Benimki de kendi yapıyor. Perinatolog zaten. Ben 15 de gittiğimde bi ay sonra gel detaylı yaparız dedi de erkene geliyor sanki 19 . Hafta. Emin olamadım22_23 arasi demişti doktorum
Kendi yapacak disardan detaylı ultrason için çok gelen varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de kendi yapıyor. Perinatolog zaten. Ben 15 de gittiğimde bi ay sonra gel detaylı yaparız dedi de erkene geliyor sanki 19 . Hafta. Emin olamadım22_23 arasi demişti doktorum
Kendi yapacak disardan detaylı ultrason için çok gelen varmış
18-22 hafta arası deniliyor genelde bence erken değil ama içinize sinmediyse isterseniz doktorunuza bir sorunBenim 19. Haftaya geliyor erken mi randevu almış oluyorumm
İlk oğlumda 19+3 de yaptırmıştım bı sorun çıkmadıBen de 15 de gittim 1 ay sonra gel dedi de 19 erken mi olur bilemedim nette 21 yazıyor
Yazarım tabikiiYazarsın bize de :)
Ya aslında normal ama ben yüzünü falan tam net görebilmek için 21sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum inşallah herbirimizin kusursuz geçer ultrasonları önemli olan sağlıkları tabi linç yemiyimde şimdiBenim 19. Haftaya geliyor erken mi randevu almış oluyorumm
Bende biraz büyüsün diye düşündüm canıminsan yüzünüde merak ediyor tabii bu gittiğimizde de baktık ama pek göremedik senin minnoş gibi göstermedi bizim ki benim doktorumun yerine perinatolog haftada 1 gün geliyormuş fazlada ileri atamadım sabırsızlanıyorum diyeYazarım tabikii
Ya aslında normal ama ben yüzünü falan tam net görebilmek için 21sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum inşallah herbirimizin kusursuz geçer ultrasonları önemli olan sağlıkları tabi linç yemiyimde şimdi
Yok çok haklısın canım. Ama ben onun için söyle bir çözüm buldum. Doktor muayeneleri ayda bi oluyor ya. Ben muayeneden 2 hafta sonra devlet hastanesine gidip orda görüyorum bebeğiYazarım tabikii
Ya aslında normal ama ben yüzünü falan tam net görebilmek için 21sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum inşallah herbirimizin kusursuz geçer ultrasonları önemli olan sağlıkları tabi linç yemiyimde şimdi
Bizimki de o kadar zor yakalandı ki perde arkasını bi bilsen canım doktorum ne uğraştı ne uğraştı en sonunda yakaladı ay o net gördüğümüz an nasıl oluruz acaba çok duygusal geliyo bana her şey aslında ne güzel tam yeni yıl hediyesi olcak sizee bize de 1 hafta sonrası falan heraldeBende biraz büyüsün diye düşündüm canıminsan yüzünüde merak ediyor tabii bu gittiğimizde de baktık ama pek göremedik senin minnoş gibi göstermedi bizim ki benim doktorumun yerine perinatolog haftada 1 gün geliyormuş fazlada ileri atamadım sabırsızlanıyorum diye
hahahah o kadar iyi bi çözümki ben de 1 kez bunu yapmak için randevu aldığımda ailem tarafından deli gözüyle bakıldım yine de gidicektim de ishal kusma falan o döneme denk geldi gidemedimYok çok haklısın canım. Ama ben onun için söyle bir çözüm buldum. Doktor muayeneleri ayda bi oluyor ya. Ben muayeneden 2 hafta sonra devlet hastanesine gidip orda görüyorum bebeği
Maşallah ona Ben her gittiğimde büyülenmiş gibi oluyorum daha yüzünü görmeden görünce nasıl olcak kim bilir bu gittiğimizde midesini bile gördük minnacık nasıl mucize içimizde günden güne büyüyor biz 23ünde gideceğiz canım 21in sonuna bırakmazsan sizde yeni yıla 1-2 gün kala görebilirsinizzBizimki de o kadar zor yakalandı ki perde arkasını bi bilsen canım doktorum ne uğraştı ne uğraştı en sonunda yakaladı ay o net gördüğümüz an nasıl oluruz acaba çok duygusal geliyo bana her şey aslında ne güzel tam yeni yıl hediyesi olcak sizee bize de 1 hafta sonrası falan heralde
