir hapı evlerden ırak bişey ya yandık doğuma kadar içilecek bide😩
Ben demir hapına razıyım 💩 şu multivitamini kessek 😂😂😂 iğrenç iğrenç iğreeeeeeennnnçççç

Evet bir tane daha fikir alabilsen iyi olurdu
Belki diyecek ki bekleyelim parlaklık geçmezse nipt yaptır o testin süresi zamanı yok sonuçta
Belkide test sonucu çıkana kdr usg görüntüsü düzelecek bile.. inşallah öyle olsun güzel hayırlı haberler gelsin inşallah.
Kendi doktorum bu parlaklik zaten geciyor dedi onun gecmesi dovn riskini ortadan kaldirmiyor sonucta bunu görduk riske etmeyelim falan deyince yaptirayim kurtulayim dedim bnde 😔

Cok geçmiş olsun sakin moralini bozma benim kızıma da kalp kapakciginda parlaklık, sol böbreğinde genişleme var denmişti down sendromlu olucak dediler ama ben amniyosentez falan yapmadım cok şükür cok sağlıklı doğdu kontrollere girdi doktorlar cok şaşırmıştı size bunu kim dedi diye inşallah seninde birşey çıkmaz kalbini bozma
Cok tesekkur ederm desteginiz icin haklisiniz iyi dusunelm iyi olsn

Canım bana doktorum invitae firmasını önermişti. Sonuç pozitif ya da negatif diye geliyor kafa karışıklığı olmuyor tekrardan. Biz yaptırmamıştık 2li yaptırdık diye. 3500 falandı heralde fiyat yanlış hatırlamıyosam. Bir de doktorların da indirimi oluyor heralde. Ben temiz çıkacağına inanıyorum sonucun 🙏🏼
Insallah bakalim pazartesi sali verecegim bir firmayla anlasip aklimizda kalacagina ne yapalim bu arada cinsiyetimizi kiz olarak listeye ekleyebilirsnz kesinlesti 🥰

karın alt bölgesinde zaman zaman bendede ağrı oluyor.g
Benimde son zamanlar sağ tarafta kasıkla karın arasında ağrım var normalde ağrımıyor ama hareket ederken dönerken vs. hissediyorum. Doktora anlattım rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilirmiş. Pek üstünde durmadı. Sol tarafta birşey yok sadece sağ tarafta. İlk defa duydum hamilelik kaynaklıdır belkide canım
Bende ilk dega duydum baktim hamilelikte %20 oraninda goruluyormus. Ama daha kontrole gitmedim gidermiyimde bilmiyorum simdiden bu agrilar yuzunden gittigim doktor seysinden sIkIldIm. Calidmayip evde kaldigim gunler daha hafif o yuzden yuksek ihtimal aykta kalmak tetikliyor. Bakalim yakinda rapora ayrilirim ozamanda devam ederse detayli bir arastirmaya girerim artik.🤷‍♀️

Kızlar vitamin ne kullanıyorsunuz artık
Folic asiti 13.haftada kesmişti şimdi de vermedi bişey mide bulantıların bitmişken bi rahatla 2 hafta bi huzur verelim sana dedi😅
Vereceği şeyden korktum şimdiden🤪 demir hapı kesin bide eskiden elevit verirlerdi şimdi nasıl acaba
Prenatal life benim. Içerik baya zengin.

Bende ilk dega duydum baktim hamilelikte %20 oraninda goruluyormus. Ama daha kontrole gitmedim gidermiyimde bilmiyorum simdiden bu agrilar yuzunden gittigim doktor seysinden sIkIldIm. Calidmayip evde kaldigim gunler daha hafif o yuzden yuksek ihtimal aykta kalmak tetikliyor. Bakalim yakinda rapora ayrilirim ozamanda devam ederse detayli bir arastirmaya girerim artik.🤷‍♀️
İnşallah geçici birşeydir devam etmez canım🙏🏻

Selam kizlar
L Larissa benimde kizim olacak insallah 😊 listeye ekleyebiliriz artik

Isim dusunmeye basladiniz mi??
ayyyy ayy kız anaları çoğalıyor.. ama böyle olacağı belliydi. ilk pipili oğlan anneleri sonra nazlı kız anneleri çıktı ortaya. benm aklımda gebelikten öncedir bikaç isim var ama henüz iismiyle seslenme moduna girmedm sizin varmı

ayyyy ayy kız anaları çoğalıyor.. ama böyle olacağı belliydi. ilk pipili oğlan anneleri sonra nazlı kız anneleri çıktı ortaya. benm aklımda gebelikten öncedir bikaç isim var ama henüz iismiyle seslenme moduna girmedm sizin varmı
Benim ilk kizimin ismi erva. Bu da kiz olacak simdi biz vera ya da meva ismini dusunduk ama tabi kesin degil hala arayistayim 😄

Ya isim işi çok zor seçemiyorum😩 aklımda bişey de yok ablanın adı Aybige kardeş için gelen öneriler Nil, Aslıhan, Deniz, Irmak ama hala bilmiyorum fikrim yok😃

Ya isim işi çok zor seçemiyorum😩 aklımda bişey de yok ablanın adı Aybige kardeş için gelen öneriler Nil, Aslıhan, Deniz, Irmak ama hala bilmiyorum fikrim yok😃
Bizim ikisi içinde isimlerimiz hazırdı😅 kız olsaydı nil yade olcaktı erkek olacağı için yağız nadir olcak😌🥲 sende listeye yazabilirsin canım L Larissa
Nil ismine aşığım 😍 ama kuzenim kızına koydu kaptılar 😂 hem de onun da adı neslihan, senin de neslihan olduğunu tahmin ediyorum 😅
Ay yağız da nasıl beyefendi bi isim ama 💙

X