hahahah o kadar iyi bi çözümki ben de 1 kez bunu yapmak için randevu aldığımda ailem tarafından deli gözüyle bakıldım yine de gidicektim de ishal kusma falan o döneme denk geldi gidemedim
Çok sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım. Ben kullanmadım ama arkadaş kullanmıştı çok etkili oluyor demişlerdi.. bol da su iç. Hemen geçer inşallah
Sana da çok geçmiş olsun bana da aynısını verdi bu gece içicem hemen fayda etsin ikimize de umarımm Ben 1,5 litre içeblyodum bugün korkup 3 e çkardım zorlaGeçmiş olsun
Bu sikayetlerle gittim bugün Dr idrarda lökosit görüldü sadece gece yatmadan önce toz şase ilaç yazdı onu içip yatacağım
Benim bu 2. Idrar yolu enfeksiyonum hamile kaldigimdam beri o kadarda çok su içtiğim halde
Yaaa maşallah bende giderken yiyim bari bizim tembel belkim coşarTeyzeleri bu da benim kız dün ne pozlar ne el sallamalar zıplamalar ablasıyla gittik ilk defa, o da izlerken mest oldu
Vişne suyu çikolata ikilisi kesinlikle bombaaymış bomba
Öyle kuzum iç organlarına kadar videosu var çocuk büyüdüğünde abartmışsınız diyecek amin inşallah canım sağlıklı olsunlar da gerisi makaraYesinler onu, ne güzel oluyor izlemesi. Bol bol izle canım benim imkan varken. Ay sağlıkla gelsin güzel kuşum ama oğlanlar fena vallahi hemen gösteriyorlar kendilerini
Güzel haberler alalım hepimiz
Ay insallah uyku tutmadi vallahi yarin 11.30 muaynem yazarim sizede netlesmis olursaListede 1 kız 1 erkek gidiyo resmen C Carpediem4 bu durumda senden kız bekliyorum
Bu fiyatları gördükçe korkuyorum daha fiyatı bilmiyorum bende doktoru da bilmiyorum offf offff masrafları düşünmekten alışveriş sevinci bile yaşayamıyoruzKızlar kontrolden geldim. Geçen kontrol %80 erkek demişti ama bu kontrolde net göremedi. Ben doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum. Detaylı ultrason için 20-22. hafta arasında dedi ücreti 600tl kendisi yapmıyomuş detaylıyı perinatolog yapıyormuş. Siz fiyat aldınız mı detaylı için. Bir de Aralık'ta muayene ücretlerine zam gelecekmiş ekonomi şimdiden bizi vuruyo yaaa yandık
Bende doktorumun kendi yerine gidiyorum detaylı ultrason için perinatologla anlaşmış haftada 1 gün oraya geliyormuş 800₺ fiyat verdiler 23 aralıkta gideceğim. Yaa zamla ilgili birşey bahsetmediler bizim zaten yüksek 400₺ muayene ücreti rabbim hepimizin yardımcısı olsunKızlar kontrolden geldim. Geçen kontrol %80 erkek demişti ama bu kontrolde net göremedi. Ben doktorun kendi muayenehanesine gidiyorum. Detaylı ultrason için 20-22. hafta arasında dedi ücreti 600tl kendisi yapmıyomuş detaylıyı perinatolog yapıyormuş. Siz fiyat aldınız mı detaylı için. Bir de Aralık'ta muayene ücretlerine zam gelecekmiş ekonomi şimdiden bizi vuruyo yaaa yandık
Offf bizim de muayene ücretimiz 440 mış ama sigortam olduğu için ödeme yapmıyorum şimdilikk. Ama hakkım yetmeyecek ve sonlara doğru kontroller sıklaşacağı için ve yılbaşı sonrası olacağı için allah yardımcımız olsun şimdiden diyorumBende doktorumun kendi yerine gidiyorum detaylı ultrason için perinatologla anlaşmış haftada 1 gün oraya geliyormuş 800₺ fiyat verdiler 23 aralıkta gideceğim. Yaa zamla ilgili birşey bahsetmediler bizim zaten yüksek 400₺ muayene ücreti rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Yaa çok geçmiş olsun canım sıkma canını anne karnında bisürü şey çıkıyor ama vücudumuz öyle bi toparlıyorki her şeyi Olumsuz bi şey olacağını düşünmüyorum kaybolup gidicek inşallahKizlar mwrhaba kontrolden ciktim kızım olacakmis ama sevincimiz kursagimizda kaldi bebegin bagarsaginda parlaklik goruldu perinatologa yonlendirdi gittim oda bakti kanamalarim olmustu 2 hafta sonra tekrar bakicaz kan yutmus olabilir dedi kurudumu diye bakicaz dedi varmi basina boyle birsey gelen cok canmz sıkıldı